سلام
یه سوال:
پاساژ امجد کجای تهران ؟
توی پستای قبلی نوشته از اونجا میشه مدار usb خرید
سلام
یه سوال:
پاساژ امجد کجای تهران ؟
توی پستای قبلی نوشته از اونجا میشه مدار usb خرید
Last edited by Chap-Dast; 30-09-2011 at 13:06.
کسی بلد نبود![]()
سلام دوست من
پاساژ امجد در خیابان جمهوری 500 متر بعد از پل حافظ است در آنجا یک مدل از این قطعه موجود است ولی به کار ما نمیخورد البته در پاساژ امجد طبقه زیر همکف بقل پله را هم بگردید
سلام
مرسی دوست عزیز
یعنی چی به درد ما نمیخوره ؟!
توی صفحات قبلی نوشته میشه از اونجا یو اس بی این مدار تهیه کرد
سلام.من یه هارد اکسترنال 1ترا دارم که کلی اطلاعات حیاتی توش دارم.ولی وقتی وصلش میکنم به پی سی بجای باز کردنش ازم فرمت میخواد.وقتی هم که خودم روش کلیک میکنم که باز کنه مینویسه : فایل یا دایرکتوریه شما کروپت شده و غیر قابل خوندن هس.چیکار کنم به دادم برسین که بدبخت میشم
سلام دوستان خلاصه من بعد تقریبا یک ماه تونستم اون مدار usb-ttl رو از تهران سفارش بدم و برام بیارن ولی مشکل اینجاست که تمام کارهارو کردم مدارو هم تست کردم کار داد ولی وقتی به هارد وصل می کنم و کنترل زد می زنم بجای دستور
f13 این میاد <-
کسی می تونه کمک کنه بگه مشکل از کجاست؟
یه هارد مکستور 80 داریم که موقع نصب ویندوز بعد از کپی گیر میکنه و اذیت میکنه . عادی فرمت کردم درست نشد . میخوام فرمت سطح پایین کنم شاید درست شد . بنظرتون عملبیه
از برنامه hdd low level format استفاده کردم بعد از 2 دقیقه تموم شد و هیچ اطلاعاتی پاک نشد از چه برنامه ای استفاده کنم
سلام دوستان خسته نباشید !
ببخشید من وقتی بازی نصب میکنم درایوم بالا میاد و میگه فضای خالی نداری ولی من 80 گیگ جای خالی دارم !
به نظر شما این مشکل سخت افزاریه !
اگه میشه منو کمک کنید !
ممنون !
سلام-من یک هارد 500 گیگا بایت ماکستور (sata II)دارم که تا حالا 3 بار با مشکل عدم شناسایی توسط سیستم روبرو شده است ،گارانتی سازگار ارقام هستش وزمان گارانتیش تمام شده است،الان باز این مشکل عدم شناسایی را پیدا کرده است ونمایندگی سازگار هم نتوانست مشکلش را حل کند به عبارت دیگر می گفت این هارد دیگر قابل تعمیر نیست،می خواستم بپرسم هیچ راهی واسه حل این مشکل نیست؟تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)