منظورم اینه که مثلا رو خودش عینک و متعلقاتش رو داره؟
راستی من بین asus و sony شک دارم.لطفا راهنماییم کن.
منظورم اینه که مثلا رو خودش عینک و متعلقاتش رو داره؟
راستی من بین asus و sony شک دارم.لطفا راهنماییم کن.
دوستاني كه از ايسوز استفاده ميكنند نظرتون چيه من ايسوز بگيرم؟
كيفيت ساخت؟
دنبال 5741g يا 3500 vostro هستم .
چه مدلي با اينا برابري ميكنه تو برند ايسوز و كلا چجوريه ايسوز؟
اقایان طرفدار ایسوز،لطفابه این این تاپیک هم عنایت داشته باشند
من داره نظرم در مورد n61ja عوض میشه
نقل قول:
سلام
محصولات ASUS و MSI و ... به تازگی رونق پیدا کرده و شدیدا بخاطر پرسود بودن اونها مورد تبلیغ فروشندگان قرار میگیره.
شما دقت کنید به تعداد Preview ها و پستها و اصلا سایتهایی که در مورد لپتاپ ها به صورت تخصصی مطلب درج میکنن، بخش خیلی کمی از این سایت ها به این گونه محصولات اختصاص داره اما شما اونهارو در صفحات اول میتونید ببینید!
زمانی که سونی بیش از نیم میلیون لپتاپ سری F خودش رو می فروشه و تنها سی تاشون مشکل داغ کردن پیدا میکنن چه جنجالی به پا میشه. فکر میکنید در مورد کمپانی های تازهکار در زمینه ی لپتاپ واقعا همون رفتاری میشه که با سونی یا دل و یا توشیبا میشه. خود اون سایت ها در قبال دریافت مبالغی هنگفت حاضر به نمایش این لپتاپ ها هستن اما برای کمپانی های بزرگ و پر سابقه نتنها مبلغی دریافت نمی کنند بلکه مجبور هستن برای جلب نظر بیشتر کاربران اطلاعات به روز این کمپانی ها رو توی سایت هاشون قرار بدن.
قطعا محصولات شرکتهای تازه کار (در زمینه ی لپتاپ) آنچنان مورد برسی قرار نمیگیره و حتی اگر مشکلی هم گزارش بشه آنچنان بازتابی پیدا نمیکنه که شما بتونید در دنیای وب اونرو به راحتی پیدا کنید.
شاید باورتون نشه که پول چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
به سایت NVIDIA سری بزنید . خواهید دید که این کمپانی عظیم چطور حاظر شده بخش کوچلی رو در سایت خودش راه اندازی کنه به اسم فروشگاه بعد در بین لپتاپ هایی که برای فروش گذاشته ، اونهای رو به شما توصیه کنه که شرکت هاشون به تازگی در حال تولید لپتاپ هستن.
نمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هستن.
بنا بر این من به شما توصیه میکنم:
به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید. و به کل به فکر مارک های دیگر مثل Sony , Toshiba و مخصوصا DELL باشید.
هر چند که من از دیزاین سونی بیشتر خوشم میاد اما محصولات DELL بینظیر هستش و انتخاب دل انتخاب متخصصین هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم برام این این سوال مطرح شد که در رنج دوروبره 1200 بههترین انتخاب چیه؟
n61ja
SONY CW26FX
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
ونیز دهها مدل دیگه که میتونه باشه
واقعا انتخاب سخته
Last edited by senator_saeed; 16-08-2010 at 05:43.
خب این که الان گفتی یعنی چی؟ من که ربطی نمیبینم msi رو نمیدونم ,شما کافیه بری تو سایتهای خارجی قیمت همین n61jq رو به عنوان مثال ببینی . در کمال تعجب زده 1190 فروش ....... شما جئری میگید که انگار اونطرف میخرن 200 دلار میارن اینجا میدن 1200
کلا asus کارش عالیه . کمترین میزان خرابی رو داره
این تیکه واقعا باحاله![]()
نمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هست پس مشخص شد مشکلت فقط با asus نیست با nvidia هم؟؟؟؟
اخه شمایی که انقدر اطلاعات داری یه سرچ کوچک بزن تو همین نت ببین چند نفر دارن خودشونو میکشن واسه این محصول یا قیمت 240 هزار تومنی ! کل فیلمهای سینمای دنیا اکثرا سه بعدی شده پس اون بدبختی که میره 5 تا فیلم 3d میبینه کور میشه؟ نه واقعا؟ از asus باید تشکر کرد که این محصول رو روی لپتاپهاش میزاره . اینو هم بگم که بنده نه asus دارم نه هیچ قصدی برای خرید
کلا اگه میخوای حرفی رو بزنی دوست عزیز سعی کن کمی مدرک جمع کنی نه اینجوری بزنی تو سر این شرکتا هر وقت خواستی بگو تا بیام دقیقا 40 مورد از ضعف های سونی و اپل رو بزارم . سونی که دیگه اخرشه همین دیروز بود یه جا خوندم گفته اگه بایوس رو اپدیت نکنید تغییر شکا کیبورد بوجود ممکنه بیاد .من منظورم کسی بود که این پست رو زده نه شما ولی فکر کنم این مدل از سونی که میخوای بگیری جزو همونا بود!!!1 . ولی شک نکن که تو این قیمتا asus حرف اول رو میزنه .
این رفیقمون خیلی عشق سونی هست ظاهرا میتونم دقیقا بگم که رفته سونی خریده حالا پشیمونه و این جوری میخواد خودشو خالی کنه این دلایلی که نام برده رو من اگه به بچه 2 ساله خواهرم بگم از شدت خنده خودشو خراب میکنه .
کلام اخر : only asus
Last edited by hasanoooooooo; 16-08-2010 at 06:21.
یه چیزه کوچولو اضافه کنم : عزیزه دلم!
ASUS روی تاپترین سریش که G هست اینو گذاشته. حالا اگه وایو زورش نمیرسه که دلیل به برتریش نمیشه!
هر برندی مزیته خودشو داره. مزیته ASUS کانفیگه بالا با کیفیت عالی هست. ضمن اینکه گارانتی خوبیم داره.![]()
از دوستان میخوام بحثو اینجا ادامه ندهند.من فقط نقل قول کردم
لطفا جوابیه هاتونو تو تاپیکی بالا گذاشتم ارائه بدید تا به یک نتیجه عقلانی برسیم
در ضمن من کشته مرده هیچ مارکو برندی نیستم فقط میخوام برای امثال من بهترین انتخاب ممکن معلوم بشه نه از سر احساس و.....
ممونم
دوستان این G73 چطور قابلیت 3D نداره ؟؟!
بعدابن G51 داره !
این 3D داشتن یعنی ص نمایش 3Dدار دیگه ؟ درسته ؟ فرقش با عینک 3D چیه پس ؟!
Last edited by AmiIin; 16-08-2010 at 16:15.
احساس میکنم مطلب یکمی از رو بغض و کینه هستش
ببینین دوست عزیز اسوس کیفیت ساخت خیلی بالایی داره،این رو من نمیگم متخصصین همین فروم هم تاییدش کردن،در قسمت زیرین بدنه از تفلون استفاده شده تا مقاومت بره بالا وسایش کاهش پیدا کنه،کیفیت ساخت هم بسیار بالاست
و فکر نمیکنم که اسو س رو بشه تاز کار نامید،خودتون میدونین که چقد شرکت گردن کلفتیه،هیچ وقت نمیاد با تبلیغات دروغین و نابجا سابقه ی چندین و چند ساله ی IT خودش رو خراب کنه،اگه منظورتون مضرات 3D هستش که یه چیزیه که همه میدونن به دلیل استفاده از عینک به مدت بیش از یکی 2 ساعت مداوم برای چشم ضرر داره
ضمنا این رو به این دلیل میگن که هنوز سونی به 3D توی لپ تاپ دست پیدا نکرده،توی TV هم دقیقا همین قضیه پیش اومد اول کمپانی های کره ای رسیدن به این تکنولوژی و بعدش سونی ...
به هر حال تو لپ تپ هرکس باید با توجه به نیازهاش انتخاب کنه
بین ان 2 تا مدل که تردیدی وجود نداره اگه کانفیگ هارو بزارین کنار هم ....
اون MADE IN USA هم بیشتر دکوریه؛چون قطعات دقیقا یکسان هستش با نمونه های مشابه چینی
این USA ها فقط توی اونجا مونتاژ میشه والسلام...
ببینید من نمیخواهم از ASUS طرفداری کنم و نیگاه به اسمم نکنید، من خودم وقتی میخواستم نوت بوک بخرم ، اول از همه رفتم سراغ دل ، مدل 3500 رو انتخواب کرده بودم و میخواستم فرداش برم خرید ، بعد به طور اتفاقی(خواست خدا بود) با یکی از دوستان قدیمی از طریق چت راهنمایی گرفتم و دیدم اگر سمت این برند برم ، با دادن مثلا 1 تومن پول کاملا ضرر کردم و فقط به اسم اینکه دل هست پولی اضافه دادم ، همچین قضیه ای در مورد سونی هم صدق میکنه که بیشتر در موردش میگم.
بعد به طور همزمان روی 3 برند SONY - HP - ASUS تحقیق کردم و نتایج به این صورت بود :
در برند SONY نسبت به پولی که میدیم ، کانفیگ کمتری رو داریم ، مثلا گرافیک و CPU ضعیفتر و البته جا داره اینرو بگم که کیفیت ساخت خوبی رو ارائه میکنه ، گارانتی درست و حسابی هم که نداره ، چند تا وارد کننده داره و کیبردش هم فارسی نیست.(پسر خالم مدل 115 رو داره و از نزدیک دیدم) - بعلاوه اینکه Review های جالبی ازش ندیدم !
برند HP هم نظرمو جلب کرده بود - گارانتی خوبی هم داره و البته کیبردش فارسی نیست.سری Pavilion هم مد نظرم بود و خوب یه عیبی که داره بدنش برق هست - قیمتش هم از اسوس با کانفیگ بالاتر ، بیشتر بود.
سراغ ASUS اومدم و اول از همه دیدم محصولات ASUS در سرتاسر دنیا 2 سال Warranty داره(تمامی رده های محصولات) و تو ایران هم به خوبی از طریق 2-3 شرکت اصلی و چند تا فرعی پشتیبانی میشه و توی سایتش هم پرچم ایران رو زده و خلاصه کارو تموم کرده !
اومدم سر قیمت و دیدم کارش درسته ، چون با یه قیمت همسان ، کانفیگهای عالی رو اجرا کرده و بعد از خوندن Review و دیدن Rating های مختلف در سایتهای خارجی و داخلی ، دیدم یکی از بهترین برندهای حال حاظر هست.
- من مانیتور ASUS برای یکی از اشنایان خریدم ، وقتی درب جعبه رو باز کردم ، دیدم علاوه بر کابل برق سازگار با ایران ، 2 نوع کابل دیگه هم داخلش گذاشته شده که نشون میده ASUS به فکر مشتریهاش هست و نمیخواهم اونهارو تو دردسر بندازه.
حالا میریم سر این نقل قول :
والا این فروشنده هایی که شما میگی ، DELL و SONY از دهنشون نمیفته و برای اثبات حرفم میتونید سری به مراکز کامپیوتر بزنید.حصولات ASUS و MSI و ... به تازگی رونق پیدا کرده و شدیدا بخاطر پرسود بودن اونها مورد تبلیغ فروشندگان قرار میگیره
حتی راننده تاکسی که باهاش اومدم تا خونه ، گفت من اگر بخواهم بخرم ، اول SONY بعد DELL ، منم گفتم باشه !
چه حرفهای عجیبی میزنید شما ، میشه چند تا مثال از این سایتهایی که میگید بزنید ؟شما دقت کنید به تعداد Preview ها و پستها و اصلا سایتهایی که در مورد لپتاپ ها به صورت تخصصی مطلب درج میکنن، بخش خیلی کمی از این سایت ها به این گونه محصولات اختصاص داره اما شما اونهارو در صفحات اول میتونید ببینید!
تنها 30 تاشون ؟ عجب امار دقیقی !! من چیز دیگه ای رو در این سایت میبینم ، ایران خودرو 1 ماشینش هم که بترکه ، بیچارش میکنن ، پس تعداد مهم نیست ، مهم کیفیت کار هست.زمانی که سونی بیش از نیم میلیون لپتاپ سری F خودش رو می فروشه و تنها سی تاشون مشکل داغ کردن پیدا میکنن چه جنجالی به پا میشه.
میشه بپرسم سونی کدوم قسمت از نوت بوک رو خودش میزنه ؟فکر میکنید در مورد کمپانی های تازهکار در زمینه ی لپتاپ واقعا همون رفتاری میشه که با سونی یا دل و یا توشیبا میشه.
همین ASUS روز به روز در زمینه مادربورد و کارت گرافیک پیشرفت میکنه و تکنولوژیهایی که ارائه میده تیتر مجلات مرتبط رو مشغول به خودش میکنه و همیشه محصولاتش جزو پیشنهادهای عزیزان متخصص در زمینه سخت افزار هست.
شما نگاه به ایران نکن ، ممکنه یه محصولی 10 ساله تولید بشه ولی کسی این ریسک رو نکنه که واردش کنه.
مدرک ؟ شما خودت از این سایتها داری ؟خود اون سایت ها در قبال دریافت مبالغی هنگفت حاضر به نمایش این لپتاپ ها هستن اما برای کمپانی های بزرگ و پر سابقه نتنها مبلغی دریافت نمی کنند بلکه مجبور هستن برای جلب نظر بیشتر کاربران اطلاعات به روز این کمپانی ها رو توی سایت هاشون قرار بدن.
عجب !! پس این همه یوزی که در تاپیک کلوپ N61 اومدن و به بررسی مزایا و مشکلاتش پرداختن ، پول گرفتن ؟قطعا محصولات شرکتهای تازه کار (در زمینه ی لپتاپ) آنچنان مورد برسی قرار نمیگیره و حتی اگر مشکلی هم گزارش بشه آنچنان بازتابی پیدا نمیکنه که شما بتونید در دنیای وب اونرو به راحتی پیدا کنید.
شاید باورتون نشه که پول چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
برای اینکه بفهمید این تازه کارها چطوری تونستن از پس قدیمیهای اینکار بر بیان ، بهتره توی یوتیوب این دو کلمه رو سرچ کنید :
ASUS N61JQ
SONY F-115
حالا ببین برای هر کدوم چند تا ویدئو میاد و اگر تونستی همشون رو ببین و مقایسه کن ، کاری که من کردم.تازه این فقط یه مدل ASUS هست ، هر کدوم رو که سرچ کنید ، کلی ویدئو از یوزرهای مختلف میاره که معمولا هم مشکلی ندارن.
از لحاظ Review هم همینطوره و میتونید برید توی سایت نوت بوک چک ، ببینید چه خبره و زیاد فکر و خیال نکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیشتر شبیه به لطیفه بود تا نکته علمینمونه ی دیگر اینگونه تبلیغات تکنیک نمایش تصاویر سه بعدی هستش که ASUS و شرکتهای دیگه فقط اون رو تبلیغ میکنن و هیچ صحبتی از مضرات دیدن این تصاویر مجازی نمی کنن.و فقط به فکر تصاحب بازار هستن.من از روزی که یادمه ، اسم این 3بعدی با سامسونگ و سونی و.. شروع شد و هیچ جا هم حرفی از ضررش نشد ، در ضمن جالبه بدونید که قرار نیست یوزر 24 ساعته با عینک بشینه ، اگر سالی یک بار خواست یه بازی 3 بعدی اجرا کنه و یا فیلمی در این مورد ببینه ، میتونه از این قابلیت استفاده کنه.
من از برند دل خوشم میاد ، اما اون چیزی که من از این برند تو ایران میبینم در حال حاظر ، فقط نام این برند رو یدک میکشه و پولش رو هم کامل میگیره.به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید. و به کل به فکر مارک های دیگر مثل Sony , Toshiba و مخصوصا DELL باشید.
هر چند که من از دیزاین سونی بیشتر خوشم میاد اما محصولات DELL بینظیر هستش و انتخاب دل انتخاب متخصصین هست.
توشیبا هم برند خوبیه ، ولی فاکتورهای لازم رو توی ایران نداره.(گارانتی - کانفیگ و..)
سونی رو هم که گفتم.
شما با عینک 3d و لپ تاپت میتونی 3d ببینی
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
بله داره.
اگه لپ تاپ گیمینگ میخوای یا باید بری سراغ سری G ایسوس یا باید بری سراغ سری alien ware دل. البته یه شرکت دیگه به نام sager هم نوت بوک گیم تولید میکنه ولی اون تو ایران جا نیافتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)