خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا
بقیه چیزاشم هیچی
خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا
بقیه چیزاشم هیچی
آقا حسن چرا قبول نمیکنی ؟؟!!
به نظر من I8910 خیلی بهتر از پیکسونه ولی قیمتشون یکیه ...
عقل سلیم میگه i8910 بهتره
باور کنید کیفیت عکس به مگاپیکسل بیش از حد نیست .. حتی دوربین دیجیتال هم بالای 8 فقط جنبه تبلیغاتی داره
باور نداری برو از اهل فن بپرس ...
پس نتیجه میگیریم مربوط میشه به فریمور گوشی![]()
واسه من f هستش
آخرین ورژنه تا اونجایی که میدونم
منم نمیگم تو این رنج بهترینه
شما میگین قیمتش 550 تومنه ... میگم قیمت جهانیش 470 تومنه ... هنوزم ارزونتر میشه
بعد با رنوار مقایسش کنی ارزش داره
در واقعاین امنیا اچ دیه که زیادی ارزونه
![]()
ینی وقتی با رنوار مقایسش میکنی می ارزه ... وقتی با امنیا اچ دی مقایسه میکنی اصلاً
بعدش من بازم نمیگم چون مگاپیکسلش بیشتره بهتره ... بیشتر به خاطر فلش زنون و سرعت شاتر و لنز واید و دیافراگم متغیر و ترکینگ فوکوس و رنگ بندی بهترش میگم بهتره
حالا خودتون بگین چقدر باید از رنوار گرونتر باشه تا ارزش داشته باشه ؟
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
منم مثل تو امنیا 2 رو ترجیح میدم (وین مو)....حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
رنوار که تو رنج خودش خیلی عالیه، با 320 تومن هیچ گوشی با این امکانات پیدا نمیشه (تاچ با دوربین 8 عالی و وای فای و جی پی اس)....حالا پیکسون 12 هم تو رنج خودش!واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنمولی واقعا وقتی از نظر نیاز مردم که K800 هم زیادیشونه!
550 بدیم فقط بخاطر دوربین!
اگه بابت سیستم عامل 550 بدیم معقوله......ما حرفمون اینه....
![]()
راشتش قبلا n78 داشتم جی پی اس زیاد هم تحفه ای نیست وای فای هم که قربونش برم چقدر تو پاساژ های ایران اکسس پویسنت هست(حتی پایتخت)
آقا الان جای این پیکسون سامسونگ ا W880 oled اومده 12 مگا با 3X اپتیکال زوم با فیلم برداری HD سی فریم(بهتر از i8910) جاوا هم هست . دیگه جایی واسه پیکسون نمیمونه![]()
با تشکر فراوان از دوستان بهتره بحث مقایسه و برند های دیگه همینجا تموم بشه
درضمن لازمه هممون یه تبریک جانانه به حسین بگیم .. عزیز دلش که رفته بود برگشته![]()
دوستان سلام،
پس از تحقیق بسیار بخاطر کیفیت بالای عکس برداری گوشیkc910 خریده ام ولی متاسفانه کیفیت عکس و فیلم برداری آن بسیار بد است یعنی در حد 2 الی 3 مگاپیکسل،(علی رغم اینکه منوی تنظیمات دوربین کیفیت را روی حداکثر 8 مگا قرارداده ام )بگونه ای که کیفیت فیلم برداری و عکس و صدای پخش موزیک گوشی قبلیم که nolia 5700 بود بسیار بهتر ازاین است
با توجه به پیامهایی که نوشته اید خواهشمندم اگر تنظیم خاصی برای استفاده از این گوشی وجود دارد برای راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)