تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 198 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟این همه خواهش کردم ها

سلام
    لطفا واسم لینک مستقیم و غیر مستقیم تمام dlc daragon age origins رو بزارید
    فقط مطمئن شید که هنوز فایل ها آپ هستن و دانلود میشن
    چون من هر کاری کردک که dlcهای پست های قبل رو دانلود کنم نشد
    و روش نصب همون فایلا روهم دقیق واسم بگین
    خواهشن کمک کنید
    امید وارم هنوز کسی سر بزنه به این فروم و جواب منو بده

در ضمن بهم بگین چطور میشه به کسی هدیه داد
    تورو خدا واضح بگین
    دوست من واسه DLCها من نميدونم درست چون دانلود نكردم...اما اگه توي تاپيك دانلود بازي بگي احتمالا زودتر به جواب ميرسي...

اما در مورد هديه دادن...
    اول توي INVENTORI اون شخصي رو كه ميخواي بهش هديه بدي رو بيار ... اين كه واضحه
    بعد روي وسيله اي كه ميخواي هديه شه كليك راست بكن و گزينه هديه (شبيه جعبه كادو هست) رو انتخاب كن
    تمام

اگه نشد بگو تا ببينيم مشكل چيه...
    راستي بايد هم هديه و هم شخص مورد نظر رو درست اتخاب كني و گرنه امتياز زيادي نميگيري...
    واسه اين پست اول همينجا رو نگاه كن...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي من بار اول اون درخت رو كشتم اما مه باز شد ؟
    دقیقا حرف من اینه که نباید اونو بکشی.
    دوست عزیز شما برای اینکه اون مه رو باز کنی کار سختی و خاصی نباید انجام بدی. اول که باید با اون درخت صحبت کنی و اونو متقاعدش کنی و باهاش نجنگی بعدش یه ماموریت میده که همون نزدیکای درخت یکمی جلوتر بری یه جایی هست که شبیه کمپ هستش وقتی اون جا رسیدی باید با اون revanant رو بکشتی بعدش میری پیش اون درخت و بهش میگی این کارو انجام دادی اونم به خاطر همین یه جادویی میده که بتونی اون مه رو بازی کنی.

سلام...
    جريان اين مرحله كه مثل روياست چيه؟؟؟
    من تا الان 5تا گوشه ستاره رو رفتم 4تا تغيير قيافه رو هم گرفتم اما ديگه نميدونم چه كار بايد كنم؟؟؟
    اقا يكي هم در مورد تاكتيكها يه توضيحي بده...مردم بابا...
    این قسمت اسمش fade هستش که اون جا وظیفه داری اولا هر قسمت از اون غول مربوط به خودش رو بکشی و بعد وظیفه داری که سه تا از افراد گروهت رو آزاد کنی.
    اگر اون 4 تا تغیر قیافه رو گرفتی کار راحتی داره. الان باید اون قسمت هایی که کامل نرفتی بری و اون جا با استفاده از این قدرت هایی که داری ردش کنی و در آخر غول مربوط به اون جا رو بکشی که در این صورت اون جایی که میری کامل میشه و روی نقشه کامل واضح است که تموم شده و همین طور توی قسمت ماموریت ها هم می نویسه که اونو انجام دادی.
    در مورد تاکتیک ها به نظرم بخش مهمی است اگر روی easy میری شاید خیلی به چشم نیاد(هر چند روی این درجه هم بخش مهمی هستش) ولی رو درجه normal صد در صد به اون نیاز داری. اگه میشه یه عکس از اون جا بگیر تا من یکمی دربارش توضیح بدم. کلا چیز سختی نیست اگر بخوای تاکتیک های به صورت خیلی راحت تنظیم کنی میتونی اون بخش بالا رو مثلا برای هر کسی با توجه به قابلیت چیز خاصی انتخاب کنی. مثلا برای Alistair همیشه اون روی حالت دفاعی بذار. یا برای Leliana مثلا در حالت Archer اونو باید بذاری که در این صورت برای هر فردی خودش اتوماتیک تاکتیهای مناسب رو تنظیم می کنه و فقط می تونی یه تاکتیک به آخرش اضافه کنی که مثلا به این صورت که سلامتی کارکتر از 50 درصد کمتر شد یه دونه خون بخوره

3. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...
    اين جريان oghren چيه؟؟؟
    من بار اول ديدمش همونجايي كه lord helmi رو ميبينيم...
    رفتم باهاش صحبت كردم اما نيومد تو گروهم...
    بايد كاري انجام بدم؟؟؟يا بعدا بيام سراغش؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    اين جريان oghren چيه؟؟؟
    من بار اول ديدمش همونجايي كه lord helmi رو ميبينيم...
    رفتم باهاش صحبت كردم اما نيومد تو گروهم...
    بايد كاري انجام بدم؟؟؟يا بعدا بيام سراغش؟؟؟
    نه فعلا توی گروهت نمیاد. چند تا ماموریت اصلی توی orzammar رو بری توی گروهت خودش میاد. فکر کنم به محض اینکه اجازه دادن که به deep road وارد بشی اون موقعی قبل از اینکه به اون جا بری به گروهت اضافه میشه.

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه فعلا توی گروهت نمیاد. چند تا ماموریت اصلی توی orzammar رو بری توی گروهت خودش میاد. فکر کنم به محض اینکه اجازه دادن که به deep road وارد بشی اون موقعی قبل از اینکه به اون جا بری به گروهت اضافه میشه.
    آره،وقتی میخوای برای Deep road طرف میاد سیریش میشه ، فکر کنم بشه قبولش نکرد؟

8. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره،وقتی میخوای برای Deep road طرف میاد سیریش میشه ، فکر کنم بشه قبولش نکرد؟
    فکر نکنم همچنین کاری بشه کرد چون یکی از افراد اصلی بازی هستش. برای این ماموریت پایانی در orzammar حتما توی گروه باید باشه و راهی نیست که اون توی گروه نباشه. حالا شاید بعد از ماموریت بشه اونو ردش کرد. من امتحان نکردم.
    راستی تو که Awakening رو رفتی بیا یکمی درباره بازی توضیح بده و اونو نقدش کن. الان مثلا بازم تیکه افراد گروه به هم می ندازن یا نه؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم همچنین کاری بشه کرد چون یکی از افراد اصلی بازی هستش. برای این ماموریت پایانی در orzammar حتما توی گروه باید باشه و راهی نیست که اون توی گروه نباشه. حالا شاید بعد از ماموریت بشه اونو ردش کرد. من امتحان نکردم.
    راستی تو که Awakening رو رفتی بیا یکمی درباره بازی توضیح بده و اونو نقدش کن. الان مثلا بازم تیکه افراد گروه به هم می ندازن یا نه؟
    بازی جالبی هست در کل
    نه،افرادمون تو این بازی خیلی بی بخارن
    بازی داستانش جالبه،ولی قطعا به نسخه قبلی نمیرسه،بازی خیلییی راحت تر شده،(مثلا این orge ها که یکمی سخت بود کشتنشون،اینجا مثل نقل و نباتن
    توش خیلی بیشتر باید انتخاب کنی،
    و در کل یه چیزی تو مایه های قبلیه،ولی به جالبی اون نیست،باید منتظر نسخه 2 باشیم...

11. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بازی جالبی هست در کل
    نه،افرادمون تو این بازی خیلی بی بخارن
    بازی داستانش جالبه،ولی قطعا به نسخه قبلی نمیرسه،بازی خیلییی راحت تر شده،(مثلا این orge ها که یکمی سخت بود کشتنشون،اینجا مثل نقل و نباتن
    توش خیلی بیشتر باید انتخاب کنی،
    و در کل یه چیزی تو مایه های قبلیه،ولی به جالبی اون نیست،باید منتظر نسخه 2 باشیم...
    جريان قبلي چيه ؟؟؟كدوم قبلي؟؟؟
    ولي جالبيش جالبه...اما من دوست دارم خودم شمشير بزنم نه اينكه وقتي ريختن رو سرم تنظيمش كنم و برم يه دوري بزنم و بيام...اگه خودم ميخواستم دكمه بزنم خيلي توپ ميشد...توپترترترتر...

حالا يه سوال...
    جريان اين قسمت AEDUCAN THAIG چيه؟؟؟من رفتم اونجا اما به جاي خاصي نرسيدم يعني همه جاش ميخورد به صخره!!!منم كه مرد عنكبوتي ندارم كه برم بالا...يعني فقط بايد ميرفتم و ادم ميكشتم و همين؟؟؟يا به جايي راه داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جريان قبلي چيه ؟؟؟كدوم قبلي؟؟؟
    ولي جالبيش جالبه...اما من دوست دارم خودم شمشير بزنم نه اينكه وقتي ريختن رو سرم تنظيمش كنم و برم يه دوري بزنم و بيام...اگه خودم ميخواستم دكمه بزنم خيلي توپ ميشد...توپترترترتر...

حالا يه سوال...
    جريان اين قسمت AEDUCAN THAIG چيه؟؟؟من رفتم اونجا اما به جاي خاصي نرسيدم يعني همه جاش ميخورد به صخره!!!منم كه مرد عنكبوتي ندارم كه برم بالا...يعني فقط بايد ميرفتم و ادم ميكشتم و همين؟؟؟يا به جايي راه داره؟؟؟
    منظورش از قبلی همون بازی اصلی هست که تو داری الان بازی می کنی. ایشون الان Awakening که یه بسته مکمل برای این بازی هست رو تموم کرده. حدودا 2 هفته است که این بسته مکمل منتشر شده.
    در مورد AEDUCAN THAIG دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم تا آخرش بری به یه جای دیگه راه داره. کلا اگه این deep road رو بتونی تموم کنی خیلی از بازیو رفتی چون تقریبا طولانی ترین و سخترین ماموریتش هست.

14. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

منظورش از قبلی همون بازی اصلی هست که تو داری الان بازی می کنی. ایشون الان Awakening که یه بسته مکمل برای این بازی هست رو تموم کرده. حدودا 2 هفته است که این بسته مکمل منتشر شده.
    در مورد AEDUCAN THAIG دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم تا آخرش بری به یه جای دیگه راه داره. کلا اگه این deep road رو بتونی تموم کنی خیلی از بازیو رفتی چون تقریبا طولانی ترین و سخترین ماموریتش هست.
    اهان متوجه شدم...
    توي اون مرحله دوجاش هست كه مسير بسته شده بوسيله اهن انگاري همونجاها بايد باز شه كه نميشه...نميدونم چرا...يه كم فكر كن ببين يادت نمياد؟؟؟
    من فقط اينجا يه موجودات كوچولويي بود كشتم ديگه هيچي نديدم نه ادم نه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •