دوستان پروداکت گوشی رو چجوری میشه به 0561234 تغییر داد .برای من فرق میکنه...موقع update ارور میده....حتما باید تغییر کنه یا اشکال ازسیستمم هست اخه میگه باید اینترنت سرعت بالا باشه برای اپدیدت...چیکار کنم؟؟؟
دوستان پروداکت گوشی رو چجوری میشه به 0561234 تغییر داد .برای من فرق میکنه...موقع update ارور میده....حتما باید تغییر کنه یا اشکال ازسیستمم هست اخه میگه باید اینترنت سرعت بالا باشه برای اپدیدت...چیکار کنم؟؟؟
دوست عزیز گرم شدن یه امر طبیعی هستش
منم وقتی گوشیم رو شارژ می کنم گرم میشه اما برایاین که به cpuاسیبی وارد نشه گوشیرو خاموش شارژ میکنه
وقتی شما غذای داغ میخوری گرمت نمیشه !!!!
گوشی رو پیش هر تعمیر کاری نباید ببری
اصلا شوک باتری چیه که هر تهمیر کاری بابت اون پول میگیره !!!!!
اگر ولتاژ زیاد داده باشه باطریت میسوزه مطمئن باش
بدون هزینه تعویض فیوز 5 هزار تومن نیست
با نرم افزار nss باید عوض کنی یه سرچ بزنی تغییر پروداکت به نتیجه میرسی چون دایال اپم دهنم سرویس میشه بهت لینک بدم
بله باید با adsl یا وایرلس گوشی رو اپدیت کنی
راهه دیگه هم هست که فریمور جدید رو دان کنی و با جف فلش کنی
یعنی احتمال ایراد سخت افزاریش کمه
آره..با یه تست آمپر ساده میشه فهمید که خوشبختانه گفته نمیکشه
والا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که فیوز بسوزه یا ...
منظورم زمانی نبود که گوشی تو شارژه !! منظورم زمانی بود که از گوشی استفاده عادی میشه دیگه اینقدرم تعطیل نیستیم![]()
داره اما تنظیماتش به خوبیه دیفالت گوشی نیست..مثلا یا شفافیت صدا پایین میاد یا تفکیکش کم میشه یا زیادی بم میشه و ...
من تا همین هفته قبل N82 داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم به جز 2 مورد که خیلی تو مخم بود :
1- باتریش که در بهترین حالت (اگه کاری باهاش نداشته باشی) 1.5-2 روز نگه میداره و اگه ازش استفاده بشه یه روزه تمومه
2- قاب روی LCD متاسفانه طوری طراحی شده که بین قاب محافط LCD و بدنه اصلی، یه شکاف تقریبا بزرگ وجود داره و از همین شکاف همش گرد و خاک که چه عرض کنم، فیل میره توشاز بس هی باز میکردم و تمیزش میکردم پر از خش شده بود
N82 واقعا گوشیه خوبیه.. از نظر عکس نسبت به N85 طبیعی تر میندازه..N85 خوش آب و رنگتر میندازه اما نه خیلی طبیعی از نظر فیلمبرداری N82 کاملا نسبت به N85 برتری دار.البته اینو در مجموع تست هایی که تو محیط های مختلف مقایسه کردم میگم..بعضی جاها خیلی ضعیف تره و تو محیط های باز با N82 تقریبا برابری میکنه اما وضوح N82 یه چیز دیگست.
از نظر بلندی و کیفیت پخش موزیک از نظر من (تست کردم) تقریبا هیچ فرقی ندارن اگرم داشته باشن خیلی خیلی کم طوریکه اصلا محسوس نیست.
البته ضعف های دیگه ای هم داره که برای من مهم نبود مثلا GPS این گوشی جزو ضعیفترین هاست ! ولی خوب من اصلا استفاده نمی کنم.
برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست
گوشی من هنگامی که صدای گوشی رو برای حدود نیم ساعت تا اخر زیاد میکنم شروع به گرم شدن میکنه ایا یک تست برای باتری هست که بشه فهمید شارزش استاندارده؟
مشکل اینه که خودمون نمی دونیم !!!برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست
اگه برتری های N85 رو هم مث پست قبلیت کامل بگی ممنون می شم ...
نه اگر با ضبط ماشین نیم ساعت اهنگ گوش کنی داغ میشه
این یه امر طبیعی هستش
نترس الکی گوشیت رو پیش تعمیر کارهای نا معتبر نبر تا پول اضافی ازت بگیرن
خوب برتریهاش یکم به استفاده حرفه ای تر شما هم بر میگرده..چیزایی که برای من مهم بود :
اول اینکه LCD بزرگتر و بسیار باکیفیت تری داره
شارژ باتریش به نسبت خوبه
Dual Slide بودنش که شورتکاتهای موزیک در اختیارت میذاره و استفاده از موزیک پلیر راحته
دیزاین یا همون طراحی زیباش
ویژگیهایی که برای من زیاد مهم نیست اما جزو برتریهای این گوشیه و خیلیها ازش استفاده می کنن :
FM Transmitter
GPS قویتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)