فرقی با هم ندارن,مجار گیرت اومد بگیر,بازم میگم هر دوشون خوبه...
گوشی خوبیه,شک نکن,خیالتم راحت باشه...
فرقی با هم ندارن,مجار گیرت اومد بگیر,بازم میگم هر دوشون خوبه...
گوشی خوبیه,شک نکن,خیالتم راحت باشه...
)سلام یک هفته پیش این گوشی رو خریدم بعد از جستجو متوجه شدم سیستم عامل گوشی میتونه Symbian S60 9.2 with the latest Feature Pack 2- Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2- Symbian OS 9.3, باشه پس چرا برنامه های سیمبیان ور÷ن3 رااجرا نمیکنه (Series 60 v3.2 UI
سلام به دوستان
من یه مشکیشو خریدم چنتا مشکل دارم لطفا کمکم کنید
یکی این که همیشه یه پاکت نامه کوچیک اون بالا روشن و خاموش میشه (چشمک میزنه)
دوم اینکه هر روز احتیاج به شارژ داره این گوشی نمیدونم همشون اینجورین یا باتری این مشکل داره
سوم این که رادیوی این گوشی چطوری کار میکنه؟؟؟(بدون اینترنت)
گوشي واقعا كامليه من درموردش خيلي تحقيق كردم از دوربين 5مگش كه در برابر هزينه اي كه مي كني تا سيستم عمل سيمبيان وراديو باقابليت ايجاد فركانس وتوانايي خوندن نرم افزار هاي سوني اريكسون ونوكيا و...همه وهمه دست به دست هم ديگه دادن تا يه گوشيه خوب وارد بازار بشه ولي يكي از دوستام ميگفت صفحه كليدش چسبيه واگه خراب بشه بايد كلا عوض بشه .به هر حال با من كه نمي خام باهاش كشتي بگيرم گوشي خوبيه.
![]()
1. چشمک زدن نامه يعني اينکه Inbox پر شده .... بهتره اينباکس رو روي مموري کارت تنظيم کني تا کمتر اين مشکل بوجود بياد
2. احتمالا مشکل از باتري هستش ... چون باتريش خيلي خوب شارژ نگه ميداره... اگه باهاش زنگ بزني و اس ام اس بازي کني راحت سه روز جواب ميده ...
3.ميري توي منو و بعد قسمت Mucic و بعد Radio .... گزينه اولي رو ميزني ( هندزفري وصل باشه ) و سپس کانال ها رو سرچ کن ...
1. چشمک زدن نامه يعني اينکه Inbox پر شده .... بهتره اينباکس رو روي مموري کارت تنظيم کني تا کمتر اين مشکل بوجود بياد
2. احتمالا مشکل از باتري هستش ... چون باتري من خيلي خوب شارژ نگه ميداره... اگه باهاش زنگ بزني و اس ام اس بازي کني راحت سه روز جواب ميده ...
3.ميري توي منو و بعد قسمت Mucic و بعد Radio .... گزينه اولي رو ميزني ( هندزفري وصل باشه ) و سپس کانال ها رو سرچ کن ...
سلام.
یه پلیر خوب برای n97 میخوام.
خیلی گشتم. نه core player کارمو راه انداخت نه ttod نه july. هر کدوم یه مشکل دارن.
core که رو فیلم گیر داره. ttod نصب نمیشه. هر چند زیاد تعریفشو میکنن. july هم کرک نداره.
حالا چی پیشنهاد میکنید؟
در خواستت رو اینجا بذار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ودرود به همه
میخام از مدیرهای این انجمن بپرسم والبته دوستان که این دی وی دی که تو خود پی سی تبلیغ میشه ارزش خرید داره یا نه ،من که گوشیم n79 هستش بخرمش کار با هاش راحنه
موضوعش هم gps هستش....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------
خوب اگر نمی تونی طبق آموزشهایی که تو اینترنت هست این کار را انجام بدی بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)