تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 120 از 1135 اولاول ... 20701101161171181191201211221231241301702206201120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه mhrdd_ygnh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شهر فالوده و آبلیمو و آبغوره

9

فن آوا مگه نمایندگی دیگه ای هم تو شیراز داره؟
    یعنی اگه من بخوام از این نمایندگی شما اکانت بگیرم دیگه لازم نیست خط رو رانژه کنم؟
    اگه ممکنه شماره و آدرس این نمایندگی رو برام پ.خ کن
    ممنون

راستش من اگه جای شما بودم کلا قید فن آوا رو می زدم!! یکی دیگه از دوستانم مشکلات زیادی باهاشون داشت!
    نمی دونم شاید از شانس خوب من بوده که واسه من از این مشکلا پیش نمیاد!!
    آدرسش که همون زرهی بعد از آپارتمان های چوگان هست! ولی هیچ فرقی نداره از کدوم نمابندگی سرویس بگیری!! مهم اینه دیتا سنترشون واسه شما مشکل داره!!
    خواستی سرویس جدید بگیری یا شاتل بگیر یا ماتریکس(داتک)!
    واسه شاتل هم به ahriman323 پ.خ بده تا برات مشخصات کارت طلائیشو بفرسته!! اینجوری رانژه برات می شه 5 تومن!!

2. 2 کاربر از mhrdd_ygnh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SIMPATICO4949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستش من اگه جای شما بودم کلا قید فن آوا رو می زدم!! یکی دیگه از دوستانم مشکلات زیادی باهاشون داشت!
    نمی دونم شاید از شانس خوب من بوده که واسه من از این مشکلا پیش نمیاد!!
    آدرسش که همون زرهی بعد از آپارتمان های چوگان هست! ولی هیچ فرقی نداره از کدوم نمابندگی سرویس بگیری!! مهم اینه دیتا سنترشون واسه شما مشکل داره!!
    خواستی سرویس جدید بگیری یا شاتل بگیر یا ماتریکس(داتک)!
    واسه شاتل هم به ahriman323 پ.خ بده تا برات مشخصات کارت طلائیشو بفرسته!! اینجوری رانژه برات می شه 5 تومن!!
    آره احتمالا برم از شاتل بگیرم
    ممنون

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11 پیغام شاتل

مشتركان گرامی،
    به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كرده‌اند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دوره‌اي‌ست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)

در مراکز منتخب تهران و شهرهای تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرما ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان, مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل, اراک

مشتركين فعلي سرويس‌هاي اكو، در صورت خريد 1 پكيج 1 گيگ، از 2 گيگ ترافيك رايگان برخوردار خواهند شد

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است

5. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pidram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

مشتركان گرامی،
    به مناسبت جشنواره زمستاني شاتل، برای مشترکین فعلی هدایای زیر در نظر گرفته شده است

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كرده‌اند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دوره‌اي‌ست كه شروع آن قبل از تاريخ 19/10/1388و پايان آن پس از تاريخ 19/10/1388 باشد.)

در مراکز منتخب تهران و شهرهای تبریز,کرج,اصفهان,کاشان,کرما ن,شیراز,مراغه,مشهد,قم,سمنان, مرند,اهواز,دزفول,بابل,آمل, اراک

مشتركين فعلي سرويس‌هاي اكو، در صورت خريد 1 پكيج 1 گيگ، از 2 گيگ ترافيك رايگان برخوردار خواهند شد

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Zyxel P660 HW خريداري كنند، 4 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است

مشترکین فعلی كه از شركت شاتل از تاریخ 1388/10/14 تا 1388/11/14مودم Combo Zyxel P660 RU خريداري كنند، 2 گیگابایت ترافیک رایگان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري سرویس ایشان قابل استفاده است

مودماشون روی دستشون باد کرده
    آخه وقتی مودم وایرلس شصت تومنه کی برای سه گیگ اضافه زیکسل نود تومنی میخره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان

بالاخره بعد از سالها انتظار ..منم از شر دایال آپ خلاص شدم ..

البته هنوزم ADSL نگرفتم ، وایرلس گرفتم ، راحت شدم بالاخره ..
    وایرلس رو از کجا گرفتید دوست عزیز؟
    راضی هستید؟

8. این کاربر از sarmaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

11

دوست عزیز این همون فن آوا هست! و من هم همین الان از فن آوا سرویس 256 دارم و بجز چند شب پیش که سیستمشون ریست شده بود و از 12 شب تا صبح 11 فرداش قطع بود مشکلی باهاشون نداشتم!! گرچه زنگ زدم و کلی بهشون تیکه اندختمو بارشون کردم!!
    بی زحمت مشکلتون رو بگید ما هم بدونیم!!

خب یکی یکی مشکلاتو میگم . نمیدونم شما یوزرای جدید مثل من هستید یا قبل به هر حال من هم از هوشمندش استفاده کردم و هم از adsl

همون فن آوا هست البته نمایندگی نبش زیر گذر مطهری ساختمان سورن

-- هزینرو خیلی سریع میگیرن ولی بقول خودشون رانژه دو روزشون یکهو به هفته ها میکشه

---- پشتیبانی افتضاحه 100 بار باید زنگ بزنی تا آزاد شه و یکی پیدا شه درس راهنماییت منه

اصلا اطلاعات ندارن به من میگفتن مشکل از کارت شبکت هست و عاقبت معلوم شد که شماره منو تو سیستمشون اشتباه نوشتن !!!!!!!!! و این در حالی بود که من بعد از 10 بار حذف و نصب کارت شبکه عاقبت ویندوز جدیدمو دوباره نصب کردم ... بدون تعارف دلم می خواس با اره برقی ترتیبشونو بدم

-----وقتی وصل شدم صفحه باز نمیکرد انواع و اقسام پروتوکل بهم دادن اما بیفایده بود و نهایتا با کسر هزینه 3000 تومنی مخابرات پولمو پس گرفتم

بعد از 12 روز رانژه شدن 3 روز تمام فقط در تماس با پشتیبانیشون بودم تا بتونم صفحه باز کنم اما تنها اعصابم خرد شد وقتم تلف شد و پول تلو موبایل باید بدم

توبه کرده بودم adsl بگیرم ولی باز گرفتم و باز پشیمون شدم به شدت!!!

دوستان باید شرط کنن که اگه خدمات مورد نظر رو ندن کل پول رو پس بگیرن

10. 4 کاربر از Venus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhrdd_ygnh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شهر فالوده و آبلیمو و آبغوره

9

خب یکی یکی مشکلاتو میگم . نمیدونم شما یوزرای جدید مثل من هستید یا قبل به هر حال من هم از هوشمندش استفاده کردم و هم از adsl

همون فن آوا هست البته نمایندگی نبش زیر گذر مطهری ساختمان سورن

-- هزینرو خیلی سریع میگیرن ولی بقول خودشون رانژه دو روزشون یکهو به هفته ها میکشه

---- پشتیبانی افتضاحه 100 بار باید زنگ بزنی تا آزاد شه و یکی پیدا شه درس راهنماییت منه

اصلا اطلاعات ندارن به من میگفتن مشکل از کارت شبکت هست و عاقبت معلوم شد که شماره منو تو سیستمشون اشتباه نوشتن !!!!!!!!! و این در حالی بود که من بعد از 10 بار حذف و نصب کارت شبکه عاقبت ویندوز جدیدمو دوباره نصب کردم ... بدون تعارف دلم می خواس با اره برقی ترتیبشونو بدم

-----وقتی وصل شدم صفحه باز نمیکرد انواع و اقسام پروتوکل بهم دادن اما بیفایده بود و نهایتا با کسر هزینه 3000 تومنی مخابرات پولمو پس گرفتم

بعد از 12 روز رانژه شدن 3 روز تمام فقط در تماس با پشتیبانیشون بودم تا بتونم صفحه باز کنم اما تنها اعصابم خرد شد وقتم تلف شد و پول تلو موبایل باید بدم

توبه کرده بودم adsl بگیرم ولی باز گرفتم و باز پشیمون شدم به شدت!!!

دوستان باید شرط کنن که اگه خدمات مورد نظر رو ندن کل پول رو پس بگیرن

چی بگم والا؟؟!
    با این حسابی که شما گفتین بهتره دوستان سراغ فن آوا نرن!!! گرچه که واسه من مشکلی نداشته!!
    احتمالا تعداد مشترکاشون داره می ره بالا و داره حسابی اوضاعشون خراب می شه!!
    شما هم می تونین با امور صنفی رایانه ای تماس بگیرین و تمام مشکلاتتون رو بهشون بگین!!
    البته باید امیدوار بود که پیگیری کنن!!!

12. 2 کاربر از mhrdd_ygnh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

من مودم وایرلس Zyxel P660 HW رو تور بازار قیمت گرفتم میدادند ۹۵ ولی‌ رفتم شاتل گفت ۸۹ چون از تهران واسمون مستقیم فرستادن.
    راستو دروغش با خودشون.!!

14. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

مودماشون روی دستشون باد کرده
    آخه وقتی مودم وایرلس شصت تومنه کی برای سه گیگ اضافه زیکسل نود تومنی میخره
    عزیز قیمت هر برندی فرق داره!

مودم وایرلس زیر 60 تومان هم هست!

من مودم وایرلس Zyxel P660 HW رو تور بازار قیمت گرفتم میدادند ۹۵ ولی‌ رفتم شاتل گفت ۸۹ چون از تهران واسمون مستقیم فرستادن.
    راستو دروغش با خودشون.!!

خوبه اگه قیمتش توی بازار 95 باشه!

خوبه من میخواستم مودم بگیرم میرم از خودشان میگیرم و 4 گیگ هم ترافیک رایگان میگیرم که 30 تومان قیمتش هست!

به من گفت 5 تومان تخفیف کیده(چون از کاربرهای قدیمیش هستم!)

دیشب هم 1,191,496KB دانلود داشتم با 128 اکو....

16. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pidram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

عزیز قیمت هر برندی فرق داره!

مودم وایرلس زیر 60 تومان هم هست!

جدی ؟ کجا میفروشن برای آشنامون میخاستم . ( دست دوم نباشه )
    من همه پاساژ ملاصدرا و کنارش را یک ماه پیش گشتم زیر 60 تومان ندیدم
    Last edited by pidram; 08-01-2010 at 21:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •