تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 214 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان کسی میدونه shower gel با برند D E V O N دقیقن کارش چیه و به چه کاری میاد ؟؟! یه بستـــه ی شکیـــل
    هستش که داخلش یک شیشه مث ادکلن هست و یکی هم یک ژل هستش که نمیدونم به چه کاری میاد. ادکلنش
    مث عکس پایینه منتها بستش نه ، این ژلش به چه کاری میاد ؟ یکی از دبی برام آورده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    مرطوب کننده آکنه زوم پوست های چرب فیس دوکس رو خریدم . فقط اینو روی جوش بزنم مشکلی پیش نمیاره ؟ یا فقط جاهایی که خشکه بزنم ؟

به لب هم میشه زد ؟

--
    یه چیز دیگه رو هم درست نفهمیدم!

رو بعضی چیزها مثل ژل شستشوی هیدرودرم نوشته که منافذ پوست رو باز میکنه تا چربی ها زیر پوست نمونه
    ولی روی کرم مرطوب کننده فیس دوکس نوشته که منافذ رو میبنده که جوش نزنه !

آخر کدومش کار درست رو میکنه ؟
    Last edited by Milad._.R; 23-01-2013 at 09:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

من جدیدا دو تا جوش کوچولو رو لپم زدم خوب نمیشه
    چیکار کنم
    لجم گرفته ازشون

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من جدیدا دو تا جوش کوچولو رو لپم زدم خوب نمیشه
    چیکار کنم
    لجم گرفته ازشون
    دوست عزیز اصلا نگران نباشید و حرص نخورید ! منم تا یه هفته قبل همین مشکلو داشتم و اینجا کلی سوال پرسیدم که دوست عزیزمون آقا امین منو راهنمایی کردند و الان مشکلم حل شده
    این نکته هایی را که میگم همه را امین جان گفته و من فقط دارم تکرار میکنم

1- اصلا حرص نخورید که چرا جوش صورتتون برطرف نمیشه ! با اینکار فقط بدتر میشه .... من خودم میرفتم جلوی آینه و اعصابم خورد میشد که چرا جوش های صورتم از بین نمیره ولی بعد از اینکه شنیدم اینکار باعث بدتر شدن موضوع میشه دیگه واسم مهم نبود که چرا صورتم جوش زده ! درکل دیگه دغدغه و مشکلی نداشتم و با صبر همه چیز حل شد

2- دوستان میگفتن موادغذایی ترش بخورید تا جوش ها برطرف بشه .... منم با اینکار مشکلم حل شد !

3- اصلا و ابدا با جوش ها ور نرید یا سعی نکنید چرک داخل جوش را تخلیه کنید ! اینکار فقط و فقط به ضررتونه .......

4- سعی کنید در روز 4-3 دفعه با آب ولرم صورتتون را بشویید و با حوله نرم صورتتون را خشک کنید .....

بازم میگم اینهایی که گفتم نکاتی بود که دوستان گفته بودن ، من اینکارا را انجام دادم الان مشکلی ندارم

موفق باشید

5. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

دوست عزیز اصلا نگران نباشید و حرص نخورید ! منم تا یه هفته قبل همین مشکلو داشتم و اینجا کلی سوال پرسیدم که دوست عزیزمون آقا امین منو راهنمایی کردند و الان مشکلم حل شده
    این نکته هایی را که میگم همه را امین جان گفته و من فقط دارم تکرار میکنم

1- اصلا حرص نخورید که چرا جوش صورتتون برطرف نمیشه ! با اینکار فقط بدتر میشه .... من خودم میرفتم جلوی آینه و اعصابم خورد میشد که چرا جوش های صورتم از بین نمیره ولی بعد از اینکه شنیدم اینکار باعث بدتر شدن موضوع میشه دیگه واسم مهم نبود که چرا صورتم جوش زده ! درکل دیگه دغدغه و مشکلی نداشتم و با صبر همه چیز حل شد

2- دوستان میگفتن موادغذایی ترش بخورید تا جوش ها برطرف بشه .... منم با اینکار مشکلم حل شد !

3- اصلا و ابدا با جوش ها ور نرید یا سعی نکنید چرک داخل جوش را تخلیه کنید ! اینکار فقط و فقط به ضررتونه .......

4- سعی کنید در روز 4-3 دفعه با آب ولرم صورتتون را بشویید و با حوله نرم صورتتون را خشک کنید .....

بازم میگم اینهایی که گفتم نکاتی بود که دوستان گفته بودن ، من اینکارا را انجام دادم الان مشکلی ندارم

موفق باشید
    مرسی از راهنماییات ولی من همین کارارو همیشه میکنم
    زیاد هم جوش نمیزنم
    فکر میکنم اینا هم به خاطر استرس امتحانا بود

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز دیدم در چندین صفحه قبل و همچنین این صفحه بحث تاثیر مواد خوراکی برروی پوست شد خواستم از تجربه شخصیم براتون بگم
    ببینید صرف اینکه شما جوش زدید ترشی بخورید درمان نمیشه که! یا برید عسل بخورید و به صورتتون بزنید و انتظار معجزه داشته باشید!!!
    هیچ راه فوری برای درمان مشکلات پوستی وجود نداره!
    اما در مورد غذاها دوستان نمیدونم تا چه اندازه اطلاعاتشون در زمینه طب سنتی هست اما در حدی که من میدونم
    مصرف مداوم! عسل طبیعی! مخصوصا شربت عسل (1قاشق عسل+1قاشق آب لیمو ترش+1لیوان اب گرم یا سرد) به شادابی پوست و همچنین شفافیتش کمک میکنه ماسک عسل به تنهایی و ماسکهای ترکیبی که از عسل در اونها استفاده میشه هم به قوام و درخشندگی پوست کمک میکنه(نه با یکبار ماسک گذاشتن!)

در مورد ترشی جات شما باید طبعتون توسط متخصص طب سنتی مشخص بشه اونوقته که در صورت استفاده مناسب از ترشی جات( آب انار-آب زرشک-آب البالو) به دلیل تاثیری که این مواد در روند جابجایی اخلاط چهارگانه بدن دارند باعث میشوند که در روند بهبودی جوشها واقعا تاثیرگذار باشند(بازهم تاکید میکنم با مصرف مداوم و نه موقت)

موفق باشید

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

دوستان عزیز دیدم در چندین صفحه قبل و همچنین این صفحه بحث تاثیر مواد خوراکی برروی پوست شد خواستم از تجربه شخصیم براتون بگم
    ببینید صرف اینکه شما جوش زدید ترشی بخورید درمان نمیشه که! یا برید عسل بخورید و به صورتتون بزنید و انتظار معجزه داشته باشید!!!
    اما در مورد غذاها دوستان نمیدونم تا چه اندازه اطلاعاتشون در زمینه طب سنتی هست اما در حدی که من میدونم
    مصرف مداوم! عسل طبیعی! مخصوصا شربت عسل (1قاشق عسل+1قاشق آب لیمو ترش+1لیوان اب گرم یا سرد) به شادابی پوست و همچنین شفافیتش کمک میکنه ماسک عسل به تنهایی و ماسکهای ترکیبی که از عسل در اونها استفاده میشه هم به قوام و درخشندگی پوست کمک میکنه(نه با یکبار ماسک گذاشتن!)

در مورد ترشی جات شما باید طبعتون توسط متخصص طب سنتی مشخص بشه اونوقته که در صورت استفاده مناسب از ترشی جات( آب انار-آب زرشک-آب البالو) به دلیل تاثیری که این مواد در روند جابجایی اخلاط چهارگانه بدن دارند باعث میشوند که در روند بهبودی جوشها واقعا تاثیرگذار باشند(بازهم تاکید میکنم با مصرف مداوم و نه موقت)

موفق باشید
    با تشکر از دوستان
    با خوردن ترشییجات و زدن همون ماسکی که خودم پست گذاشتم جوشهای صورتم که کاملا خوب شدن
    تا حالا نمیدونستم که ترشیجات واسه درمان جوش خوبه

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    مرطوب کننده آکنه زوم پوست های چرب فیس دوکس رو خریدم . فقط اینو روی جوش بزنم مشکلی پیش نمیاره ؟ یا فقط جاهایی که خشکه بزنم ؟

به لب هم میشه زد ؟

--
    یه چیز دیگه رو هم درست نفهمیدم!

رو بعضی چیزها مثل ژل شستشوی هیدرودرم نوشته که منافذ پوست رو باز میکنه تا چربی ها زیر پوست نمونه
    ولی روی کرم مرطوب کننده فیس دوکس نوشته که منافذ رو میبنده که جوش نزنه !

آخر کدومش کار درست رو میکنه ؟
    فقط جاهایی که خشکی زده بزنید. و اگر حس کردید بعد از مصرف پوستتون برق میزنه یا اون نواحی چرب به نظر میاد قطع کنید/ تا فکر دیگری بکنیم

خیر به لب نمیشه زد. برای لب از بوم لب استفاده کنید.

اون مطالبی که در بروشور های محصولات ایرانی نوشته رو زیاد ریز نشید...اکثرا تبلیغاتی هست. کرم مرطوب کننده به هیچ عنوان از زدن جوش جلوگیری نمیکنه. فقط اگه کرم مرطوب کننده فاقد چربی باشه و مخصوص پوست های جوشدار....در پوست های غیر حساس باعث میشه که جوشی نزنید که باعثش مرطوب کننده بوده باشه. همین!

11. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشید
    ممنووووون
    من این شربت را تو یه مجله پزشکی خونده بودم که برای افرادی که زیاد سرفه میکنن عالیه .... واسه همین من درست میکردم و میخوردم
    ولی نمیدونستم برای جوش هم مفیده پس اگه اینطوریه به دوستان عزیز توصیه میکنم حتما از این شربت استفاده کنن
    من در روز 2 بار این شربت را میخوردم .... هم سرفه هایم قطع شد و هم اینکه جوش های صورتم برطرف شدند

موفق باشید

13. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فقط جاهایی که خشکی زده بزنید. و اگر حس کردید بعد از مصرف پوستتون برق میزنه یا اون نواحی چرب به نظر میاد قطع کنید/ تا فکر دیگری بکنیم

خیر به لب نمیشه زد. برای لب از بوم لب استفاده کنید.

اون مطالبی که در بروشور های محصولات ایرانی نوشته رو زیاد ریز نشید...اکثرا تبلیغاتی هست. کرم مرطوب کننده به هیچ عنوان از زدن جوش جلوگیری نمیکنه. فقط اگه کرم مرطوب کننده فاقد چربی باشه و مخصوص پوست های جوشدار....در پوست های غیر حساس باعث میشه که جوشی نزنید که باعثش مرطوب کننده بوده باشه. همین!
    به مرور زمان خشکی کمتر میزنه

پن هیسه اک رو به اتمامه .خیلی زود داره تموم میشه . دوباره همین رو بگیرم یا پن انتی اکنه فولیکا ؟

احتمال داره اتنی اکنه حاوی 10درصد گوگرد فولیکا بهتر باشه ؟ چون صورتم هم زیاد چرب نیست و اون هیسه اک بیشتر برای پوست های چربه که باعث خشکی هم میشه

هیسه اک هم خیلی تاثیر نداشته
    Last edited by Milad._.R; 29-01-2013 at 14:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •