تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 120 از 352 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 شما فکر کن آره

دوستان خداوكيلي آيفون 3gs بهتره يا اين؟
    فقط واقعيتو كساني كه با هر دو كار كردن بگن

بنده چون با هر دو( البته 3g نه 3gs) کار کردم (دستی از دور بر آتش داریم) میگم خدا وکیلی این بهتره .
    آخه 3g چی داره ؟
    نکنه کلک با فدکش حال کردی یا دوربینش یا .... ؟ آره
    ولی واقعیت اینه که چون App آیفون open source هستش میشه گفت در بعضی موارد که به نظرم سلیقه ای هست برتری داره (تاکید میکنم در بعضی موارد)

دوستان اینو به دل نگیرن نظر خودمه: واسه آیفون پول دادن پول هدر دادنه حتی اگه پول بابا ( ) از پارو بالا بره
    دوستان نظری دارن بیان بفرمایند ما یه گوشمون دره یه گوشمون دروازه

2. این کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوستان خداوكيلي آيفون 3gs بهتره يا اين؟
    فقط واقعيتو كساني كه با هر دو كار كردن بگن
    دوست عزیز تا نگی نیازهات چیه نمیشه بگی کدوم بهتره
    اینجا یه مقایسه نصفه نیمه شد خواستی ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من 3GS دارم.اینجا هم نینجا جان و چندتا دیکه اچ دی.
    خلاصش بگم اگه دوربین واست مهمه(اونم عکس.چون 3GS از نظر فیلم راضی کنندس)که بیخیال آیفون شو و اچ دی رو بگیر.اگه نه پیشنهاد من آیفونه و پیشنهاد دوستان دیگه شاید اچ دی.البته باس یه کم صبر کنی تا قیمت 3GS بیاد در حد معقول!

من خودم تا حالا فقط به خاطر دوربین گوشی هام رو عوض میکردم.ولی یه کنون SX10 گرفتم و بیخیال دوربین گوشی شدم
    این رو بدون تعصب میگم.چون من خودم سونی اریکسون رو دوست دارم ولی تعداد گوشی های سامسونگی که داشتم بیشتر از نوکیا و سونی اریکسون بوده.با همه سیستم عامل ها جز آندروئید هم کار کردم.ولی یه گوشی با همه سیستم عامل های سیمبیان.اینترفیس جاوا.وین موب رو با یه گوشی با سیستم عامل مک عوض نمیکنم...

این نظر منه و دلیل به برتری مک نمیشه!فقط یه نظره
    Last edited by saman65; 09-08-2009 at 23:03.

4. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بنده چون با هر دو( البته 3g نه 3gs) کار کردم (دستی از دور بر آتش داریم) میگم خدا وکیلی این بهتره .
    آخه 3g چی داره ؟
    ولی واقعیت اینه که چون App آیفون open source هستش میشه گفت در بعضی موارد که به نظرم سلیقه ای هست برتری داره (تاکید میکنم در بعضی موارد)

دوستان اینو به دل نگیرن نظر خودمه: واسه آیفون پول دادن پول هدر دادنه حتی اگه پول بابا ( ) از پارو بالا بره
    کاملا تایید میشه.
    من حدود 6 ماه 3g داشتم میتونم بگم مضخرفترین گوشی که تا بحال داشتم همون اپل بوده خدایی ارزش نداره بهش پول بدی باید تحریمش کنی.گوشی که یه دونه بلوتوث نداشته باشه و دوربینش ضعیف باشه و صداش تو مکالمه ضعیف و تو اسپیکر هم ضعیف اصلا بدرد نمیخوره.
    چیه بابا اپل داشت با مکش ورشکست میشد دیگهبره قربون استیو جابز بشه که با موزیک پلیراش یه سر و سامانی به بازارش داد.اگه همین آیپادهاش نبود باید دار فانی رو وداع میگفت.

6. 3 کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

کاملا تایید میشه.
    من حدود 6 ماه 3g داشتم میتونم بگم مضخرفترین گوشی که تا بحال داشتم همون اپل بوده خدایی ارزش نداره بهش پول بدی باید تحریمش کنی.گوشی که یه دونه بلوتوث نداشته باشه و دوربینش ضعیف باشه و صداش تو مکالمه ضعیف و تو اسپیکر هم ضعیف اصلا بدرد نمیخوره.
    چیه بابا اپل داشت با مکش ورشکست میشد دیگهبره قربون استیو جابز بشه که با موزیک پلیراش یه سر و سامانی به بازارش داد.اگه همین آیپادهاش نبود باید دار فانی رو وداع میگفت.
    من که گوشیم رو نمیفروشم که 6 ماه دیگه بیام بدش رو بگم...ولی مطمئنم که گوشی بعدیم باز همین آیفونه...
    بلوتوسش خیلی وقته مشکلش حل شده...دوربین 3.2 ضعیف نیست ولی خوب هم نیست...صداش تو مکالمه عالیه.صدای اسپیکر 3GS هم نسبت به 3G خیلی بهتر شده.(البته نه در اون حد که بعضی ها میخوان سر کوچه آهنگ بزارن که دختر همسایه بشنوه...

در مورد قدرت اپل هم توضیحاتتون جالب بود.همین که یه گوشی که 3 ساله ال سی دیش تغییر نکرده و تازه امسال یه اچ دی اومده که داره تو ال سی دی باهاش رقابت میکنه قدرت اپل رو میرسونه...
    Last edited by saman65; 09-08-2009 at 23:06.

8. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آخه 3g چی داره ؟

کاملا تایید میشه.
    مهر تایید.
    من هم میگم خرید اپل تو ایران ارزش نداره.ولی متاسفانه بعضی ها....
    جالب اینجاست که بعضی ها میگن دست اپل رو بخاطر رعایت کردن قانون کپی رایت میبوسن ولی همونا خودشون اولین کسانی هستند که گوشیشون رو هک یا جیلبریک میکنند تا بلوتوثش فعال بشه.
    کار کردن با آیتونز هم که.دوربین هم که افتضاح(2g هم 2 مگاپیکسل و 3g هم 2 مگاپیکسل لااقل باید در3g دوربینش رو میکرد 3.2 و در 3gs هم دوربینش میشد 5 مگاپیکسل) کلا به غیر از تاچ خوب در بقیه موارد تعطیل.
    فقط میتونم بگم ایول سیمبین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

مهر تایید.
    من هم میگم خرید اپل تو ایران ارزش نداره.ولی متاسفانه بعضی ها....
    کار کردن با آیتونز هم که.دوربین هم که افتضاح(2g هم 2 مگاپیکسل و 3g هم 2 مگاپیکسل لااقل باید در3g دوربینش رو میکرد 3.2 و در 3gs هم دوربینش میشد 5 مگاپیکسل) کلا به غیر از تاچ خوب در بقیه موارد تعطیل.
    فقط میتونم بگم ایول سیمبین.
    جالب اینجاست که بعضی ها میگن دست اپل رو بخاطر رعایت کردن قانون کپی رایت میبوسن ولی همونا خودشون اولین کسانی هستند که گوشیشون رو هک یا جیلبریک میکنند تا بلوتوثش فعال بشه.
    من هنوز که هنوزه به طور جدی دنبال برنامه بلوتوسش نرفتم.چون تا زمانی که اینجام تا جایی که بتونم به این قانون احترام میزارم...به دردم هم نمیخوره که بخوام داشته باشم.1 سال اینجا گوشی به قول شماها گوشی بلوتوس دار داشتم که 2 بار هم ازش استفاده نکردم....

در مورد آیتونز هم من حاضرم قسم بخورم که شما 3 بار هم باهاش کار نکردیم.ممکنه یا بار از دور دیده باشینش
    دوربین هم من خودم بالا گفتم...تو کلوپ 3GS هم بحثش شد.
    این ایول سیمبیانت من و کشتهمیشه بپرسم با چند تا گوشی که سیمبیان تاچ داشته کار کردی؟

در ضمن دوستی که پرسیده بودی کدوم یک از اینها رو بخرم(King 2002).داداش اگه میخوای همه نظر بدن و مقایسه بشه تو قسمت مشاوره خرید گوشی ها یه تاپیک بزن تا بحث شه.همه هم میان نظر میدن.اینجا کلوپ این گوشیه.اینجور صحبت ها جو تاپیک رو به هم میزنه
    Last edited by saman65; 09-08-2009 at 23:19.

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هنوز که هنوزه به طور جدی دنبال برنامه بلوتوسش نرفتم.چون تا زمانی که اینجام تا جایی که بتونم به این قانون احترام میزارم...به دردم هم نمیخوره که بخوام داشته باشم.1 سال اینجا گوشی به قول شماها گوشی بلوتوس دار داشتم که 2 بار هم ازش استفاده نکردم....

در مورد آیتونز هم من حاضرم قسم بخورم که شما 3 بار هم باهاش کار نکردیم.ممکنه یا بار از دور دیده باشینش
    دوربین هم من خودم بالا گفتم...تو کلوپ 3GS هم بحثش شد.
    این ایول سیمبیانت من و کشتهمیشه بپرسم با چند تا گوشی که سیمبیان تاچ داشته کار کردی؟
    شما دنبال بلوتوثش نری بهتره چون ممکنه قانون کپی رایت رو رعایت نکنی و جایزه نوبل رو بهت ندن...دیییییی
    لازم هم نیست قسم بخوری(چون به احتمال زیاد تو خاک اجنبی ................).خودم تا دلت بخواد با 2g و ایپاد تاچ کار کرده ام.
    ایول سیمبین ایول.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

شما دنبال بلوتوثش نری بهتره چون ممکنه قانون کپی رایت رو رعایت نکنی و جایزه نوبل رو بهت ندن...دیییییی
    لازم هم نیست قسم بخوری(چون به احتمال زیاد تو خاک اجنبی ................).خودم تا دلت بخواد با 2g و ایپاد تاچ کار کرده ام.
    ایول سیمبین ایول.
    البته بیشتر از این نمیشه ازتون انتظار داشت.
    چون هنوز درکش رو نداری کپی رایت همون دزدیه.البته شما که دزدی رو عیب نمیدونی پس باید هم بخندی...
    من تو خاک اجنبی باشم یا خاک خودم قسم میخورم دینم از تو کاملتره
    جواب سوالهای منم رو خواستی بیا تو پروفایلم بده .اگه جوابی داشتین.
    ____

بهتره اینجا کسی که اچ دی داره دوستمون رو راهنمایی کنه!نقاط قوت و ضعفش رو بهش بگه.در مورد 3GS هم همینطور!ولی تو تاپیک خودش! نه کسایی که نه دستشون به اچ دی و 3GS خورده و رو هوا میگن ال و بل...شده قضیه گربه ای که دستش به گوشت نمیرسیده....

از دوستان هم معذرت میخوام اگه یه کم بحث تاپیک به هم ریخت
    Last edited by saman65; 10-08-2009 at 09:21.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

از دوستان هم معذرت میخوام اگه یه کم بحث تاپیک به هم ریخت
    نه راحت باشین فقط آخرش هم دیگرو بوس کنین تموم شه

آقا هر کسی هم آخرین نفر بود درو ببنده خواهشا من برم بخابم ساعت 2 شد راستی

نینجا بیا در مورد صدا خودت توضیح بده اگرم توضیح دادی قبلا واسم پیدا کن بزار اینجا دستت درد نکنه

14. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره صدای کدومشون بلندتر و با کیفیت تره تو اسپیکر؟
    نینجا این یکیو هم باید خودت جواب بدی...

16. این کاربر از metalgear2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •