قبول شدن تو پودمانی علمی کاربردی شرایطش چیه؟
من پارسال یه رشته خیلی الکی که متقاضی خیلی کمی داشت شرکت کردم و قبول شدم ولی نرفتم.
اما امسال اگه بشه میخوام کامپیوتر ثبت نام کنم.
میخوام بدونم چه جوریه شرایط قبول شدنش؟
قبول شدن تو پودمانی علمی کاربردی شرایطش چیه؟
من پارسال یه رشته خیلی الکی که متقاضی خیلی کمی داشت شرکت کردم و قبول شدم ولی نرفتم.
اما امسال اگه بشه میخوام کامپیوتر ثبت نام کنم.
میخوام بدونم چه جوریه شرایط قبول شدنش؟
Last edited by mojtaba2321; 27-08-2011 at 18:36.
كسي ميتونه سايت سنجش رو باز كنه؟ چشه سايت ؟ از ديروز خراب شده ؟!
اگه كسي ميتونه باز كنه بگه ، شايد مشكل از رايانه منه !![]()
باز میشه مشکلی نداره.
کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ؟
برای کاردانی
من دیپلمم معماریه ولی میخوام امسال واسه کامپیوتر ثبت نام بکنم.
پارسال گیاهان دارویی زدم قبول شدم ولی نرفتم.
برای کاردانی شما باید کارت پایان خدمت رو داشته باشی و دوره پودمانی شرط معدل هست هرچی معدل بالاتری داشته باشید امکان قبولی بیشتر میشه
اما دوره های کاردانی ترمی هم وجود داره که دفترچه اون تو مهر و آبان ماه میاد و آزمونش هم در دی ماه هست حدودا که آزمون میدید و در صورت کسب رتبه در دانشگاه مورد نظر ادامه تحصیل میدید
ممنونم اما توی صفحه قبل گفته شده که ثبت نام دوره ترمی کاردانی از 6 و پودمانی کاردانی از 20 شهریور هست.
و اینکه به نظرتون با معدل 12.79 میشه پودمانی کاردانی کامپیوتر شیراز قبول شد؟![]()
خوب پس ثبت نام ها افتاده جلو و من خبر نداشتم چون سال های قبل و قبل تر همه ثبت نام ها در مهر ماه ابان صورت میگرفت
با این معدل رو دوره های پودمنای نمیشه زیاد حساب باز کرد مگر اینکه سهمیه شاغل داشته باشید که اونم احتمالش کمه ولی خوب امید داشته باشید و ثبت نام رو انجام بدید
ثبت نام آزمون کاردانی پیوسته و نا پیوسته دوره های ترمی دانشگاه علمی کاربردی آغاز شد( 1390/06/06 )
- مهلت ثبت نام :تا پایان روز یکشنبه 1390/06/13 می باشد
- زمان برگزاری آزمون : روز جمعه 1390/07/08
- پس از تکمیل کلیه بندهای تقاضانامه و تایید نهایی و دریافت کد رهگیری 16 رقمی هیچگونه تغییر و یا اصلاحی درخصوص اطلاعات تقاضانامه امکان پذیر نمی باشد
- براساس ضوابط ، کلیه داوطلبان منحصرا مجاز به ثبت نام در یک مقطع تحصیلی (کاردانی پیوسته یا ناپیوسته) می باشند. در غیر اینصورت پرونده ثبت نامی آنان باطل می گردد
خرید کارت اعتباری:
ثبت نام :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshidshd; 28-08-2011 at 15:38.
ای بابا
انگار امسال علمی کاربردی کلا کامپیوتر نمی گیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)