بله کاملا درسته ، می تونید تا زمستان 89 مصادف با سال 2011 میلادی صبر کنید احتمالا سری f2 به بازار می یاد و اگه تا عید 1390 صبر کنید سری f2 ارزون هم میشه خدای نکرده فکر نکنید دارم مسخره می کنم، کاملا جدی گفتم.
بله کاملا درسته ، می تونید تا زمستان 89 مصادف با سال 2011 میلادی صبر کنید احتمالا سری f2 به بازار می یاد و اگه تا عید 1390 صبر کنید سری f2 ارزون هم میشه خدای نکرده فکر نکنید دارم مسخره می کنم، کاملا جدی گفتم.
دیگه خود دانی...
به قول محمد .. میتونی.. صبر کنی... تا سری جدید تر بیاد ارزون بشه..مثل همه لوازم .. الکترونیکی.
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
الان دارم.. با 3dmark...لب تاپ رو رویو می کنم ، انشاا... ، بزودی نتایج رو خواهم گذاشت...
ولی خدایش.. عجب لب تاپی هست..
من که به شدت راضیم.. تا الن تمام نیاز هامو بر آورده کرده![]()
bahsatoon kheyli khoobe.. merc... vaghean komak mikone... kasi midoone model f117 ro az koja mitoonam begiram...
دوست عزیز فارسی تایپ کنید ، به پست های فینگلیش پاسخی داده نخواهد شد.
می بخشید.. نمی دونستم... خوب از بحثهای خوبتون تشکر میکنم... کسی میدونه مدل سونی f117رو از کجا میتونم تهیه کنم..
واقعا خوندن و نوشتن فارسی خیلی بهتر و راحت تره
ممنون که چنین قانونی هست
لپ تاپ سونی.سری EB.17 از تازه ترین هاست
سلام دوست عزیز .
ممنون از رعایت قوانین .
F117 دو مدل داره یکی F117HG و دیگری F117FX .
اولی رو ایران رهجو وارد میکنه و مخصوص خاورمیانه و آفریقا هست و قیمتی فکر کنم در حدود 1850 داشته باشه .
البته من چند روز پیش زنگ زدم گفتن موجود نداریم و خریدش هم ارزشی نداره چون فقط 150 دلار به خاطر ویندوز سون اولتیمیت به قیمتش اضافه شده .
دومی هم مخصوص کل جهان هست ولی قیمتش مناسب تره در حدود 1800 و تقریبا کانفیگ یکسانی دارند .
این رو هم من هنوز ندیدم ولی میگن چند تاش وارد ایران شده .
موفق باشید .
مرسی
[QUOTE=shabnam_r;4971010]می بخشید.. نمی دونستم... خوب از بحثهای خوبتون تشکر میکنم... کسی میدونه مدل سونی f117رو از کجا میتونم تهیه کنم..[/QUOT
دوست عزیز مدل f117fx/b,h اینجا تو مشهد 1850000تومان الان از تو لیست قیمتش می خونم
دیروز لیست و گرفتم
کامپیوتر شرکا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)