من گفتم. من صداشو تا 60 يعني آخرش تو يه اتاق 12 متري بردم بالا. تنمم نلرزيد چه برسه به شيشه!
من گفتم. من صداشو تا 60 يعني آخرش تو يه اتاق 12 متري بردم بالا. تنمم نلرزيد چه برسه به شيشه!
بله دو مد 3 Spot و 5 Spot داره که شما بايد 3 Spot را انتخاب کني
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
ورودي ديجتال داره ولي خروجي خير
خروجي HDMI داره ولي ورودي خير
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
هايپر استار ميده 499
دوست عزیز پس من اونا رو کجا بذارم ؟ پشت روی زمبن لا به لای مبلا ؟ اون وقت سیم به اندازه کافی تو جعبش هست یا باید سیم بخرم؟ میخواستم تا وقتی براش پایه درست کنم یا روی باندای جلو یا اینکه طرفین باند سنتر بذارمشون. فقط این یه ایراد رو داره دیگه چون من اصلا دوست ندارم رو زمین بذارمش و دیده نشه .
پاینده باشید
دوست عزیز احتمالا آگوستیک منزل شما مناسب نیست.یکی از دوستان مدل 282 داره و سالن خونشون همتقریبا 20 متر هستش.تو ولوم های بالاتر از 30 خیلی راحت شیشه هارو میلرزوند،توی فیلم هم که بیس دستگاه کاملا بر آدم غالب می شد.
حالا یا شما تنظیمات بیس رو روی حداکثر نگذاشتید که البته بعید می دونم چون شخص کاربلدی هستید و یا آگوستیک منزل شما خیلی بده.
من خودم از همه مدل های پایونیر تست گرفتم و ضعفی توی بیسشون ندیدم.همه دوستانی که هم از همین چند مدلی که الان توی بازار هست دارند هیچوقت از بیسش گلایه نکردند غیر از شما.
احتمال میدم یه دلیل دیگه هم داشته باشه و اون اینکه شما این سبک بیس رو نمی پسندید و احتمالا باید از بیس سیستم هایی مثل سونی خوشتون بیاد چون بیس سیستم های بدرد بخور سونی خیلی محکم و انفجاری عمل می کنه.من خودم در حال حاضر یه سیستم های فای سونی دارم که چندسال قبل گرفتم و سبک بیسش از زمین تا آسمون با پایونیر متفاوته.شما هم احتمالا باید یه همچین چیزی می گرفتید.
بهرحال هر کس توی این زمینه ها سلیقه ای داره.
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
ببیبن دوست عزیز شما هرجا که دوس داشته باشی میتونی بذاری منتهی باید این موضوع رو بدونی که اگه می خوای محیط سینمایی توی منزلت بوجود بیاری باید حتما پشت سرت قرار بگیرند.سیم هم به اندازه کافی دارند.روی زمینه گذاشتن هم اصلا کار درستی نیست چون صدا لابه لای مبلها خفه میشه و بهتر یا براش پایه تهیه کنی و یا روی میز عسلی و یا ... قرار بدی.
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
با توجه به اینکه سابت روی میز هست حتما از ضربه گیر استفاده کن.دوستان توجه کنند کسانی که ساب رو روی سطح سفت و سخت مثل میز و یا روی سرامیک قرار میدن حتما از ضربه گیر استفاده کنند تا لرزش ساب به زمینه منتقل نشه.ولی اگه روی فرش قرار بدن چندان واجب نیست.
هر چند وقت یکبار هم به دلیل وزن بالای ساب ووفر یه نگاهی به ضربه گیرهاشون بندازند که توی چه سطحی قرار دارند و له نشده باشه.
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
دوست عزیز متاسفانه من از این سیستم تست صدا نگرفتم و نمیدونم تو چه سطحی هستش.ولی قیمت پایینش بخاطر محدود بودن ورودی خروجی هاش هست وگرنه فکر نکنم صدای بدی داشته باشه.کلا مدل جدیدی نیست.
ببین دوست عزیز برند پایوینر یه برند مطرح توی کل دنیا هستش و همه به عنوان برند حرفه ای میشناسنش که البته کنار محصولات حرفه ایش مدل های تجاری هم تولید می کنه.
سری های rs پایونیر در حال حاضر توی بازار حرف اول رو میزنند هم تو زمینه تصویر و هم تو زمینه قدرت و هم تفکیک و هم سبک کار.
کلا با این مبلغی که شما میخوای هزینه کنی چند مورد برای انتخاب داری ولی سری rs از همه یه سر و گردن بالاتره.
باید بگزاری پشت سر البته طبق دستور العمل چیدمان رو رعایت کن
سیم به اندازه کافی داره
رو زمین که نمیتونی بزاری اون پایه هایی که نمایندگیش میده میتونی بدی نجاری یا ام دی اف سازی با همون کیفیت برات درست کنند و کمتر هزینه کنی
یک دلیله دیگه هم می تونه باشه خونتون خیلی پره؟نوشته شده توسط wxShayan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی منظورم انه که خونتون خفست؟ زمینش سرامیک؟
البته اینا خیلی که تاثیر گزارند شما منفی مثبت باند رو درست وصل کردید هر چند که به قول دوست خوبم آقای رایان حرفه ای هستید ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
واقعا جای تعجبه چون من 282 داشتم خونمون 185 متره حالمون 64 متره قشنگ تا آشپزخونمون که دو تا اتاق فاصله داره شیشه هاش میلرزید
787 که دوستان داره صداشو آورد بالا گرخیدم![]()
Last edited by ata_webmaker; 24-05-2010 at 23:23.
الان که تایپیک را مشاهده می کنم سیستم اینجا نیست که از پشت آن عکس بگیرم ولی کاتالوگ بخوبی توضیح داده و نیاز شد نمایندگی حافظ هم زنگ بزنی راهنمایی می کنند
قبل از اینکه پایه های آمپلی را باز کنم از نمایندگی سوال کردم و ایشان گفت اگر طرفین باز باشد مشکلی ندارد که از بالا بسته باشد
میز را از همان جایی که تلویزیون گرفتم مبلغ 230 خریدم و بدون براکت 210 بود و با 10 بالا پایین چند مغازه دیگر هم در جمهوری داشتند مارک روی شیشه ها ultimate است.
برای پایه باندهای عقب میتوانی به نجاری سفارش دهی یا فرفروژه هم پیدا می شود ولی فکر کنم جای میخ برای نصب روی دیوار دارد و بتوانی آنها را روی دیوار بخوبی با رولپلاک ثابت کنید
در ضمن برای باندهای عقب سیم بلندگو با روکش شفاف از الکتریکی به قیمت متری 250 خریدم و سیم خودش سفید رنگ متری 100 است و فقط دقت شود که قرمز امپ به قرمز باند و مشکی به مشکی چون با اینکه اگر جابجا باشد کار می کند در حجم بالا و مدت زمان به سیستم آسیب می رساند و این سیم شفاف روی یکی از لنگه هاش مارک ریز زده که راحت می تونی طرفین را تشخیص دهید
اگر سوالات خاصی داشتید به من پیغام خصوصی بزنید.
Last edited by safarimr; 25-05-2010 at 07:52.
این یک مدل چیدمان برای سیستم 7.1 هست.
راستی چرا ساب رو سمت راست میزارن؟
دوستان این یه مطلب مختصره در مورد بلوری هرچند ارتباط چندانی نداره ولی چون سینماهای بلوری هم کم کم داره میاد گفتم شاید یه کم اطلاعات در موردش به درد بخوره هر چند اینجا همه استادن
بلو - رِی فنآوری آینده دیسکهای نوری است که توسط انجمن دیسک بلو - رِی طراحی و ساخته شده است.
این انجمن توسط گروهی از بزرگترین سازندگان دستگاههای سینمای خانگی و کامپیوتر از جمله سونی، پاناسونیک، اپل،شارپ و سامسونگ پشتیبانی میشود.
دیسکهای بلو - رِی برای ضبط و پخش تصاویر با وضوح بالا (HD) طراحی شدهاند و دارای ظرفیتی 5 برابر دیسکهای ساده DVD هستند.
دیسکهای تک لایه بلو - رِی 25 گیگابایت ظرفیت دارند در حالی که دیسکهای دو لایه بلو - رِی تا 50 گیگابایت اطلاعات را در خود ذخیره می کنند.
با بهرهگیری از این ظرفیت بالا و ظرافتهای تنظیم صدا و تصویر با کیفیتهای بالا، دیسکهای بلو - رِی مناسبترین ابزار آینده صنعت سینمای خانگی خواهند بود.
دیسک خوانهای DVD از لیزر قرمز استفاده می کنند در حالی که دیسکهای بلو - رِی از نور آبی بهره میگیرند. طول موج نور قرمزی که در دیسکخوانهای DVD به کار میرود، 650 نانومتر است در حالی که لیزر آبی 405 نانومتر طول موج دارد که به دستگاههای ضبط بلو - رِی توانایی ثبت اطلاعات در مقیاسی کوچکتر را میدهد.
این امر باعث میشود تا ثبت اطلاعات متمرکزتر و دقیقتر شود و از شیارهای دیسک بیشترین استفاده را کرد. جالب است که بدانید فنآوری جدید چندلایه ساختن دیسکها، ظرفیت بلو - رِی را تا 500گیگا بایت افزایش داده است.
جهت دريافت بهتريت صدا از سينماي خانگي فواصل و موقعيت قرارگيري باندها در فضا چگونه بايد باشه؟
اگر ابعاد فضاي مورد نظر براي قرار گيري دستگاه 8 متر در 5 متر باشه و محل تلويزيون هم در وسط طول سالن باشه آيا بايد باند هاي جلو و عقب را در گوشه ها قرار بدم؟
اگر اين كار رو بكنم با توجه به فاصله زياد باندها از محل نشستن بيننده، صداي باندها به گوش ميرسه؟
طول سيمي كه براي باندها گذاشتن كمه...چه سيمي بايد بگيرم كه كيفيت صدا رو پائين نياره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)