تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 241 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2401

نام تاپيک: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خواهش میکنم جون هر کی می پرستین جواب سوال منو بدین ...
    نمیدونم مشکل شما کجاست..
    ولی من این بازی رو نصب کردم برای من هم error داد ..از یک کرک دیگه استفاده کردم مشکل حل شد بازی رو هم تقریبا تا اخرش بازی کردم
    شما بازی رو پاک کن یکبار دیگه نصب کن و از یک کرک دیگه استفاده کن..شاید مشکلت حل شد.
    من از این کرک استفاده کردم..
    لینک تورنت هستش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

تو رد کردن مرحله مشکلی ندارم ... فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ....تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟تو IV فکر کنم بشه ! مغازه ای چیزی داره ؟ ... اگه میشه ادرسشو بگید ... ممنون ...
    خیلی ممنون از همه ی راهنماییت دوست عزیز ...
    خیلی ممنون ... کاری نکردم ...
    فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ...
    اتفاقاً از 4 خیلی سر راست تره ... ( مرحله ی اون نقاشه ) ... اگه میشه یه مثال در باره ی همین همه چیز پیدا کردن بزنین
    تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟مغازه ای چیزی داره ؟
    ...اگه میشه ادرسشو بگید
    بله ، میشه توی این اپیزود متاسفانه نمی شه از هیچ مغازه ای خرید کرد. چون این یک اپیزود هست و نه یک complete Game به همین خاطر هم خیلی چیز ها رو نداره ... اما توی خونتون جلوی کمد که برین یه سری لباس های پیش فرض هست که می تونین از اونا استفاده کنین ...البته توی یه مرحله هم یه لباس جدید بهتون می ده ... ( خیلی باحاله)...
    بازم بله ... توی 4 می شد ... می رفتین تو 3 مغازه ی شهر تو 3 جای مختلف ... و خرید می کردین ...
    خواهش می کنم

3. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

سلام یه مشکلی دارم
    وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیام میاد:

بازی رو re install کردم repair کردم ولی بازم درست نشد
    چیکار کنم درست شه؟

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین. نامرده هرکی جوابه منو نده:( انگار که روحمو خودم خبر ندارم .

در آغاز فعالیت arash.magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بچه ها می گم این هم حداقل و ایده آل سیستم مورد نیاز برای این بازی: ( جون من دیگه نپرسین ... )

حداقل:
    Operating system: Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64

CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+

Memory: 2 GB RAM

Video: Direct X 9.0c, 512 Mb VRAM GeForce 8000 GT series or ATI

Hard Disk: 16 GB

ایده آل :
    Operating System : Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
    Processor : Intel Core 2 Quad at 2.4 GHz or intel Corei series or AMD Phenom X3 at 2.1 GHz
    Video Card : 1024 MB VRAM – nVidia GeForce 9000 GT / ATI Radeon HD3870
    Memory : 4 GB RAM
    Hard Disk : 16 GB of free Hard Drive Space
    Sound : DirectX compatible sound card
    Direct X : 9.0c
    Controls : Keyboad & Mouse / Gamepad

Installation : DVD-ROM Drive / Digital Download

سلام
    من تمام سیستم حداقل اونو دارم به جز پردازنده و همین باعث شده بازی لگ اساسی داشته باشه و صحنه آهسته بشه راه حلی نداره؟

+ این بازی LC 20 گیگ جا گرفته اونی که نوشتید مال خود gta4 هستش نه ؟

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین. نامرده هرکی جوابه منو نده:( انگار که روحمو خودم خبر ندارم .
    اقا اصلا تو این بازی شما با بیلی بازی نمیکنی ... منظورت Johnny هستش؟ .. همون کچله ؟ .. لباس مشکی داره ؟ ...

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

اتفاقاً از 4 خیلی سر راست تره ... ( مرحله ی اون نقاشه ) ... اگه میشه یه مثال در باره ی همین همه چیز پیدا کردن بزنین
    همین لباس و اینجور چیزا .. که البته میگی لباس نمیشه بخری ... کلی ناراحت شدم .... راستی تو این بازی جایی هست که بشه ماشینو توپش کنی ؟ ... یعنی نیترو ، و اینجور چیزا.... خدا کنه باشه ...

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

فکر کنم شما منظورت لوئیس باشه ... به هر حال بهت تسلیت می گم برو این جا :
    کد:

خیلی ها تو این مر حله مشکل دارن ... 4 دی وی دیه ؟؟؟ احتمالاً اشکال از سی دی بازیه ..
    .

همین لباس و اینجور چیزا .. که البته میگی لباس نمیشه بخری ... کلی ناراحت شدم .... راستی تو این بازی جایی هست که بشه ماشینو توپش کنی ؟ ... یعنی نیترو ، و اینجور چیزا.... خدا کنه باشه ...

می دونم بازم ناراحت می شید اما دوباره تاکید می کنم که این تنها یه اپیزوده نه یه بازی کامل ... اما تو جی تی ای 4 هم قابلیت اسپرت کردن نبود و همیشه کمبودش احساس می شد ... اینکه تازه اپیزود اونه ...

باید تا جی تی ای بعد صبر کنیم ...

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

سلام یه مشکلی دارم
    وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیام میاد:

بازی رو re install کردم repair کردم ولی بازم درست نشد
    چیکار کنم درست شه؟

سلام ...
    برو این جا
    کد:
    ( حالا فکر کنم بهتر باشه . نه ؟ )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی .....

آیا میشه مدهای ماشین واسه Gta IV رو روی این نسخه Episodes From Liberty City انجام داد تا هر ماشینی دلمون خواست بریزیم توی بازی ؟؟؟ کارهای خاصی باید انجام داد یا نه مثل همون GTA IV برای مدها باید عمل بکنیم ؟؟؟

داره خودمونی میشه arman258's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    iran -tehran

پيش فرض

نمیدونم مشکل شما کجاست..
    ولی من این بازی رو نصب کردم برای من هم error داد ..از یک کرک دیگه استفاده کردم مشکل حل شد بازی رو هم تقریبا تا اخرش بازی کردم
    شما بازی رو پاک کن یکبار دیگه نصب کن و از یک کرک دیگه استفاده کن..شاید مشکلت حل شد.
    من از این کرک استفاده کردم..
    لینک تورنت هستش.
    کد:
    سلام دوست من .. من این کرک رو هم ریختم ولی نشد که نشد .. وقتی Play میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه و سیاه می مونه .. در ضمن ویندوز من Vista Pack 2 هست .. لطفا راه حل دیگه بگویید .
    من قبلا GTA IV رو روی کامپیوتر در ویندوز XP داشتم ولی بازم با یانکه سیستم خیلی خوب بود بازم ریپ میزد و فریم ها دیر جا به جا می شدن .. سیستم من اینه :
    CPU : Intel 2 Core E7400 2.80GHz
    Ram : 4 Gig
    VGA : Nvidia Geforce 9500 GT 1024
    اگه بخوام از حد اکثر کیفیت استفاده کنم چی لازم دارم ... چه برای این چه برای GTA EFLC

داره خودمونی میشه kian525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این نسخه خیلی بهتر هست مخصوصا خود شخصیت بازی که ازنیکو خوشتیپ تر هست و 2 تا داستان مججزا داره
    به این سایت برو و توضیحات رو بخون(الته اول پیداش کن بعد روی توضیح بیشتر کلیک کن)
    کد:
    اگه پاک شده بنویس shop.iranget

دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟ بازی کامل هست یا س...ور شده؟

من 16 گیگ بازی رو دانلود کردم، 2 فایل ISO دارم که نصبش میکنم، با کرک زارار کار نمیکنه لطفا کمک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •