دوستان عزیزم سلام.
می خواستم بدونم سرعت داتک سینگل 1 چطور هست یعنی چند KB/s دانلود دارد ممنون از شما
128KB/s
دوستان عزیزم سلام.
می خواستم بدونم سرعت داتک سینگل 1 چطور هست یعنی چند KB/s دانلود دارد ممنون از شما
128KB/s
اولا دیگه تک کاربره به کسی نمیدنو اگه درخواست بدی حتما چند کاربره بهت میدن که قیمتش نزدیک 30 تومن هست
دوما اینکه من که اون موقع که تک کاربره داشتم سرعت بین 12 تا 14 بود
اما برای چند کاربره نمیدونم سرعتش چقدره
نمی دونم منظور شما چیست فقط من از نماینده فروش پرسیدم در تهران به من گفت Single1 بین 10 نفر share می شود و multi بین 5 نفر و سرعت بالاتر است !
در حالی که شما عرض می کنید چند نفره سرعتش بالاتره من تعجب می کنم!!
من single1 رو حدود 25 تومان یک ماهه گرفتم!
ممنون از شما
تقریباً 2 هفته از تماس من با داتک برای سرویس ipw میگذره اما هنوز از مودم خبری نیست... دوستان حداکثر چند روزه مودم رو ارسال میکنند؟
واسه من 2 ماه طول کشید.
دوست عزیز، شما باید هر روز تماس بگیری و بری رو مخشان
عجب!!
در تماس هستم منتها به من میگه من اسم شما رو گذاشتم در لیست انتظار و خودم با شما تماس میگیرم و ....
از اونجایی که قبلا هم از این شرکت اینترنت گرفتم به خوبی میدونم که شرکت داتک پول پرست واقعی هست و مشتری یعنی ... . خلاصه مجبور هستم از این شرکت اینترنت بیسیم بگیرم وگرنه حتی از اسم این شرکت هم حالم به هم میخوره.
ممنون
سلام
داتک لیست جدید قیمت هاشو گذاشت
تمام تک کاربره ها رو حذف کرده تازه 64kbps هم دیگه نمی ده
فکر کنم از ماه بعد برای ما هم این قیمت ها رو اعمال کنن
پس خداحافظ داتک!!!!!!
Last edited by nikaan; 25-05-2009 at 22:35.
از روز اول کاملا واضح و مبرهن بود که داتک قصد همچین کاری رو داره اما بنا به دلایلی این کارو نکردند
اما الان با خیال راحت اینکارو کردند و از اونجایی که به مشتری هاشون اهمیت نمیدن حتی نخواستند که نامه هایی که براشون فرستادیم رو نگاه کنند و این اوج بیشعوری مدیر عامل رو میرسونه
منکه به شخصه تا دو هفته دیگه از این شرکت میرم و منتظرم که ازم بپرسن که برای چی میری تا منم حسابی از خجالتشون در بیام
اگه قرار باشه 100 تومن به این شرکت بدم تازه محدودم کنند حاضرم اون پول رو دور بریزم اما دست اینا ندم
و 100% مطمئنم که خیلی ها از این شرکت میرن.
اسم اینترنتشم تغییر داده که کسی بعدا اعتراض نکنه.واقعا خیلی جالبه
فقط میدونید دلم از چی میسوزه؟
حیف این همه مدت که با این شرکت بودیم.اگه از اول با یه شرکت دیگه بوودم اینجوری باهام برخورد نمیشد
فقط تنها کاری که میخوام برام بکنن اینکه زودتر خطمو ازاد کنن که هرچه زودتر از این شرکت برم
شرکتی که به حرف مشتریش اهمیت نده همون بهتر که مشتریهاشو از دست بده
تو همه جای دنیا شرکتا مشتری مدار هستند اما تو ایران مدیر عامل مدار هستند و هرچی ایشون باب میلشون باشه مشتری ها باید اطاعت کنن
همیشه حق با مشتری است.پس مشترکین 64 کیلو بیت چی میشن
با حذف 64 Kb دیگه نیازی به داتک نداریم برا ماه بعد میرم دنبال شرکت دیگه.
قیمت 128 که برده بالا.دوستان یک شرکت دیگه معرفی کنین
خب پس بالاخره کار خودشونو کردن
دوستانی که می خوان از شرکت برن، سراغ کدوم شرکت می رن؟؟
سپنتا دقیقا قیمتش همینه، اگه سه ماهه شارژ کنی 1 هفته هم رایگان شارژ می کنه، تازه کلی هم جایزه می ده
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)