مثلا امروز کل مصرف من هنوز به 20 مگ نرسیده.
مثلا امروز کل مصرف من هنوز به 20 مگ نرسیده.
با adsl سرعت 64 میشه کال آو دیوتی 4 آنلاین بازی کرد؟
فکر نمی کنم بشه. 64 کمه.
سیاوش جان ، تا حالا شده که مجبور بشی بعد از سحری و نماز ، بشینی پای پی سی و ساعت 2 بعد از ظهر ، گلاب به روتون بری گل خونهبعد بشینی پای پی سی تا 4 ، اون موقع نماز ظهر و عصر رو بخونی ، بشینی تا 5 ، 5 از فرط بی خوابی ، بخوابی تا افطار .... ؟
فکر می کنی اون هم 30 مگ استفاده می کنه ؟ ( نوشته بودم یه وبگردی اساسی)
به هر حال ، این که نمی تونی روزی بیشتر از 3 ساعت توی وب باشی ، ازاد دهنده است ، البته گاهی ، گاهی آدم مجبوره دیگه
( سیاوش جان ، این رو تو پرانتز می گم ،بقیه نخونن ، ااااااااا ، نخونید دیگه ، آقا پست های پشت سر هم نزنید ، روی قبلی ادیت بفرمایید بی زحمت ، التبه جسارتا، چه یوزر های خوبی ، دیدم هیچ کس نخوند
)
مرسی
یا حق
آخوند جان من وبگردیم کم نیست..
کسانی که منو میشناسن میدونن 24 ساعته تو اینترنت پلاس هستم...
تازه دانلودهای کوچیک هم انجام میدم تو روز(تا سقف 20مگ)
الان دارم وضعیت ترافیکم رو که نگاه میکنم بیشتر از 90 مگ نتونستم کار کنم(تازه این 90 مگ هم داستان داره)
شبانه را اشتباها تنظیم کرده بودم نیم ساعت داشت از اکانت روزانم دانلود میکدر
بنابراین ترافیک 2.5گیگ در ماه به نظرم خیلی خوبه...شبانه هم اگه رایگان باشه البته.....
1- خوب برای شما که روزی این همه ساعت از اینترنت استفاده می کنی شاید کم باشه.
2- ببخشید اصلا هواسم نبود که توی یه پست مطلب بنویسم.
شرمنده پرانتزت کمرنگ بود ندیدم.البته حرفت یه جورایی همه گیره.همه باید رعایت کنن.
4 که سهله 7 رو هم میتونی بازی کنی.البته 64 یه صفر دیگه هم میخواد (حداقل)![]()
Last edited by Senator_F; 25-09-2008 at 23:12.
سلام بچه ها
چه شركت هايي Adsl2+ ميدن؟! آخه فاصلم تا مخابرات زياده نميتونم Adsl معمولي بگيرم!
آيا Adsl ساعتي هم ميدن؟!
شاتل ادعا میکنه که adsl2+ میده
یکی از بچههای اینجا بود که اونم فاصلش زیاد بود که هیچ شرکتی نمیتونست به اونا adsl بده ولی شاتل ارائه کرد
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم،توی ایران فقط شاتلسرویس +2 میده.حالا چرا بقیه+2 نمیدن یا چرا شاتل سرویس دیگه نداره،واقعا نمیدونم.اگه کشف کردین به ما هم بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)