تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 394 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید بابت بحث انحرافی...
    اینو من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد مال کدوم فیلم بود.
    تاریخ مجهول امریکا (American History X)

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من یه Creative Zen vision M 30 Gb گرفتم و اصلا استفاده نکردم همینطور مونده خاک میخوره. خودم 215 و یه کیف اصلش رو به قیمت 20 هزار خریدم. جمعا 230 هزار تومان. حالا میخوام بفروشم کجا میتونم بفروشم که زیاد زیر قیمت نخرن؟؟ الان قمیتش چنده ؟؟؟؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سیمور جان ، سلام

وقتت رو نمی گیرم ، یه راست می رم سر اصل مطلب ...
    از وقتی دارم برای این دوستمون راجع به آی تاچ و آیفون می خونم ، بد جوری چشمم رو گرفته ....
    ببین ، من خیلی فکر کردم ، اما تنها بدی های آیپاد برای من در مقایسه با اس 9 ایناس :
    1 _ کیفیت پایین تر نسبت به اس 9
    سوالم اینه که آیا واقعا این اختلاف برام واضحه ؟ با زد وی پی مقایسه کن بی زحمت که ملموس باشه .

2 _ رادیو نداره ( چقدر این اپل ابلهه )

3 _ مشکل آی تونز و ترنسفر کردن هم که من همین الآن هم با زد وی پی دارم ، با اپل هم خواهم داشت ، فیلم رو هم که برای رزولوشن باید کانورت کنم ( برای اس 9 ) خب برای اپل می کنم دیگه ، چه فرقی می کنه ؟

تنها چیزی هم چشمم رو گرفته بازی و مسخره بازی اش نیست ، از همه مهم تر تاچ مردشه و سیستم عاملش ، همین ...

ممنون می شم دوستان و سیمور از این 2 دلی درم بیارن و نظرشون رو بگن ( می دونم ، اما آخرش نیاین بگین تصمیم با خودته ... )
    ( به نظرم مشکل سوم که مشکل حادی نیست ، اگه مشکل کیفیت صدا حل بشه ، رادیو رو می شه یه خاکی به سر گرفت )

آیا اختلاف اساسی دیگه هم هست که کفه به رو طرف یکی خم کنه ، و من در نظر نگرفته باشم ؟

ادیت : داریم سر 32 گیگ از اس 9 و 64 گیگ از آی تاچ بحث می کنیم ، این هم خودش یه مزیت محسوب می شه ...

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 05-12-2009 at 20:06.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سیمور جان ، سلام

از وقتی دارم برای این دوستمون راجع به آی تاچ و آیفون می خونم ، بد جوری چشمم رو گرفته ....
    ببین ، من خیلی فکر کردم ، اما تنها بدی های آیپاد برای من در مقایسه با اس 9 ایناس :
    سوالم اینه که آیا واقعا این اختلاف برام واضحه ؟ با زد وی پی مقایسه کن بی زحمت که ملموس باشه .

3 _ مشکل آی تونز و ترنسفر کردن هم که من همین الآن هم با زد وی پی دارم ، با اپل هم خواهم داشت ، فیلم رو هم که برای رزولوشن باید کانورت کنم ( برای اس 9 ) خب برای اپل می کنم دیگه ، چه فرقی می کنه ؟

تنها چیزی هم چشمم رو گرفته بازی و مسخره بازی اش نیست ، از همه مهم تر تاچ مردشه و سیستم عاملش ، همین ...

ممنون می شم دوستان و سیمور از این 2 دلی درم بیارن و نظرشون رو بگن ( می دونم ، اما آخرش نیاین بگین تصمیم با خودته ... )
    ( به نظرم مشکل سوم که مشکل حادی نیست ، اگه مشکل کیفیت صدا حل بشه ، رادیو رو می شه یه خاکی به سر گرفت )

آیا اختلاف اساسی دیگه هم هست که کفه به رو طرف یکی خم کنه ، و من در نظر نگرفته باشم ؟

ادیت : داریم سر 32 گیگ از اس 9 و 64 گیگ از آی تاچ بحث می کنیم ، این هم خودش یه مزیت محسوب می شه ...

مرسی
    یا حق
    به نظر من s9 رو بگیر و اون مشکلی هم که خودم بهت گفتم داره و من باهاش کنار نمیام مطمئنم که شوما با اون قضیه که کنار میای هیچ عین خیالت هم نیس.
    قبلا هم بهت گفتم واسه من معضله.
    پس به نظر من s9 رو استاد کن حالشو ببر

6. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مشکل سرعت اش نیست محمد جان ....

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من یه Creative Zen vision M 30 Gb گرفتم و اصلا استفاده نکردم همینطور مونده خاک میخوره. خودم 215 و یه کیف اصلش رو به قیمت 20 هزار خریدم. جمعا 230 هزار تومان. حالا میخوام بفروشم کجا میتونم بفروشم که زیاد زیر قیمت نخرن؟؟ الان قمیتش چنده ؟؟؟؟
    مدل بسیار بسیار خوبیه و شاید بتونه با بعضی مدلهای امروزی که 3-4 سال ازش جدیدتر هستن رقابت کنه .. ولی خب با حضور مدلهای جدیدتر، علاقه کاربر به خرید مدل جدید، و وضعیت بازار شک دارم بتونی بالاتر از 150 تومن بفروشی اش؛ مگه اینکه یه نفر پیدا بشه که واقعاً دنبال این باشه ... (این باید سری دوم zvm باشه که شارژر همراهش نیست؛ درسته؟).... بهرحال بهترین جا برای فروش توی همین فوروم های معروف و بخش بازارچه شون هستش.

* اتفاقاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین فوروم مدتیه که با zvm اش به مشکل خورده بود (صفحه نمایش دستگاه خراب شده بود) ... می تونی باهاش در میون بذاری ... شاید طالب باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

هم نمی تونم ادیت کنم ، هم رو قبلی ادیت نکردم ، تا تو چشم بیاد ...

به نظرم آی تاچ می تونه جای یه پیشکار دیجیتالی رو بگیره ؟
    مثلا می شه نوت نوشت ( تو کاوون نمی دونم می شه یا نه ؟ ) یا برنامه های کاربردی دیگه ای هم می تونه داشته باشه ( الان یه چند تا دیدم ، مثلا مالی ، اما نمی دونم به همون میزان که ظاهرش خوشگله واقعا هم کمک می کنه یا نه ؟ )
    نظر شما چیه سیمور جان ؟ دارم اشتباه می کنم ؟ ( از وین مو بسیار متنفرم ، نمی دونم چرا ... )
    و همین طور بقیه دوستان ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان ، سلام

مرسی
    یا حق
    (این همون قضیه ی "یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو که دوست داره .... " هستش که آخر معلوم میشه اون "دوسته" خود تویی؟!)

1. دیگه خودت تئوری "درست/غلط بودن مقایسه" رو که من همیشه مطرح می کنم رو که حفظی ... نمیشه مقایسه کرد با zvp که! ... به نظر من آیپاد تاچ هم کیفیت تصویرش اکثریت رو راضی می کنه.

2. زندگی سخته! ...

3. آیتونز البته اصلاً یک کلاس بالاتر از همه نرم افزارهای مخصوص انتقال فایل به پلیرها محسوب میشه... بعضی ها حتی کارکردهای دیگه ای مثل گوش دادن به موسیقی و مدیریت فایل های روی PC شون رو هم منقل می کنن به آیتونز .. در مورد تبدیل فرمت هم بله - میشه گفت گریزی نداره.

من فکر می کنم برمی گرده به کاربردهای قبلی ات و سلیقه ات : چقدر اهل موبایل هستی ؟ ... آیا معمولاً میشینی و با فایل های بلوتوث اش ور میری یا با دوستای دیگه ات موبایل بازی می کنی؟ (خدای نکرده به قصد توهین نمیگم این رو).. اگه اینطوریه به نظر میاد روانشناسی ات به آیپاد تاچ میخوره ... اما اگه موبایلت مثل مال من فقط برای تماس هستش و برنامه و بازی رو مخصوص PC می دونی و پلیر رو مطلقاً بخاطر "پلیر" بودنش میخوای؛ که باهاش فیلم ببینی و موسیقی گوش کنی و با کیفیت صداش حال کنی، به نظر من s9 گزینه بهتریه.

در مورد حافظه: من فکر می کنم 30 گیگ هم برای اکثریت کافی باشه ... 64 گیگ دیگه زیاده رویه (نظر شخصی من البته) ... خود من 64 گیگ رو ترجیح میدم چون نیازم میشه ... ولی حالت کلی رو در نظر بگیریم 32 کافیه. باز بسته به خودت داره.
    هم نمی تونم ادیت کنم ، هم رو قبلی ادیت نکردم ، تا تو چشم بیاد ...

به نظرم آی تاچ می تونه جای یه پیشکار دیجیتالی رو بگیره ؟
    مثلا می شه نوت نوشت ( تو کاوون نمی دونم می شه یا نه ؟ ) یا برنامه های کاربردی دیگه ای هم می تونه داشته باشه ( الان یه چند تا دیدم ، مثلا مالی ، اما نمی دونم به همون میزان که ظاهرش خوشگله واقعا هم کمک می کنه یا نه ؟ )
    نظر شما چیه سیمور جان ؟ دارم اشتباه می کنم ؟ ( از وین مو بسیار متنفرم ، نمی دونم چرا ... )
    و همین طور بقیه دوستان ؟

مرسی
    من ایپاد تاچ رو کاربردی (به معنای اینکه باهاش یه سری کارهای جدی رو راه بندازی) نمی دونم ...
    Last edited by seymour; 06-12-2009 at 17:12.

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

(این همون قضیه ی "یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو که دوست داره .... " هستش که آخر معلوم میشه اون "دوسته" خود تویی؟!)

1. دیگه خودت تئوری "درست/غلط بودن مقایسه" رو که من همیشه مطرح می کنم رو که حفظی ... نمیشه مقایسه کرد با zvp که! ... به نظر من آیپاد تاچ هم کیفیت تصویرش اکثریت رو راضی می کنه.
    راستش نمی دونم من هم جزو اون اکثریت هستم یا نه ....
    منظورم از مقایسه این بود که می شه گفت که زد وی پی که من رو راضی کرده صداش ، آیا آی تاچ هم می تونه راضی کنه ؟
    می ترسم بزنه تو ذوقم ...
    باید تست کنم حتما ... ( ولی بین خودمون بمونه ، کیفیت ال سی دی اش که اصلا راضی ام نکرد تو تصاویر ... )
    2. زندگی سخته! ...
    راست می گی این استیو اصلا یوزر ها براش مهم نیستن .... ( رادیو)
    3. آیتونز البته اصلاً یک کلاس بالاتر از همه نرم افزارهای مخصوص انتقال فایل به پلیرها محسوب میشه... بعضی ها حتی کارکردهای دیگه ای مثل گوش دادن به موسیقی و مدیریت فایل های روی PC شون رو هم منقل می کنن به آیتونز .. در مورد تبدیل فرمت هم بله - میشه گفت گریزی نداره.
    می شه این رو یه کاریش کرد پس :43:

من فکر می کنم برمی گرده به کاربردهای قبلی ات و سلیقه ات : چقدر اهل موبایل هستی ؟ ... آیا معمولاً میشینی و با فایل های بلوتوث اش ور میری یا با دوستای دیگه ات موبایل بازی می کنی؟ (خدای نکرده به قصد توهین نمیگم این رو).. اگه اینطوریه به نظر میاد روانشناسی ات به آیپاد تاچ میخوره ... اما اگه موبایلت مثل مال من فقط برای تماس هستش و برنامه و بازی رو مخصوص PC می دونی و پلیر رو مطلقاً بخاطر "پلیر" بودنش میخوای؛ که باهاش فیلم ببینی و موسیقی گوش کنی و با کیفیت صداش حال کنی، به نظر من s9 گزینه بهتریه.
    خوهش می کنم سیمور جان ، توهین چیه شما سروری ...
    تقریبا می تونم بگم 50 _ 50 هستش ، نه این وری ام نه اون وری ...

در مورد حافظه: من فکر می کنم 30 گیگ هم برای اکثریت کافی باشه ... 64 گیگ دیگه زیاده رویه (نظر شخصی من البته) ... خود من 64 گیگ رو ترجیح میدم چون نیازم میشه ... ولی حالت کلی رو در نظر بگیریم 32 کافیه. باز بسته به خودت داره.
    اگه کاوون 64 گیگ داشت ، 100 % اون رو انتخاب می کردم ، می دونم که دقیقا اتفاق همین 2 گیگ داره رخ می ده که 2 سال دیگه کم ام می اد
    من ایپاد تاچ رو کاربردی (به معنای اینکه باهاش یه سری کارهای جدی رو راه بندازی) نمی دونم ...
    اوکی
    بیشتر این مد نظرمه که از دفترچه یادداشت ام منو بی نیاز کنه ...

آیا اس 9 می تونه Note بنویسه ؟ من فقط دیدم که ریدر هست اش ...

از این که راهنمایی ام کردی ، بی نهایت ازت ممنونم ...
    باز تست می کنم ، اگه کیفیت اش تونست راضی ام کنه ، می رم که مطمئن بشم می تونه برام جای پیشکار رو بگیره یا نه ( تا کریسمس وقت دارم )

باز هم تنکس

13. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما همون s9 رو بگیر ضرر نمیکنی
    تازه اگه از نزدیک ببینی عاشقش میشی برو پایتخت ببین همون جا میخریش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •