دوست عزیز به پست 80مراجعه کنید آدرسهای سایتها در مورد این موتور درج شده است![]()
دوست عزیز به پست 80مراجعه کنید آدرسهای سایتها در مورد این موتور درج شده است![]()
در مورد این موتور 1989 honda CRX EF7 Engine Bay میتوانید به آدرسهای زیر مراجعه کنید
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تفاوت از زمان تا آسمان است![]()
سلام محسن جان ,این دو موتور که اشاره کردید هیچ ربطی به هم ندارند جز تشابه اسمی
با مراجعه به صفحه 80 متوجه میشید این موتور شباهت های بسیاری به tu5دارد,در واقع تقویت شده آن است.البته این کار رو هم ایرانخودرو نکرده پول داده اون شرکت FEVآلمان انجامش داده.![]()
دوستان سلام... من ef7 گاز سوزم رو بهمن تحویل گرفتم...خداییش تا الان که 2400 تا باهاش رفتم خوب بوده و راضی ام....فقط دوتا مشکل دارم:
1-سنسور دنده عقب همون روزدوم از کار افتاد...البت موقع دنده عقب یک صدای تق تق ریزی می شنوم اما اونجوری که باید الارم بده نیست و بوقش از کار افتاده(لطفا کمک کنید چکار کنم)
2- با اینکه من سه ماهه که فقط با گاز ماشین رو روندم اما 30لیتر بنزین همون روز اول زدم و الان چراغ اخطار بنزین روشن شده و ظاهرا هم بنزین مصرف می شده..به نظر شما این طبیعیه؟؟؟؟
ممون می شم راهنماییم کنید
البته با 2400 کیلومتر راه رفتن ماشین نمیشه نظری داد
مورد اول منهم داشتم ببر نمایندگی برات درست میکنن
مگه شما ماشین رو تحویل گرفتین باکش پر نبود که رفتین 30 لیتر زدین ؟
شما که گفتین مشکلی نداره الان همش با گاز رفتین بعد بنزیناتون تموم شده معلومه که طبیعی نیس
![]()
قابل توجه دوستانی که مشکل روغن ریزی موتور دارند (EF7) یا خودروی خود را تازه تحویل گرفته اند!
سلام،
من مشغول سرچ در نت راجع به موضوعی دیدم بطور اتفاقی دیدم بعضیها چنین مشکلی دارند. من عضو فروم نیستم و صرفا بخاطر این پست مجبور به ثبت نام شدم و دوباره هم برنمیگردم لطفا چنانچه مشکل داشتید با ایمیلم تماس بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه موتور ملی ما کمی مشکلات دارد. همکاران در ایرانخودرو واقفند ولی سرعت عمل حل مشکلات از آنجا که موتور و دانش فنی آن کاملا بومی است بالا نیست !
یادتان باشد چندین سال طول کشید تا مشکل ترمز سمندها حل شد. چه تصادفات که به علت چوب کردن ترمز سمندها رخ نداد و ....
این مشکل هم بعد از سالها حل خواهد شد. اما اکنون صاحبان فلکزده این خودرو چه بکنند . به عنوان یک کارشناس موتور توصیه های زیر را به دوستان دارم . لطفا جدی بگیرید:
1- مشکل روغن ریزی در بسیاری از موتورهای ملی رخ خواهد داد. با شماست که بطور متناوب (همچون خودرویی معیوب!) بطور مداوم حداقل در 10 هزار کیلومتر اول مرتب سطح روغن موتور خودروی خود را چک بفرمایید و در صورت کاهش سطح سریعا به نمایندگی مراجعه فرمایید.
2- طبق شنیده ها تاکنون دو نقطه معیوب اصلی شناسایی شده اند . نشتی روغن از مدول روغن (اویل ماژول) و زیر واشر سر سیلندر گزارش شده است.
جهت اطمینان از نمایندگی بخواهید جلوی چشم شما روغن ریزی و نشتی را بعد از کمی کارکرد موتور ، در این دونقطه بازرسی کند.
3- جهت اطمینان ، توصیه شخصی اینجانب ، اعمال تورک (گشتاور جهت سفت نمودن) بر روی 10 عدد پیچ سرسیلندر موتور ملی بعد از 1000 کیلومتر اول است .
تورک 80 نیوتن متر و به ترتیب مشخص شده برای کلیه موتورهای جدید توسط مکانیک اعمال و شخصا هر 10 عدد پیچ را اطمینان حاصل نمایید .
4- دعای خیر برای اینجانب که مسئولیتی در تشکیلات فعلی ندارم نیز فراموش نشود !
دوست عزیز درسته که دیگه نمیای اما این مشکلات و + مشکلات بسیار دیگر از جمله دیرکرد ارایه خدمات به موتور ملی رو همه میدونن و متاسفانه این موتور رو الان دارن روی سمند سورن هم نصب میکنن به نظرم تا 3 سال اینده مشکلات موتور ملی حل بشه
و مشکلی که گفتین رو همه اونایی که ماشین با این موتور رو دارن میدونن
دیروز یه سنگ خورد به شیشه ی جلو ماشین وضرب دیده شده آیا امکان داره که این ضرب دیدگی زیاد بشه چی کار کنم؟
به مرور زمان خط شکستگیش بیشتر میشه.
تا یه حدی که رسید شیشه رو عوض کنید چون واقعا کلافه کنندست.
این صدای دزدگیر رو میشه عوض کرد؟
آحه دیدم واسه بعضیا یه جور دیگه صدا میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)