ولی چند نفر از اساتید تو پست های قبلی گفتند که بین sony چین و آمریکا تفاوتی نیست و همه با کیفیت سونی ژاپن تولید میشن.
ولی چند نفر از اساتید تو پست های قبلی گفتند که بین sony چین و آمریکا تفاوتی نیست و همه با کیفیت سونی ژاپن تولید میشن.
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم تا یک یا دو ماه آینده قیمت لپ تاپ های سری fw سونی چقدر ممکنه افت کنه؟
و در کل افت قیمت لپ تاپ ها در طی دو ماه چقدره چون الان هر کدومو که میخوام بخرم یه مقدار برام خریدش سخته و میتونم تا دو ماه صبر کنم.
یک پست رو که چند بار نمیدن.
یا قیمت یک تومان
HP DV6-1330
2.2 2MB 800
3GB
320GB
ATI 4530
15.6 LED
DVD-RW
VHP
2.8
China
IranHP 1.000T
biostar عزیز فکر نمیکنی با 1 میلیون p550 lenovo بهتر از 1330 باشه؟.......
چون هم 4 gig رم داره + gf 240 + windows 7
اگه میشه آخرین راهنمایی رو هم به من بفرمایید که به امید خدا فردا بریم پایتخت و لپ تاپ رو بخریم.
در نهایت تحقیقات من به این مدل ها ختم شد. حالا مونده انتخاب نهایی با کمک شما دوستان.
1- HP DV6 1390 =گرمای زیاد
2-Sony FW 550 = وزن زیاد
3-IBM Lenovo Ideapad Y550=برند نه چندان مشهور و ظاهری نه چندان شکیل.
تو سری CW هم خیلی گشتم گرافیک هاشون به خوبی این 3 مدل نیست نه؟
البته اگه نگاه کنی جدیدا کارت گرافیک لپ تاپ ها داره میره سمت سری geforce gtxxxx
ولی مثل اینکه ATI4650 از GT240 هم قویتر هست.
سلام دوستان راستش من اصلا تو دنیای لپ تاپ نبودم ولی الان که ترم 2 دانشگام واقعا به لپ تاپ نیاز پیدا کردم چیز زیادی هم سرم نمیشه میخواستم بدونم با 1000000-1100000 با مشخصات زیر چه چیزی میشه گرفت:
1)برند اصلا مهم نیست 2)زیبایی خیلی مهم نیست ولی اگه شیک باشه بهتره 3)ویندوز 7 رو روون بیاره 4)امکانات اضافی مثل پورت های عجیب غریب یا اثر انگشت نیاز نیست 5)شاید یه کم بازی کنم در حد رزولوشن 1024 با تنظیمات متوسط هم کافیه6)تو برنامه نویسی و کار با برنامه های مهندسی نه بصورت حرفه ای کم نیاره بیشتر کتیا و سالید ورک 7)مونیتورش بزرگتر از 14 و ترجیحا 1920*1080(برا این اگه یکم هزینه بیشتر شه ایراد نداره) 8)درایو فقط یه dvd writer معمولی
ببخشید زیاد شد ممنون![]()
اگه میشه آخرین راهنمایی رو هم به من بفرمایید که به امید خدا فردا بریم پایتخت و لپ تاپ رو بخریم.
در نهایت تحقیقات من به این مدل ها ختم شد. حالا مونده انتخاب نهایی با کمک شما دوستان.
1- HP DV6 1390 =گرمای زیاد
2-Sony FW 550 = وزن زیاد
3-IBM Lenovo Ideapad Y550=برند نه چندان مشهور و ظاهری نه چندان شکیل.
تو سری CW هم خیلی گشتم گرافیک هاشون به خوبی این 3 مدل نیست نه؟
تفاوت وزن fw550 و hp1390 فقط 200 گرم هست که فکر نمیکنم تو این کانفیگ تفاوتی داشته باشه...
من خودم هم یه هفته پیش fw550 را گرفتم و ازش راضیم...
به نظر من کیفیت صفحه نمایش و قطعات سونی و سرویس دهی بهتر نسبت به hp را هم باید دید...(در ضمن دما هم هست)
در ضمن بلوری هم داره...
در مورد سری cw با توجه به وزن و صفحه نمایش کوچکتر خوب مسلما از نظر کانفیگ در همان قیمت در حد FW نیست...
Last edited by piroooz; 30-12-2009 at 17:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)