تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 1049 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در رابطه با سوال دومتون کی گفته 787 باسش ضعیفه شما جرات داری صداشو از 30 بیار بالا شیشه هاتو خورد می کنه
    من گفتم. من صداشو تا 60 يعني آخرش تو يه اتاق 12 متري بردم بالا. تنمم نلرزيد چه برسه به شيشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مدل 787 سوراند از جلو داره ؟؟؟
    بله دو مد 3 Spot و 5 Spot داره که شما بايد 3 Spot را انتخاب کني

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

در ضمن این 787 از نظر ورودی و خروجی دیجیتال و HDMI چیزی کم نداره که ؟
    ورودي ديجتال داره ولي خروجي خير
    خروجي HDMI داره ولي ورودي خير

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

مدل آخرم گفتم فیلیپس 3578w بگیرم دو تا بانداش بیسیمه شاید بتونم کاریش بکنم؟ قیمتشم دوروبر 520-530 بود، راستی اینو اگه از هاپر استار بگیرم ارزونتر در میاد؟ کسی قیمتی داره؟
    هايپر استار ميده 499

3. 2 کاربر از wxShayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه شما نمی توانید بلندگو ها پشت رو جلو بگزارید صدا بد میشه مخصوصا این که یک سیستم نیمه حرفه ای هست
    دوست عزیز پس من اونا رو کجا بذارم ؟ پشت روی زمبن لا به لای مبلا ؟ اون وقت سیم به اندازه کافی تو جعبش هست یا باید سیم بخرم؟ میخواستم تا وقتی براش پایه درست کنم یا روی باندای جلو یا اینکه طرفین باند سنتر بذارمشون. فقط این یه ایراد رو داره دیگه چون من اصلا دوست ندارم رو زمین بذارمش و دیده نشه .

پاینده باشید

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من گفتم. من صداشو تا 60 يعني آخرش تو يه اتاق 12 متري بردم بالا. تنمم نلرزيد چه برسه به شيشه!
    دوست عزیز احتمالا آگوستیک منزل شما مناسب نیست.یکی از دوستان مدل 282 داره و سالن خونشون همتقریبا 20 متر هستش.تو ولوم های بالاتر از 30 خیلی راحت شیشه هارو میلرزوند،توی فیلم هم که بیس دستگاه کاملا بر آدم غالب می شد.
    حالا یا شما تنظیمات بیس رو روی حداکثر نگذاشتید که البته بعید می دونم چون شخص کاربلدی هستید و یا آگوستیک منزل شما خیلی بده.
    من خودم از همه مدل های پایونیر تست گرفتم و ضعفی توی بیسشون ندیدم.همه دوستانی که هم از همین چند مدلی که الان توی بازار هست دارند هیچوقت از بیسش گلایه نکردند غیر از شما.
    احتمال میدم یه دلیل دیگه هم داشته باشه و اون اینکه شما این سبک بیس رو نمی پسندید و احتمالا باید از بیس سیستم هایی مثل سونی خوشتون بیاد چون بیس سیستم های بدرد بخور سونی خیلی محکم و انفجاری عمل می کنه.من خودم در حال حاضر یه سیستم های فای سونی دارم که چندسال قبل گرفتم و سبک بیسش از زمین تا آسمون با پایونیر متفاوته.شما هم احتمالا باید یه همچین چیزی می گرفتید.
    بهرحال هر کس توی این زمینه ها سلیقه ای داره.

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

دوست عزیز پس من اونا رو کجا بذارم ؟ پشت روی زمبن لا به لای مبلا ؟ اون وقت سیم به اندازه کافی تو جعبش هست یا باید سیم بخرم؟ میخواستم تا وقتی براش پایه درست کنم یا روی باندای جلو یا اینکه طرفین باند سنتر بذارمشون. فقط این یه ایراد رو داره دیگه چون من اصلا دوست ندارم رو زمین بذارمش و دیده نشه .

پاینده باشید
    ببیبن دوست عزیز شما هرجا که دوس داشته باشی میتونی بذاری منتهی باید این موضوع رو بدونی که اگه می خوای محیط سینمایی توی منزلت بوجود بیاری باید حتما پشت سرت قرار بگیرند.سیم هم به اندازه کافی دارند.روی زمینه گذاشتن هم اصلا کار درستی نیست چون صدا لابه لای مبلها خفه میشه و بهتر یا براش پایه تهیه کنی و یا روی میز عسلی و یا ... قرار بدی.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

همراه سیستم ضربه گیرهای تقریبا نیم کره کوچک بود که چهار گوشه زیر باند ها و ساب می توان چسباند و نسبتا مناسب است و اغلب از ولوم نزدیک 30 استفاده می کنم برای ولوم 60 هم لرزشی ندیدم .
    البته گذاشتن ضربه گیر زیر پایه های میز ممکن است مناسب باشد
    با توجه به اینکه سابت روی میز هست حتما از ضربه گیر استفاده کن.دوستان توجه کنند کسانی که ساب رو روی سطح سفت و سخت مثل میز و یا روی سرامیک قرار میدن حتما از ضربه گیر استفاده کنند تا لرزش ساب به زمینه منتقل نشه.ولی اگه روی فرش قرار بدن چندان واجب نیست.
    هر چند وقت یکبار هم به دلیل وزن بالای ساب ووفر یه نگاهی به ضربه گیرهاشون بندازند که توی چه سطحی قرار دارند و له نشده باشه.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
    سلام اين مدل g10 jvc
    سينما خانگي جي وي سي هست كسي صداشو تست كرده قيمتش خيلي مناسبه
    اساتيد لطفا نظر بدن
    اقايون cuts و rayan و بقيه دوستان

دوست عزیز متاسفانه من از این سیستم تست صدا نگرفتم و نمیدونم تو چه سطحی هستش.ولی قیمت پایینش بخاطر محدود بودن ورودی خروجی هاش هست وگرنه فکر نکنم صدای بدی داشته باشه.کلا مدل جدیدی نیست.

6. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید این تاپیک، میخواستم ببینم در حد 600-700 هزار تومن چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
    HTP-RS30 , HTP RS-50 پایونیر چطور هستند ؟
    تو این رنج قیمت چیز بهتری هستش ؟
    در کل نظرتون در مورد برند Pioneer و دیگر برند ها چیه .
    ممنون .
    ببین دوست عزیز برند پایوینر یه برند مطرح توی کل دنیا هستش و همه به عنوان برند حرفه ای میشناسنش که البته کنار محصولات حرفه ایش مدل های تجاری هم تولید می کنه.
    سری های rs پایونیر در حال حاضر توی بازار حرف اول رو میزنند هم تو زمینه تصویر و هم تو زمینه قدرت و هم تفکیک و هم سبک کار.
    کلا با این مبلغی که شما میخوای هزینه کنی چند مورد برای انتخاب داری ولی سری rs از همه یه سر و گردن بالاتره.

8. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

پاینده باشید
    باید بگزاری پشت سر البته طبق دستور العمل چیدمان رو رعایت کن
    سیم به اندازه کافی داره
    رو زمین که نمیتونی بزاری اون پایه هایی که نمایندگیش میده میتونی بدی نجاری یا ام دی اف سازی با همون کیفیت برات درست کنند و کمتر هزینه کنی
    نوشته شده توسط wxShayan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک دلیله دیگه هم می تونه باشه خونتون خیلی پره؟
    یعنی منظورم انه که خونتون خفست؟ زمینش سرامیک؟
    البته اینا خیلی که تاثیر گزارند شما منفی مثبت باند رو درست وصل کردید هر چند که به قول دوست خوبم آقای رایان حرفه ای هستید ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    واقعا جای تعجبه چون من 282 داشتم خونمون 185 متره حالمون 64 متره قشنگ تا آشپزخونمون که دو تا اتاق فاصله داره شیشه هاش میلرزید
    787 که دوستان داره صداشو آورد بالا گرخیدم
    Last edited by ata_webmaker; 24-05-2010 at 23:23.

10. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟

پاینده باشید
    الان که تایپیک را مشاهده می کنم سیستم اینجا نیست که از پشت آن عکس بگیرم ولی کاتالوگ بخوبی توضیح داده و نیاز شد نمایندگی حافظ هم زنگ بزنی راهنمایی می کنند
    قبل از اینکه پایه های آمپلی را باز کنم از نمایندگی سوال کردم و ایشان گفت اگر طرفین باز باشد مشکلی ندارد که از بالا بسته باشد
    میز را از همان جایی که تلویزیون گرفتم مبلغ 230 خریدم و بدون براکت 210 بود و با 10 بالا پایین چند مغازه دیگر هم در جمهوری داشتند مارک روی شیشه ها ultimate است.
    برای پایه باندهای عقب میتوانی به نجاری سفارش دهی یا فرفروژه هم پیدا می شود ولی فکر کنم جای میخ برای نصب روی دیوار دارد و بتوانی آنها را روی دیوار بخوبی با رولپلاک ثابت کنید
    در ضمن برای باندهای عقب سیم بلندگو با روکش شفاف از الکتریکی به قیمت متری 250 خریدم و سیم خودش سفید رنگ متری 100 است و فقط دقت شود که قرمز امپ به قرمز باند و مشکی به مشکی چون با اینکه اگر جابجا باشد کار می کند در حجم بالا و مدت زمان به سیستم آسیب می رساند و این سیم شفاف روی یکی از لنگه هاش مارک ریز زده که راحت می تونی طرفین را تشخیص دهید
    اگر سوالات خاصی داشتید به من پیغام خصوصی بزنید.
    Last edited by safarimr; 25-05-2010 at 07:52.

12. 2 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این یک مدل چیدمان برای سیستم 7.1 هست.
    راستی چرا ساب رو سمت راست میزارن؟

14. 3 کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این یه مطلب مختصره در مورد بلوری هرچند ارتباط چندانی نداره ولی چون سینماهای بلوری هم کم کم داره میاد گفتم شاید یه کم اطلاعات در موردش به درد بخوره هر چند اینجا همه استادن

بلو - رِی فن‌آوری آینده دیسک‌های نوری است که توسط انجمن دیسک بلو - رِی طراحی و ساخته شده است.
    این انجمن توسط گروهی از بزرگترین سازندگان دستگاه‌های سینمای خانگی و کامپیوتر از جمله سونی، پاناسونیک، اپل،شارپ و سامسونگ پشتیبانی می‌شود.
    دیسک‌های بلو - رِی برای ضبط و پخش تصاویر با وضوح بالا (HD) طراحی شده‌اند و دارای ظرفیتی 5 برابر دیسک‌های ساده DVD هستند.
    دیسک‌های تک لایه بلو - رِی 25 گیگابایت ظرفیت دارند در حالی که دیسک‌های دو لایه بلو - رِی تا 50 گیگابایت اطلاعات را در خود ذخیره می کنند.
    با بهره‌گیری از این ظرفیت بالا و ظرافت‌های تنظیم صدا و تصویر با کیفیت‌های بالا، دیسک‌های بلو - رِی مناسب‌ترین ابزار آینده صنعت سینمای خانگی خواهند بود.
    دیسک‌ خوان‌های DVD از لیزر قرمز استفاده می کنند در حالی که دیسک‌های بلو - رِی از نور آبی بهره‌ می‌گیرند. طول موج نور قرمزی که در دیسک‌خوان‌های DVD به کار می‌رود، 650 نانومتر است در حالی که لیزر آبی 405 نانومتر طول موج دارد که به دستگاه‌های ضبط بلو‌ - رِی توانایی ثبت اطلاعات در مقیاسی کوچکتر را می‌دهد.
    این امر باعث می‌شود تا ثبت اطلاعات متمرکزتر و دقیق‌تر شود و از شیار‌های دیسک بیشترین استفاده را کرد. جالب است که بدانید فن‌آوری جدید چندلایه ساختن دیسک‌ها، ظرفیت بلو - رِی را تا 500گیگا بایت افزایش داده است.

16. 3 کاربر از amadjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جهت دريافت بهتريت صدا از سينماي خانگي فواصل و موقعيت قرارگيري باندها در فضا چگونه بايد باشه؟
    اگر ابعاد فضاي مورد نظر براي قرار گيري دستگاه 8 متر در 5 متر باشه و محل تلويزيون هم در وسط طول سالن باشه آيا بايد باند هاي جلو و عقب را در گوشه ها قرار بدم؟
    اگر اين كار رو بكنم با توجه به فاصله زياد باندها از محل نشستن بيننده، صداي باندها به گوش ميرسه؟
    طول سيمي كه براي باندها گذاشتن كمه...چه سيمي بايد بگيرم كه كيفيت صدا رو پائين نياره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •