dpkg: requested operation requires superuser privilege
dpkg: requested operation requires superuser privilege
اولش بزارید Sudo
اینجوری:
Sudo dpkg --configure -a
دوستان درود بر شما
آیا برنامه ای شبیه آوت لووک روی لینوکس هست که من بتونم از قابلیتهای ایمیل و تقویم و ... استفاده کنم ؟!!!!
وقتی رو manual میزارم هاردمو نشون میده و هیچ جوری به صورت اتوماتیک از فضای خالی ایجاد شده استفاده نمیکنه! میخواد من پارتیشن ها رو بسازم. من هم دقیقا" نمیدونم هر پارتیشنی چقدر باید باشه. و مهم تر اینکه آبونتوی من نمیتونه تو هارد اکسترنال من write کنه!
این تصاویر رو نگاه کنید!
وقتی میخوام access اونو به full تبدیل کنم این پیغام رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط هم میتونم فایل های داخل درایو رو ببینم و نمیتونم تو درایو چیزی کپی کنم چون میگه درایو Read-only است. چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KDE Kontact: get organized
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید با اجازه نوشتن یا اجرا موقع مونت بهش بدی
چه فرمتی داره؟
واقعا ممنون . حل شد .
سلام.
خسته نباشید
من اوبونتو 7.10 رو از اینترنت دانلود کردم ولی حالا نمی دونم چیجوری باید نصبش کنم !
دو تا فایل exe داره که یکیش پیغام زیر و می ده :
could not fine any appropriate CD
اون فایلم فقط واسه ستاپ برنامه FireFox و Thunderbird و Abiword هستش
ممنون میشک کمک کنید .
باید فایل iso رو بصورت image burning روی cd بریزید و بعد کامپیوتر رو باهاش بوت کنید و نصبش کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من قصد دارم لینوکس اوبونتو را روی سیستمم همراه ویندوز xp نصب کنم.(البته روشش رو بلدم.!!)
و با دیدن این تایپیک و طرفداران این توزیع از لینوکس برای نصب علاقه ام بیشتر شد.
حالا میخاستم بفرمایید که آخرین نسخه اوبونتو چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)