نمایندگیش کجاست؟ادرس بده
نمایندگیش کجاست؟ادرس بده
دوست عزیز چندبار باید به شما یه حرف رو زد؟نمايندگي زده 350 با پك كامل توي شيراز
من تا به حال 2 بار تو کلوپ گوشیها و 1بار هم پیام خصوصی بهتون دادم که کجایه شیراز این قیمت رو میدن؟
اگه حرفتون درسته پس چرا جواب نمیدید؟
من همین دیروز شیراز قیمت گرفتم تویه آناهیتا 1 فول پک ارزونترین جاش 380 میداد.حالا کجا میده 350 خدا میدونه.
سلام
البته تو اطلس موبایل همیشه یه 10 - 15 تومنی ارزون تر از بقیه جا ها میده ولی خب نه اینقدر اختلاف نداره دیگه
همین![]()
سلام به شمادوست عزیزگوشی نو مبارکت باشه برای عوض کردم تم مسیر زیر رو دنبال کنیداول برو به settingبعد از اون به personalبرو .حالا themesو در نهایت generalحالا میتونی لیست همه تم هایی که داری رو ببینی هرکدوم رو که خواستی انتخاب کن--------------------------------------------------------------------------------شیراز چقدر ارزونی زیادهمن که دیروز دو جا قیمت گرفتم(دررشت) 425بود.
Last edited by burberry; 18-06-2010 at 11:07.
ممنونم از راهنماییتون دوست من، بله همین کارو کردم و حل شد.
البته یه فایل pdf هم توو گوشی هستش که همون دفترچه راهنماشه، خیلی باحاله، هم انگلیسیش راحته، هم اینکه قابلیت جستجو داره. آفرین به این شرکت که هم در مصرف کاغذ صرفه جویی کرده، هم دفترچه ای برای ویواز گذاشته که بتونیم search بکنیم.
راستی توو این دفترچه نوشته که : "شما می تونید کمتر یا بیشتر از 3 ساعت باطری رو شارژ کنین و اگر وسط کار هم خواستین میتونین شارژ گوشی رو قطع کنین بدون اینکه به باطری صدمه ای وارد بشه". حتی یه جایی هم خوندم که می شه با usb کامپیوتر هم شارژ کنی. و این خیلی عالیه هووررراااا
You can charge the battery at any time and for more or less than 3 hours using the power adapter. You can interrupt the charging without damaging the battery
سلام میدونی اخرین قیمت چند بوده در ضمن اخر نفهمیدی این نمایندگی وجود داره یا نه؟
راستی اول باید بگم که من از صفحه ی 1 تا اخر اینو خوندم ولی اینجا که رسیدم یه کم سرد شده در ضمن کسانی که این گوشی رو خریدن می خواستم بدونم این گوشی هم مثل ان 97 یه دکمه بغلش هست که وقتی بیاریش پایین قفل بشه و برعکس؟
سلام
خودش تایمر داره تنظیم میکنی قفل میشه
یا با استفاده از دکمه خاموش/ روشن که یه کم مشکل هست
چون خیلی حساس هستش و زیاد نگه داری اشتباهن گوشی خاموش میشه
Last edited by majidstar; 20-06-2010 at 04:34.
Vivaz هك شده ؟
ميشه الان بدون دردسر روش نرم افزارهاي سيمبين رو نصب كرد ؟
یه سوال هم من دارم
میخوام بگیرم منم
الان قیمت این گوشی چقدر هست؟
این قضیه فول پک چی هست که دیدم چند جا به کار بردین؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)