نه من یک ردیف سه تایی از یک گوشه رو باز میکنم بعد اسپری میزنم
یک با روش سشووار زدم یکم روون شد ولی بعد چند دقیقه مثل اولش شد
نه من یک ردیف سه تایی از یک گوشه رو باز میکنم بعد اسپری میزنم
یک با روش سشووار زدم یکم روون شد ولی بعد چند دقیقه مثل اولش شد
خب وقتی یه ردیف 3 تایی رو در میاری بعدش اونو بچرخون و به بقیه جاهای محور وسط هم سیلیکن بزن.
سشوار واسه چی زدی؟
خواستم یکم گرم بشه چون اسپری زود سفت میشد
شما به کاربر MR6768 پیغام خصوصی بزن
جوابت رو میده.
موفق باشی.
بچه ها
يه خبر خوش براي تمام روبيك باز هاي پي سي ورلد
ديگه لازم نيست روبيك هاي بي كيبفيت بخريد !!
توي اين تاپيك هرزگاهي چند نفر از سايت روبيكر يا ايران پازل اينجا قوانين و زير پا مي ذاشتن و پست هاي تبليغاتي از اون سايت ها مي دادن بلكه آمارشون بره بالا !
ديگه لازم نيست به سايت ايران پازل بريد و براي خريد يه روبيك 5در5 معمولي و نه چندان خوب 25 هزار تومن هزينه كنيد !!
ديگه لازم نيست از سايت روبيكر كالا هاي بي كيفيت با قيمت زياد بخريد
مطالبي كه از انجمن پي سي ورلد توي انجمن هاي خودشون مي ذارن و به اسم خودشون تموم مي كنن
كسائي كه روبيك رو از همين تاپيك ياد گرفتن و براي ما شاخ شدند !
اين مطلب و نبايد فراموش كنيم كه
اين تاپيك در انجمن پي سي ورلد اولين سايتي ايراني بود كه آموزش روبيك 3در3 رو به صورت رايگان مطرح كرد
ما با كمك بچه هاي ديگه همين تاپيك (جابر و مجيد و امير و ...) تصميم گرفتيم چند مدل از بهترين روبيك هاي حال حاظر دنيا را وارد ايران كنيم!
تا ديگه اونا حرفي براي گفتن نداشته باشن.
توضيحات بيشتر باشه به عهده ي بچه هاي ديگه !
![]()
شما باید از یه سیلیکون چرب استفاده کنی ، احتمالا ناهید شما از مدل خشک هست (ناهید قرمز خشکه و ناهید آبی چربه) . من خودم یه بار از سیلیکون فام استفاده کردم چیز جالبی بود .
سلام . شرمنده من یه مدت نبودم . من فعلا DIY تموم کردم . به زودی ما قراره تو سایت هوش ایرانی کلی روبیک DIY بیاریم . میتونی تا کمتر از 1 ماه دیگه از اونجا تهیه کنی .اقا تو رو خدا جواب منو بده یکی. چه جوری باید روبیکی DIY رو تهیه کنم. قیمت اخرش با پست و ... چقدر میشه
سلام!
بحثتونو تازه دیدم 146 تا پیج بود..... نشد همشو بخونم!فقط خواستم از دوستانی که در جریان بحث ها هستن بپرسم روش های حل سرعتی مثل f2l pll و ... .واسه روبیک 5×5×5 وجود داره اصلاً؟ چون تو یه سایتی رکوردهای رسمی رو زده بودن تو دینا رکورد نفر اول 1 دقیقه و خورده ای بود!!
خودم آموزش حلشو چند وقت پیش از یه سایت انگلیسی زیان گرفتم به هر بدختی بود حلش کردم اما خب خیلی طول میکشه! 14 تا 16 دقیقه!!
فعلا دارم رو الگوریتما واسه 3×3×3 تمرین میکنم متد f2l
خوب درد منم همینه که دارم از اسپری چربش استفاده میکنم و روون نشده
یکی از عزیزان به من گفت که این اسپری برای روبیک مدل diansheng tm مناسب نیست و باعث روون تر شدنش نمیشه و بلکه سفت تر هم میشه![]()
سلام سامان
روش های F2l و ... برای مکعب 3*3 هستند. روش حل مکعب های بزرگ تر به این صورته که ابتدا باید اونها رو شبیه 3*3 کنی. بعد از روش های 3*3 بقیش رو حل کنی. تو این مرحله میتونی از روش های F2l و ... هم استفاده کنی.
ولی برای مراحل قبلش چیزی به نام F2L و ... وجود نداره. یه سری روش های تجربی هست که باعث میشه سریع تر مکعبت تبدیل به 3*3 بشه.
شما فعلا همون 3*3 رو خوب کار کن.
موفق باشی.![]()
بچه ها كسي روبيك ائينه اي 4در4 كار نكرده ؟؟ (با قطعات هم اندازه )؟
اينم از برخي محصولات جديد كه ديروز رسيد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)