تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 145 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 4755 دارم .. بسیار عالیه .
    پسر دایم ایسوس با همین کانفیگ خرید یک میلیون و ششصد امد پیشم داشت از لپ تاپش تعریف می کرد . واسه من رو دید کفش برید .
    مخصوصا وقتی که وزن سبک ایسر رو دید و وقتی که گفتم 900 تومن گرفتمش ..
    ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین .
    من خودم سونی (وایو) داشتم 5 سال قبل 2 میلیون هشتصد خریده بودم . هرچند ان رو خرابش کردم . ولی وقتی ایسوس پسردایم رو دیدم کیفیتش خوب نبود در حد سونی که اصلا نبود دور رو بر ایسر هست .
    فقط بدی ایسر اینه که تو بازی قوی مثل just caus 2 و gta IV داغ می کنه و حتما باید کول پد بگذاری البته همه لب تاب ها داغ می کنند ولی این بدنش در حد دمای بدن گرم می شود .

2. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش 5750 و 5755 فرق داره؟
    کدوم کانفیگ i5 به صرفه تره الان؟
    ممکنه ارزونتر بشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

توی لیست درایور های لپ تاپ acer 4741g درایور 3g دیدم.یعنی دیگه نیازی به خرید مودم 3g نیست خود لپ تاپ داره؟ اگه داره می شه بگید کجاست؟ اگه عکس بزارید ممنون میشم.مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

من 4755 دارم .. بسیار عالیه .
    پسر دایم ایسوس با همین کانفیگ خرید یک میلیون و ششصد امد پیشم داشت از لپ تاپش تعریف می کرد . واسه من رو دید کفش برید .
    مخصوصا وقتی که وزن سبک ایسر رو دید و وقتی که گفتم 900 تومن گرفتمش ..
    ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین .
    من خودم سونی (وایو) داشتم 5 سال قبل 2 میلیون هشتصد خریده بودم . هرچند ان رو خرابش کردم . ولی وقتی ایسوس پسردایم رو دیدم کیفیتش خوب نبود در حد سونی که اصلا نبود دور رو بر ایسر هست .
    فقط بدی ایسر اینه که تو بازی قوی مثل just caus 2 و gta IV داغ می کنه و حتما باید کول پد بگذاری البته همه لب تاب ها داغ می کنند ولی این بدنش در حد دمای بدن گرم می شود .
    (ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین)منظور از کیفیت سونی داره چیه؟؟
    اگه منظور کیفیت ساخته نظر من لنوو و اسوس معرکه اند اگه کیفیت صفحه نمایش مدنظر شماست فقط سری f سونی کیفیت فوق العاده ای دارن...ایسر هم نسبت به اسوس: کیفیت بدنه ضعیفتر (یک دلیل ارزانی این برند) و همچنین کیفیت صفحه نمایش بدتر .در مورد گرما هم ایسر در خنک نگه داشتن لپتاپ هاش تو پردازش سنگین ضعیف عمل کرده و عیب ایسر محسوب میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

(ایسوس دارا می گن لپ تابشون کیفیت سونی رو داره مثل اینکه در توهم عجیبین)منظور از کیفیت سونی داره چیه؟؟
    اگه منظور کیفیت ساخته نظر من لنوو و اسوس معرکه اند اگه کیفیت صفحه نمایش مدنظر شماست فقط سری f سونی کیفیت فوق العاده ای دارن...ایسر هم نسبت به اسوس: کیفیت بدنه ضعیفتر (یک دلیل ارزانی این برند) و همچنین کیفیت صفحه نمایش بدتر .در مورد گرما هم ایسر در خنک نگه داشتن لپتاپ هاش تو پردازش سنگین ضعیف عمل کرده و عیب ایسر محسوب میشه.
    نه برادر - ایسر مدل جدیدش مثل 4755 یا 4830 خیلی خیلی از قبلی ها بهترند .

کیفیت صفحه نمایش بدتر یه طوری میگین انگار وقتی یه عکس رو می بینیم صفحش شطرنجی میشه .

هر دو تا هم ایسر و هم ایسوس تو کار سنگین و حتی سونی . سونی قبلی هم همین طوری به فنا رفت . کم می ارن و نیاز حتمی به کول پد دارن .

در کل شما بستگی داره از نوت بوک چی به خوای ..... قابلیت هایی که من می خواستم با ایسر حل شده . ایسوس هم خوبه ولی به هیچ وجه به پای سونی نمیرسه . من سونی داشتم سونی یه چیز دیگس بیشتر لوازمی که می خرم سونین نه اینکه به سونی تعصب داشته باشم .
    چون با دیدن خرید بقیه اگه یه چیزی می خوای مادام العمر بگیری سونی مادام العمر هست .
    ولی ایسر و ایسوس و .. بستگی به نحوه نگهداریش داره هرچی بهتر اطش استفاده کنی بیشتر می میونه .
    اره اگه بخوای لپ تاپت رو به رخ این و ان بکشی ایسوس تا ایسر - ایسوس بهتره ولی من با سونی این قدر پوز دادم که سیر سیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

نه برادر - ایسر مدل جدیدش مثل 4755 یا 4830 خیلی خیلی از قبلی ها بهترند .

کیفیت صفحه نمایش بدتر یه طوری میگین انگار وقتی یه عکس رو می بینیم صفحش شطرنجی میشه .

هر دو تا هم ایسر و هم ایسوس تو کار سنگین و حتی سونی . سونی قبلی هم همین طوری به فنا رفت . کم می ارن و نیاز حتمی به کول پد دارن .

در کل شما بستگی داره از نوت بوک چی به خوای ..... قابلیت هایی که من می خواستم با ایسر حل شده . ایسوس هم خوبه ولی به هیچ وجه به پای سونی نمیرسه . من سونی داشتم سونی یه چیز دیگس بیشتر لوازمی که می خرم سونین نه اینکه به سونی تعصب داشته باشم .
    چون با دیدن خرید بقیه اگه یه چیزی می خوای مادام العمر بگیری سونی مادام العمر هست .
    ولی ایسر و ایسوس و .. بستگی به نحوه نگهداریش داره هرچی بهتر اطش استفاده کنی بیشتر می میونه .
    اره اگه بخوای لپ تاپت رو به رخ این و ان بکشی ایسوس تا ایسر - ایسوس بهتره ولی من با سونی این قدر پوز دادم که سیر سیرم
    شاید اما کلا کیفیت ساخت ایسر پایینه به همین دلیل ارزونه
    صفحه نمایش هم نسبت به لپتاپ های دیگه و در مقام قیاس بده
    در مورد ایسر کاملا حق با شماست و گرافیک 540 خیلی داغ میشه و نیاز اساسی به کول پد اما در مورد ایسوس اینجوری نیست و سری n که من دارم حتی تو بازی(فیفا 12)بدون کول پد 3 ساعت بازی کردم ومشکلی پیش نیومد(گرما فاکتوری که تو دراز مدت به لپتاپ اسیب میزنه)
    از دوستان سونی دار خودم با کارای ساده ای مثل وبگردی فن لپتاپشون مثل ... صدا میده و دور فن زیاد میشه(اما ایسوس خودم اینجوری نیست: تجربه شخصی)
    هیچ چیز مادام العمر نیست (چه سونی چه ایسوس چه ... )
    و کلام اخر هر برندی برای عمر طولانی نیاز به نحوه نگهداری درست داره (از پُز دادن هم خوشم نمیاد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    فریمور اپتیکال درایو (DTD-ROM‎)‎
    لپ تاپ Acer Aspire 5741G را فوری نیاز دارم
    MATSHITA DVD-RAM UJ890AS
    لطفا کمک کنید تا فریمور را دانلود کنم
    کسی نبود جواب بده

داره خودمونی میشه amir_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    توی divice manager کدوم قسمت مربوط به بلوتوث هست؟ می خوام درایور بلوتوث رو دوباره نصب کنم نمی دونم مدلشbraodcom هست یا atheros
    5755G

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    توی divice manager کدوم قسمت مربوط به بلوتوث هست؟ می خوام درایور بلوتوث رو دوباره نصب کنم نمی دونم مدلشbraodcom هست یا atheros
    5755G
    برو تو سایت ایسر یه قسمتی هست میگه اگه نمی دونین چه درایوری مورد نیاز تون هست . این فایل رو دانلود کنین . اون فایل رو را دانلود کن بعد باز شدن مشخصات درایوراتو کامل می گه ... سعی می کنم برات بگذارم .. موفق باشی

11. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

سلام
    5755G
    برو تو سایت ایسر یه قسمتی هست میگه اگه نمی دونین چه درایوری مورد نیاز تون هست . این فایل رو دانلود کنین . اون فایل رو را دانلود کن بعد باز شدن مشخصات درایوراتو کامل می گه ... سعی می کنم برات بگذارم .. موفق باشی

بفرما به لینک زیر برو و طبق عکسس گزینه مربوطه رو انتخاب کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه این هم لینک مستقیمش هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •