آقا ای موضوع پیغام گیر چه جوری فعال میشه؟ بگید فعالش کنیم کلی حال کنیمفریمویر ما s8003jpil1 هست و فارسی رو راحت میخونه فقط فایل های wordرو چپکی میخونه به نظر شما میخاد آپدیت کنم؟
آقا ای موضوع پیغام گیر چه جوری فعال میشه؟ بگید فعالش کنیم کلی حال کنیمفریمویر ما s8003jpil1 هست و فارسی رو راحت میخونه فقط فایل های wordرو چپکی میخونه به نظر شما میخاد آپدیت کنم؟
راستی من یه رم 8گیگ اصلی با کلاس 2انداختم روش و یه هفته واسه امتحانش هم گوشی رو پر کردم هم رم رو (از همه مدل عکس/فیلم سینمایی و کلیپ/آهنگ/برنامه)و چیزی مثل هنگی توش ندیدم الانم خیلی راحت کار میکنه....فقط خاستم برای اطلاع بگم که اگر 6هم نبود شاید بعضی کلاس2 هم جواب بده
دوستان خواهشا یکی جواب بده تا مشکل ما هم بلکه حل شه
دوست عزیز اینکه فارسی رو چپکی نشون مشکل از فریمورت باید باشه..حالا فریمورت رو بگو چیه...؟![]()
دوستان در یکی از سایتها خواندم که برنامه نقشه شهرها ی ایران برای استفاده از جی پی اس در این نوع از گوشیها وجود ندارد و به نوعی استفاده کاملی از جی پی اس این نوع از گوشیها نمی توان کرد در کل برنامه برای گوشیهای نوکیا برای استفاده از جی پی اس در ایران بسیار بیشتر از گوشیهای سامسونگ است دلیل ان هم این است چون گوشیهای سامسونگ منظور همین مدل جت است از سیستم عامل خاصی استفاده نمی کند به همین دلیل با فقر برنامه مواجه است دوستانی که این مدل گوشی را دارند ایا در مورد جی پی اس این موضوع را تایید می کنند که کار ایی که در گوشیهای نوکیا مثل 5800 وجود دارد در مدل جت وجود ندارد در کل دوستان یک خلاصه وضعیتی از سیستم جی پی اس در این گوشیها ارائه دهند با تشکر![]()
نه اصلا اينطور نيست.
با برنامه TrekBuddy ميشه از GPS گوشيهاي جاوا استفاده كرد.
توي انجمن مويابل خودمون ، آموزش كاملش هست. يه سرچي بزن. پيدا ميكني.
مقايسه كيفيت عكاسي Samsung Jet و دوربين ديجيتال Olympus SP-565UZ
Samsung Jet
Olympus SP-565UZ
Samsung Jet
Olympus SP-565UZ
قيمت جديد جت : 300 تومن با گارانتي اصلي
======
كسي ميدونه كه جت 8 گيگ با گارانتي اصلي در ايران موجوده يا نه و اگر هست قيمتش چنده ؟
Last edited by outpost; 24-05-2010 at 13:23.
خب دوست عزیز مقایسه دوربین موبایل با دوربین دیجیتال کار درستی نیست.انگار دارین بنز آخرین مدل و پیکان 47 رو مقایسه میکنین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)