به نظر من که حتما قسمت نبوده . خدا داره واست جور میکنه یه دونه توپشو بخری . امیدوار باش![]()
به نظر من که حتما قسمت نبوده . خدا داره واست جور میکنه یه دونه توپشو بخری . امیدوار باش![]()
با سلام
بین دو لب تاپ با مشخصه های زیر کدام را می پسندید؟
Core i3 330M@2.13GHz, 3MB و DDRIII 3GB
Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB و DDR2 4GB 800MH
بقیه مشخصات و همچنین قیمت یکی هست.
البته برای کار با اینترنت و برنامه نویسی و کمی هم فتوشاپ.
ممنونم
Last edited by same; 19-03-2010 at 01:04.
100% اولي ...
فكر كنم دو مدل هم ايسر باشن...
سلام
دوستان بین 5470 و 5738g مردد هستم اونم فقط بخاطر اینکه نمیدونم cpu i3 با درایورها و کلا ویندوز xp مشکل داره یا نه؟
آخه من شنیدم cpu intel i3 یا i7 با ویندوز xp و نرم افزار ها مشکل دارن
ممنون میشم راهنمایی کنید
درست شنیدید ..روی این دستگاه ها فقط سون جواب میده و اگه با هزار بد بختی بتونی xp بریزی ..براش درایور نیست و و سرعت سیستم بسیار کند میشه !
Last edited by mj_heydari; 19-03-2010 at 22:17.
میخاستم ایسر 5740Gرو بگیرم به نظر خوبه فقط مشکلش وزنش به نظر شما دچار مشکل نمیشم چون یکمی وزنش زیاده برای حملش به جاهای مختلف دچار مشکل نمیشم
ایا لپ تاپ دیگه ای سراغ دارید که وزنش کمتر باش تا حدود یک میلیون میتونم هزینه کنم
یه سوال من بعد از عید تقریبا اردیبهشت پول توی دستم که میتونم لپ تاپ بخرم بنظر شما قیمتها افزایش پیدا نمیکنه بعد از عید
با سپاس
یک سوال دیگه داشتم به نظر شما sony VPC-CW21FX بهتر هست یا ایسر 5740G ایسر قیمتش 800 تومن ولی سونی حدود یک میلیونی در میاد
مگه این زیاد مهمه؟ چون من با توصیه دوستان تصمیم گرفته بودم 5740 یا B-1564 بگیرم.
شما کدومو می پسندید؟
ممنونم
معلومه که 5738 با ساپورت کامل ویندوز xp خیلی بهتر از 5740 هستش که فقط سون رو ساپورت میکنه از لحاظ سخت افزاری که فکر نمیکنم زیاد فرقی داشته باشن
Acer 4736G
2.3 kg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)