فریمور جدید افیکال اومده ولی منتها هنوز مشگل پخش صدای aac تو فرمت mp4 رو داره
و دوستان لطف کنند در رابطه با سایر دستگاه های پخش کننده در تاپیک خودشون بحث کنند نه در بخش وسترن
فریمور جدید افیکال اومده ولی منتها هنوز مشگل پخش صدای aac تو فرمت mp4 رو داره
و دوستان لطف کنند در رابطه با سایر دستگاه های پخش کننده در تاپیک خودشون بحث کنند نه در بخش وسترن
نه اون DVD navigation منظور همون منوی DVD هاست. الان میشه منوها رو دید توی ایمیج DVDها.
دوستان
فریم ور رسمی جدیدی که اومده گویا مشکلاتی زیادی داره .. مشکلاتی که توی نسخه های بتا هم نبوده ,
توی فروم سایت وسترن خیلی ها نسخه قبلی رو به این ورژن ترجیح دادند ...
دوستانی که این ورژن رو نصب کردن لطفا نظرشونو درباره ش اعلام کنن ...
آره به نظر من هم اصلا جالب نیست
نمی دونم این دیگه چجورشه؟
من ورژن جدید رو همین چند ساعت پیش نصب کردم. به نظرم خیلی بهتر از نسخه قبلی است .
از جمله سریعتر روشن شدن دستگاه
رفع مشکل پخش شدن چندین فایل HD که در فیرمویر قبلی دستگاه موقع پخش هنگ میکرد
و...
منم نصب کردم, خوشختانه (تا الان حداقل) مشکلی نداره.چندتا MP4 داشتم صداهاشون sync نبود, الان همه شون درست پخش میشن.
یه چیز دیگه هم اینکه به نظرم thumbnail ها الان واضح تر و بزرگ تر شدن. از قبل خیلی قشنگترن.
من نمی دونم این وسترن داره چیکار میکنه از چند ماه پیش که شروع کرده به تند تند ریلز کردن ورژنهای آلفا و بتای یکی در میون خوب بد میشن الان همین ورژن 1.03.49 که نصب کردم دو تا مشکل ایجاد کرده
1- فرمت MPEG (mpg( رو که اکثر رسیورها ضبط میکنن خوب پخش نمی کنه وسطش با درو تند پخش میکنه
2- HDMI رو نمیشه روی 12 بیت ست کرد روی همون 8 بیت میمونه
حالا اگر دوستان تجربه ای دارن لطف منن مطرح کنن که ماهم استفاده کنیم با رفع مشکل ممنون
منم امروز با مشکلی که در شماره 1 مطرح کردی برخورد کردم.
من 1.03.37 بود که آپدیت کردم به این فرمور امروز
اولین چیزی که توجهمو جلب کرد سرعت تو منوها خیلی خلیلی خوب شده
تو فرمور قبلی تو بعضی فیلمها میپرید بیرون و بعضا هنگ میکرد که باید چک کنم ببینم این درست شده یا نه
این جدا نشون دادن حروف فارسی چرا حل نشده :(
نمیخوان درست کنند؟
منو سریعتر شده است
یک سوال فرمت rmvb رو پخش نمی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)