خوب توی بنچ مارک ها AMD اغلب رتبه بیشتری داره یعنی توی گرافیک و کارهای دیگر از نمونه های مشابه اینتل بهتره اما من شخصا وقتی نرم افزاری را اجرا می کنم اینتل را سریعتر و قویتر می دانم
حالا خود avecina عزیز هم توضیح بده بیشتر ممنون میشیم
خوب توی بنچ مارک ها AMD اغلب رتبه بیشتری داره یعنی توی گرافیک و کارهای دیگر از نمونه های مشابه اینتل بهتره اما من شخصا وقتی نرم افزاری را اجرا می کنم اینتل را سریعتر و قویتر می دانم
حالا خود avecina عزیز هم توضیح بده بیشتر ممنون میشیم
از بچه های تاپیک hp یه سوالی داشتم
cpu مدل dv4 1225چی هست؟
2.13 یا 2 ؟ یا اینطوری بگم p7450 یاp7350 ؟
من هر جا رفتم یه چیزی نوشته . iranhp که تابلو کرده نوشته p7450,2gh . مگه میشه لطفا کمک کنید .
سلام register جان .
عزیز من درباره ی dv5 1235 ازت سوال داشتم.در مقایسه با1135 می خواستم 1 راهنمایی کنی.
اگه برتری گرافیک 1135 رو کنار بذارم(گرافیک 1235 برام کفایت می کنه)در مقایسه با بقیه ی مولفه ها نظرت رو کدومشونه؟
من اهل بازی نیستم و بیشتر می خواستم در زمینه ی cpu این دو مدل و مقایسشون صحبت کنی.fsb 1235 چقدره ؟مقایسشون چطوری می شه؟
نتیجتا اگه خودت جای من بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
1 سوال هم درباره ی 14اینچ های dvدارم.اینکه با توجه به اینکه جمع و جور می خوام باشه نظرت درباره ی 1225 چیه؟مشکل خاصی نداره؟
مرسی از زحماتت
سلام register جان .
عزیز من درباره ی dv5 1235 ازت سوال داشتم.در مقایسه با1135 می خواستم 1 راهنمایی کنی.
اگه برتری گرافیک 1135 رو کنار بذارم(گرافیک 1235 برام کفایت می کنه)در مقایسه با بقیه ی مولفه ها نظرت رو کدومشونه؟
من اهل بازی نیستم و بیشتر می خواستم در زمینه ی cpu این دو مدل و مقایسشون صحبت کنی.نتیجتا اگه خودت جای من بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
مرسی از زحماتت
سلامم..من توووی این پست لینک بنچمارکها و مقایسه شون را گذاشتم و p8400 که در مقایسه با T9400٫T9550 ضعیفتره ولی با اینحال بهتر از انواع توریون X2 Ultra ظاهر شده
نظر شخصی منم اینه که پردازنده های AMD چون گذرگاه هایپرترانسپورت قوی دارن با رم فرکانس بالاتر بهتر کار میکنن و طبعن روی دسکتاپها مناسبتر هستن تا لپتاپها.هر چند توی دسکتاپها هم با وجودیکه سوکت AM2 و فنوم های 3 و 4 هسته ای خیلی خوب ظاهر شدن بازم کمتر کسی میره سراغشون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مقاله هم مقایسه ای کرده پردازنده های اینتل با AMD را در زمینه ی اجرای نرم افزارهای مختلف که البته در زمانی این مقاله نوشته شده که Core2ها 65nm بودن..... با اینحال جالب توجه هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز رفتم dv5 1235 با گارانتی ایران اچ پی گرفتم! خدایی حرففففف نداره!! فیلم ، موسیقی، گیم
و اینکه اصلا تو بازی حرارت بالا نمیره!...
Last edited by D_z_z; 04-04-2009 at 16:04.
با سلام به دوستان.بالاخره عید هم تموم شد و ما هم وقت بیشتری داریم تا به دوستان کمک کنیم.!!
1235 یکی از بهترین مدل های اچ پی هستش که واقعا به قیمتش می ارزه!
مبارک باشه
میشه بگی چه بازی هایی را تا حالا باهاش راحت اجرا کردی؟؟
مرسی . تا الان بازی cod5 رو نصب کردم به خوبی اجرا میکنه! aa هم که روشن میکنم اصلا افت فریم نداره!
واي يعني من كه ديگه قاط زدم اساسي!!!!
آخرش نفهميديم dv5-1135 بخريم يا dv5-1235!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)