در راستای پست های دوستان، داستان وقتی پیچیده تر میشه که خیلی از کاربرها که مثل شما اکثر تجربه های موسیقی گوش کردنشون با موبایل بوده، چون به لحن (و اصطلاحاً امضای) صدایی که گوشی ها تولید می کنن عادت کرده ان، مکرر پیش میاد که صدای پلیرهایی که اینجا روشون بحث می کنیم رو صرفاً متفاوت می دونن و لزوماً نمیگن "وای! چقدر بهتره! اصلاً اینجا یه دنیای دیگه اس!" ... بحث عادت کردن گوش خیلی مهمه که به خیلی موارد از جمله سبک های مورد علاقه کاربر و شرایطی که کاربر توش صدا رو می شنوه و اینکه مفهوم "خوشایند به گوش رسیدن" موسیقی چه معنایی واسه اش داره برمی گیرده.
i7 رو بگیر از نظر من .. حداقلش اینه که مدل تحسین شده تریه.
همین دوستمون osman ظاهراً در این زمینه فعاله ، اما چون خرید و فروش در صحن فوروم با قوانین جور نیست، لطف کن در پیام خصوص این کار رو بکن.
تایید میشه و من هم x5 رو بهترین مدل cowon از نظر صدا می دونم (توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلاً گفته بودم).. ضمن اینکه تنها مدل پلیری هستش که بخاطر نخریدنش احتمالاً احساس کمی ضرر می کنم ..
* اگه میتونید از فیل*تر رد بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست سال 2007 من درباره اش رو بخونید..