نه والا
راستش رو بخوای بلدم نبودم
راستی اونی که من دان کردم فقط یه فایل اکزه بود که نصبیدم چیزی توش نبود میشه کمک کنید؟
نه والا
راستش رو بخوای بلدم نبودم
راستی اونی که من دان کردم فقط یه فایل اکزه بود که نصبیدم چیزی توش نبود میشه کمک کنید؟
دوستان من از وقتی که اپدیت کردم گوشیم بعضی مواقع خود به خود ریست میشه کسی این مشگل رو داره؟
امروز صبح من يه smsرو جواب دادم تو outbox بود ريست شد! 2 روز پيش هم الكي همينطوري خاموش شد!
از این استفاده کن
کرکش هم هست . باید کرک رو هم ساین کنی و بریزی تو گوشی و بعد اون رو هم نصب کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ساین یعنی چی
اون تاپیک رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم
------------------
در معنای لغتی می شه امضا اما اینجا به معنی گواهی هستش و شما با ساین کردن توسط فایل key و cer مخصوص شماره IMEI گوشیت می تونی مدت زمان خاصی را بر اساس تاریخی که این 2 فایل دارن به فایل قابل نصب بدی تا تو این مدت مثلا یک ساله بتونی برنامه را نصب کنی
این معناش که دوستمون توضیح دادن
اما برای گرفتن او فایل های cer و key برو این تاپیک مدل گوشی ت و شماه سریال گوشی ت رو بده و درخواست بده.
بعد نرم افزار پست اول که همون Signsis هست رو دانلود کن , فایل ها ی key و cer رو بهش بده و بعد هم فایل sis رو بده تا فایل ساین شده رو بهت بده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ظاهرا در گوشی های و لپتاپ های جدید این مشکل نیست چون سیستم اینا خودشون مانع تخلیه 100% میشن!
قدیما مثلا NOKIA 2100 وقتی باطری تموم شد میتونستید 2باره روشن کنید چند لحظه کار میکرد و دوباره خاموش میشد ولی حالا از یک درصد خاصی کمتر بشه خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه!
بازم فکر نکنم اینجور که شما میفرمایید باشه.ظاهرا در گوشی های و لپتاپ های جدید این مشکل نیست چون سیستم اینا خودشون مانع تخلیه 100% میشن!
قدیما مثلا NOKIA 2100 وقتی باطری تموم شد میتونستید 2باره روشن کنید چند لحظه کار میکرد و دوباره خاموش میشد ولی حالا از یک درصد خاصی کمتر بشه خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه!
دلیل اینکه گوسی های امروزی با باتری ای که خالی شده باشه حتی برای یه لحظه هم روشن نمیشه اینه که گوشی های امروزی به علت داشتن صفحه بزرگ و در کل مصرف بالا نمیتونن روشن بشن نه اینکه گوشی خودش خاموش میکنه تا به صفر نرسه.
البته بنده اطمینان ندارم و طبق حدسیات خودم اینارو میگم.باید از مهندسین طراح گوشی بپرسیم.
دوستان من از وقتی که اپدیت کردم گوشیم بعضی مواقع خود به خود ریست میشه کسی این مشگل رو داره؟من هم امروز داشتم MP3 گوش می دادم یه هوگوشی ریست شد.البته خیلی کم این اتفاق می افته.امروز صبح من يه smsرو جواب دادم تو outbox بود ريست شد! 2 روز پيش هم الكي همينطوري خاموش شد!
نمیدونم گوشی مشکل داره یا باگ نرم افزاریه.احتمالا بگ نرم افزاریه!
در ضمن وقتی دارم MP3 میدم و پیام میاد یا کسی تماس میگیره بعد از تماس یهصدای نویز کوچیک تو هدفون احساس می کنم.البته بعد از آپدیت کردن یه کم بهتر شد ولی هنوز اشکال وجود داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)