تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 120 از 178 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

موتور xu7 موتوری قدیمی و پر مصرف هستش. همچنین این موتور 8 سوپاپ هستش. اما موتور tu5 کم مصرف، تقریبا پر قدرت و 16 سوپاپه. صدای موتور tu5 به مراتب نسبت به xu7 کمتر هستش. شتاب موتور xu7 بیشتر هستش. قطعات xu7 ارزانتر هست و تعمیراتش آسانتر هست.
    برخی مشخصات 405 با موتور xu7 و tu5

نوع موتور XU7JP/L3 TU5
    حجم موتور (cc) 1761 1587
    حداکثر توان موتور (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه 108 اسب بخار در 5600 دور در دقيقه
    حداكثر گشتاور (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه 142 نيوتن متر در 4000 دور در دقيقه
    نسبت تراكم 9.3 10.5
    تعداد سوپاپ 8 16
    نوع سوخت سازگار بنزين بدون سرب با اكتان 87 و 95 بنزين بدون سرب با اكتان 87 و 95
    سيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي پاشش چند نقطه اي
    استاندارد حد آلايندگي - Euro-III
    حداکثر سرعت (km/h) 190 190
    شتاب صفرتا 100كيلومتر/ ثانیه 11 13.2
    سيستم انتقال قدرت 5 دنده دستي (BE3) 5 دنده دستي (BE3)
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر 12.8 10.1
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) خارج شهر 6.8 6
    مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) ترکیبی 9.1 7.5

منبع: سایت ایران خودرو

اینکه کدوم ماشین بهتره خیلی نمی شه کلی گفت. با توجه به خصوصیات بالا باید ببینید خودتون چی به نظرتون میاد. tu5 از نظر اکثر مردم مورد پسندتر بوده.
    مرسی
    با این توضیحاتی که دادی از لحاظ مصرف سوخت به نظرم موتور tu5 بهتره ولی تو بقیه ی شرایط به جزء تعدادسوپاپ xu7 بهتره.
    تعدادسوپاپ چه تاثیری میذاره؟
    شتاب موتور xu7 بیشتره و سرعت هردو هم که برابره؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    با این توضیحاتی که دادی از لحاظ مصرف سوخت به نظرم موتور tu5 بهتره ولی تو بقیه ی شرایط به جزء تعدادسوپاپ xu7 بهتره.
    تعدادسوپاپ چه تاثیری میذاره؟
    شتاب موتور xu7 بیشتره و سرعت هردو هم که برابره؟
    تاثیر تعداد سوپاپ توی نرمی و کم صدا بودن موتور هستش. البته در قدرت و حجم موتور یکسان باعث شتاب بیشتر هم می شه.
    در مورد حداکثر سرعت تا اونجا که من فهمیدم شرکتهای خودرو سازی برای هر خودرو موظف به رعایت قوانینی هستند که یکی از این موارد حداکثر سرعت هستش. یعنی در واقع محدود می کنن حداکثر سرعت خودرو ها رو. امکانش هست شما با همین خودرو بیش از این سرعت هم بتونید برید. اما خودرو سازها سرعت ها رو محدود می کنن. من تو کاتالوگ چند تا از خودرو ها دیدم که نوشته حداکثر سرعت این خودرو با توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی مشخص شده است.
    یه نکته رو هم مد نظر قرار بدید که موتور Tu5 برای خودرویی با ابعاد، اندازه، وزن و خصوصیات 206 طراحی شده
    و از اونور هم از نظر بازار فروش هم اقبال بیشتری داره

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا tu5 خیلی هم پر شتاب تره !
    من خودم xu7 سوارم که اینو میگم !
    1.2 بندازین با 405 تی یو 5 متوجه میشین وقتی میندازه2 تو پرواز میکنه
    دنده های 1 و2 بسیار سنگینه و زود پر میشه ولی دنده های 3و 4و5 سبکه . البته این برای مصرف سوخت بهتره. با دوره پایین تر سرعت بیشتری رو میری . مثلا دنده 4 حدود 190 تا میره ! ولیتو اون سرعت میندازی 5 دیگه شتاب نمیگیره . چون 5 خیلی سبکه

داره خودمونی میشه sar be hava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لای پر قو!

پيش فرض

برای بار دوم میپرسم:
    "دوستانی که پارس دارن:
    تو صفحه کیلومتر چهارتا وضعیت موجوده:کیلومتر کل، صفر کردن کیلومتر، دو وضعیت دیگه که یکیش یه ماشینو نمایش میده و روبروش یه عدد به کیلومتر/ساعت نوشته. یکیشم یه چراغ رو با یه عدد صفر نمایش میده. این دوتا یعنی چی؟ "
    آیا وکیلم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام دوستان

یه پژو پارس خریدم که فعلا تک سوز هست
    از کجا باید بفهمم که از پایه گاز سوز هست ( میخوام گازسوزش کنم) ؟؟؟
    مدلش 88 هست و توی صفحه کیلومترش هم علامت CNG هست !!!

اگه از پایه گاز سوز نباشه به نظرتون گازسوزش کنم ؟؟ یا نه ؟؟ در بلند مدت مشکلی به وجود نمیاره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا tu5 خیلی هم پر شتاب تره !
    من خودم xu7 سوارم که اینو میگم !
    1.2 بندازین با 405 تی یو 5 متوجه میشین وقتی میندازه2 تو پرواز میکنه
    دنده های 1 و2 بسیار سنگینه و زود پر میشه ولی دنده های 3و 4و5 سبکه . البته این برای مصرف سوخت بهتره. با دوره پایین تر سرعت بیشتری رو میری . مثلا دنده 4 حدود 190 تا میره ! ولیتو اون سرعت میندازی 5 دیگه شتاب نمیگیره . چون 5 خیلی سبکه
    تجربه شخصی بنده با 405 tu5 صفر و 405 xu7 تک سوز صفر این موضوع رو که شتاب tu5 بیشتره رو تایید نمی کنه. از نظر اطلاعاتی که خود کارخونه هم می ده این موضوع تایید نمی شه. در صمن مسائله شتاب تو خودرو رو با دنده اندازه گیری نمی کنن بلکه باید ببینید از 0 تا 100 یک خودرو در چند ثانیه طی می شه. اونم تو شرایط کاملا استاندارد و برابر.
    البته من خودم طرفدار 405 tu5 هستم چون موتور نرمتری داره و کم صداتر و کم مصرف تر هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان پژوپارس چرا سايت باز نميشه يكي ما بخريم قصه چيه بايد تا كي بصبريم من مدل سال رو ميخوام

كسي آشنا نداره ايرانخودرو بهمون يكي بدن شيريني محفوظه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پژوپارس چرا سايت باز نميشه يكي ما بخريم قصه چيه بايد تا كي بصبريم من مدل سال رو ميخوام

كسي آشنا نداره ايرانخودرو بهمون يكي بدن شيريني محفوظه
    آشنا نمی خواد دوست من. خود سایت ایران خودرو داره می فروشه:
    پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13 پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46747)
    محدود ۲۲۹,۷۰۴,۰۰۰
    پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46748)
    محدود ۲۴۰,۹۲۴,۰۰۰

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تجربه شخصی بنده با 405 tu5 صفر و 405 xu7 تک سوز صفر این موضوع رو که شتاب tu5 بیشتره رو تایید نمی کنه. از نظر اطلاعاتی که خود کارخونه هم می ده این موضوع تایید نمی شه. در صمن مسائله شتاب تو خودرو رو با دنده اندازه گیری نمی کنن بلکه باید ببینید از 0 تا 100 یک خودرو در چند ثانیه طی می شه. اونم تو شرایط کاملا استاندارد و برابر.
    البته من خودم طرفدار 405 tu5 هستم چون موتور نرمتری داره و کم صداتر و کم مصرف تر هست.
    تجربه شخصی یک نفر هیچ موقع ملاک نمیشه
    اگه یه جامعه آماری باشه خیلی بهتره
    یعنی شما واقعا اطلاعات سایت ایرانخودرو رو قبول دارین که میگین 405tu5 شتابش کمتره ؟
    این موضوع مثل این میمونه که بگیم سمند ef7 شتابش از سمند lx کمتره ؟
    تو نت کلی تست از 405 tu5 هست میتونید نگاه کنید و قضاوت کنید

11. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آشنا نمی خواد دوست من. خود سایت ایران خودرو داره می فروشه:
    پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13 پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46747)
    محدود ۲۲۹,۷۰۴,۰۰۰
    پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46748)
    محدود ۲۴۰,۹۲۴,۰۰۰
    دوست عزیز ، تا اون مرحله رو نگاه نکن ، یکم مراحل رو جلوتر برو ، بعد میبینی که ظرفیتش در اکثر مواقع (98 درصد مواقع) تکمیل هست
    Last edited by Mahdi.p30; 04-11-2012 at 20:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •