سلام
دوستان تا اونجایی که من میدونم ان86 و کلا نوکیا فناوری dlna رو رویه گوشیهاش نداره.
اما پشت کارتون ان86 یه نوشته ای هست و اینطور که معلومه نوشته dlna داره.
حالا من میخواستم بدونم این قضیش چیه؟![]()
سلام
دوستان تا اونجایی که من میدونم ان86 و کلا نوکیا فناوری dlna رو رویه گوشیهاش نداره.
حالا من میخواستم بدونم این قضیش چیه؟![]()
حمید جان ان 900 dlna دارهدوستان تا اونجایی که من میدونم ان86 و کلا نوکیا فناوری dlna رو رویه گوشیهاش نداره.
ولی 86 نداره
و باید از طریق وای فای وصل بشی به هوم مدیا
سلام علی جان.
ما شمارو نداشتیم چکار میکردیم؟؟
میگم پس اینکه پشته کارتونش نوشته به چه منظور هست؟
دوستاني كه فايل اپديت ان 86 را دانلود كردن خواهش ميكنم اين فايل RM484_001_000_M018.fpsx كه تو پوشه همون rm484 است را برا من يه جايي اپديت كنن و لينك بدن اخه اين فايل برا من نبود و هنگام اپديت با فونيكس ارور ميده ممنون
شما اگه دقت کنی ریل پلیر رو هم اون پشت میبینی که
تو بعضی از گوشی های سیمبین کمپانی های
دیگه همین ریل پلیر فایل های دایوکس رو هم اجرا میکنه
پس چرا ان 86 نمی خونه ؟
اون علامت مربوط به اینه که با این استاندارد مچ هستش
نه این که مجهز به DLNA باشه
آقا کسی تا حالا به قسمت سنسور شتاب سنج گوشی توجه کرده بود؟برین تو تنظیماتش و دو تا گزینه داره یکی بره قطع صدای زنگ و یکی دیگه برای اسنوز آلارم هستش.بره من که خیلی مفید بود چون دیگه نیاز نیز صبح ساعت 4 دو ساعت دنبال دکمه ی اسنوز بگردم یا گوشی رو بزنم به دیوار تا خفه بشه.فقط کافیه گوشی رو بر عکس کنین(یه نرم افزاری هم هست که این کار رو انجام میده ولی این فابریک رو گوشی هست)
سلام
امیر جان میشه تنظیماتش رو کمی توضیح بدی؟ و وقتی زنگ تماس هم خورد با چرخوندنش صدا زنگ قطع میشه یا تماس رو برقرار میکنه
آره !سلام
امیر جان میشه تنظیماتش رو کمی توضیح بدی؟ و وقتی زنگ تماس هم خورد با چرخوندنش صدا زنگ قطع میشه یا تماس رو برقرار میکنه
خیلی وقته ازش استفاده می کنم !
گوشیو بچرخونی خودش Snooze یا قطع میشه !
تاپیکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)