وای خدا کونامی امسال ترکونده ناجور... من داشتم صفحات قبلو میخوندم دیدم که این بازی واقعا شاهکاره و میتونه خیلی از طرفدارا (از جمله بنده!1) رو از pes 6 جدا کنه . فقط امیدوارم مثل pes2008 نشه که 90 درصد حرفاشون دروغ از اب دراومد
وای خدا کونامی امسال ترکونده ناجور... من داشتم صفحات قبلو میخوندم دیدم که این بازی واقعا شاهکاره و میتونه خیلی از طرفدارا (از جمله بنده!1) رو از pes 6 جدا کنه . فقط امیدوارم مثل pes2008 نشه که 90 درصد حرفاشون دروغ از اب دراومد
عزیز زیاد نگران نباش چون کونامی برای همه حرفایی که تا حالا زده مدرک هم داده![]()
واقعا با این بازی خیلی ار ما ها بزرگ شدیم و خاطرات زیادی داریم درسته که دو سه سالی هستش که KING خوابیده ولی با اعتمادی که به SEABASS افسانه ای داریم امسال KING بر میگرده![]()
دیدم عکسش خیلی باحاله گفتم بذارمش
اگه تکراریه معذرتولی خیلی باحاله
![]()
آقا کسی دقيق ميدونه که اين نمايشگاه gamescome کی برگزار ميشه؟
19 تا 23 AUGUST
سلام به همگی...
مصاحبه جدید با Seabass :
محتوای مخفی: 1
این نمایشگاه اون جوری که من فهمیدم 19 تا 23 آگوست در شهر کلن آلمان برگزار میشه
.................................................. ....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد ار بازی بارسلونا در تورنومنت ورزشگاه ومبلی شخصی که تیشرت به تن کرده بود و روی آن pes2010 هک شده بود در رختن دیده شد .......!؟
حالا نمیدونم چرا اون شخص اینجا بود و کی بود ......!!؟؟
تبلیغات pes2010 امسال کم کم داره ظاهر میشه که البته این خودش از سیاستهای کونامی هستش .......
Last edited by google_boy07; 27-07-2009 at 08:55.
يعنی کی به تاريخ خودمون؟
سلام
میشه 28 مرداد الی 1 شهریور ماه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)