کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سی دی رو شرکت پرشین تله کام رو گوشیها اشانتیون میده....از خودشون می تونی بخری ولی 30 تومن باید پیاده شی که ارزش نداره.در ضمن این نرم افزار آریو اقلیمو از کجا گیر بیاریم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سی دی رو شرکت پرشین تله کام رو گوشیها اشانتیون میده....از خودشون می تونی بخری ولی 30 تومن باید پیاده شی که ارزش نداره.در ضمن این نرم افزار آریو اقلیمو از کجا گیر بیاریم؟
nدوست من ناپایداری که مشخصه یعنی چی. منظور اینه که دستگاه زیاد هنگ می کنه و شما رو مجبور به ریست می کنه. منفذ سافت ریست هم زیر درب باتری هستش در نتیجه هر بار هنگ کنه شما مجبورید درب باتری را باز کنید که خوشایند نیست.
البته اگر کسی زیاد کار نکشه از دستگاه و زیر و روش نکنه زیاد هم مشکل واسش پیش نمیاد اما در کل وقتی رام استیبل تری در دسترس داشته باشیم بهتره که آپگرید کنیم.
ضمنا دوستان دقت کنند هر رامی که در اسمش asia قید شده باشه منظور آسیای شرقیه و سعی در نصب نکنید. واسه ما یا باید wwe به معنای world wide edition باشه یا middle east.
چون تو فوروم ما یک نفر همچین کاری کرده گفتم عرض کنم که واسه کسی مشکل ایچاد نشه.![]()
ممنون دوست عزیز.
دوستانی که این گوشی رو خریدن(نینجا,مهدی,سیاوش)این موضوع رو تایید میکنید؟
حالا نرم افزار دیگه ای هست که بشه ازش استفاده کرد؟
سلام
دوستان کسی نمیدونه امروز پرشین یا یاس HD2 واسه فروش با رام جدید اورد یا نه؟
سلام ...
دوستان لطف میکنین آدرس و تلفن نمایشگاه اصلی پرشین تلکام و یاس رو تو یه پست بزارین![]()
مگه نمایشگاهم دارن؟؟این وبسایتشونه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشماره دفتر مرکزی پرشین: 88346151-3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاس: 88700700
من زنگ زدم گفتن تا بیستم...از بچه های موبایلستان زنگ زده بودن گفتن فردا...به هر کی یه چیز می گن
چرا نیست....گارمین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی تشکر کردم تائید کردم دیگه دیگو جان![]()
بچه ها حالا ارزش داره وایسیم پرشین بگیریم یا کامتل فرقی نمیکنه؟
حالا ببینا تا ما امدیم بخریم تخمشو ملخ خورد
من هرچی نمایندگی های یاس و پرشین زنگ زدم گفتن نداریم
گفتن 4-5 روزه دگه میاد
من نمی فهمم فقط که حالا آنتن حل شده چرا اینا انقد ناز میکنن؟
راستی اگه کسی کامتل داره بی زحمت میتونه بگه تو box چی بوده چی نبوده؟
و میشه بیمیه کامتلو ببینید بگید چیه؟
thanks
توی پک پارس کامتل همه چیزایی که توی نت هست وجود داره فقط یه مینی سی دی که نمیدونم به چه درد کامتل میخوره که برش میداره
کارت گارانتی پارس کامتل از نوع pvc مثل کارت های بانک و تراشه داره خیلی با کلاسه
بیمه بعید می دونم داشته باشه تا الان فقط تلکام داشت ولی دوستان میگند جدیدا یاس هم بیمه داره
مشکل آنتن بدون پچ رادیو هم در شهر های مشهد یزد اصفهان شمال از همون اول هم حل بود ولی مشکل اساسی کرج تهران بود که با پچ رادیو حل شده
الان یاس و تلکام این نسخه رادیو را دارند ولی هنوز مطمئن نیستم کامتل هم داشته باشه البته من چون اصفهان بودم نیازی نداشتم ولی تلفنی کامتل اصفهان گفت بیار برات بریزیم
داش مهدی من با این آواتار شما خیلی حال میکنم ....
گفتم بگم واسم عقده نشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)