تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 940 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با چند تا فایل سر و سامون میگیرن توی pc. ولی ما توی xbox360 چه کنیم؟
    فكر مي كنم خيلي خوبه كه فوتبال گيم توسط 2 تا شركت ساخته ميشه در واقع مكمل همديگه هستند.
    يكي آخر ليسانس بگيره يكي هم نميتونه ليسانسس بگيره
    يكيش واسه گرافيك بازي كم نميذاره ولي يكي ديگه بهش اهميت قايل نميشه.
    در كل اگه به اين دو محصول (PES و فيفا) دقت كنيد در هيچ موردي يكسان نيستد و آپوزيت تشريف دارن اگه XBox ي ها با اسامي مشكل دارن يه فيفا بخرن و يه PES و هر دوشون رو بازي كنن تا به هيچ وجه عقده هيچ چيز نمونه تو دلشون. ولي اينقدرام حساس نباشيد گيم هست ديگه ليسانس خيلي هم مهم نيست از نظر من. واقعا بايد به شركت كونامي دست مريزاد گفت با اين گيم هايي كه ميسازه واقعا شايد به اندازه شركت رقيب پول نزنه به جيب به خاطر بازي ولي مي بينيد بدون چشم داشت مادي داره براي گيمر پسند بودن محصولش تلاش ميكنه اين نظر منه من عليرغم اينكه يك فيفا خور هستم ولي معتقدم كونامي سخت كوش تر از فيفا هست. و تلاش زيادي براي بازيش به خرج ميده حتي اگه سودش هم خيلي كم باشه. كلا ژاپني ها آدماي خسيسي نيستند و هميشه پيشرفت رو بر همه چيز ترجيح ميدن و حاضرن در اين راه خرج كنن.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فكر مي كنم خيلي خوبه كه فوتبال گيم توسط 2 تا شركت ساخته ميشه در واقع مكمل همديگه هستند.
    يكي آخر ليسانس بگيره يكي هم نميتونه ليسانسس بگيره
    يكيش واسه گرافيك بازي كم نميذاره ولي يكي ديگه بهش اهميت قايل نميشه.
    در كل اگه به اين دو محصول (PES و فيفا) دقت كنيد در هيچ موردي يكسان نيستد و آپوزيت تشريف دارن اگه XBox ي ها با اسامي مشكل دارن يه فيفا بخرن و يه PES و هر دوشون رو بازي كنن تا به هيچ وجه عقده هيچ چيز نمونه تو دلشون. ولي اينقدرام حساس نباشيد گيم هست ديگه ليسانس خيلي هم مهم نيست از نظر من. واقعا بايد به شركت كونامي دست مريزاد گفت با اين گيم هايي كه ميسازه واقعا شايد به اندازه شركت رقيب پول نزنه به جيب به خاطر بازي ولي مي بينيد بدون چشم داشت مادي داره براي گيمر پسند بودن محصولش تلاش ميكنه اين نظر منه من عليرغم اينكه يك فيفا خور هستم ولي معتقدم كونامي سخت كوش تر از فيفا هست. و تلاش زيادي براي بازيش به خرج ميده حتي اگه سودش هم خيلي كم باشه. كلا ژاپني ها آدماي خسيسي نيستند و هميشه پيشرفت رو بر همه چيز ترجيح ميدن و حاضرن در اين راه خرج كنن.
    با حرفات کاملا موافقم. خوب ea خیلی شرکت پولداری هست و کونامی امکانات مالیش مثل ea نیست. مطمئنم اگه کونامی مثل ea پولدار بود الان یکی از ابرقدرت ترین شرکت های بازی ساز بود.ژاپنی ها علمشون خیلی بالا هست.

4. این کاربر از pishmac0la بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

10

بچه ها نمیدونم چرا کونامی تور دروازه ها رو شبیه هم می ذاره !!!!! بابا مگه مثل اصلشو درست کردن براش کاری داره!!!!
    كاملا باهات موافقم .PES2008 هم تنوع توپاش كم بود هم استاديوم ها.توراشم كه همه يه جور بود.به نظر من تنوع اين چيزا ادمو بيشتر جذب مي كنه...

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من با سیستم زیر می تونم رو high بازی کنم ؟؟
    cpu : 3
    Ram :1 gig
    Graphic : nvidia FX5500 --- 256/DDR

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من با سیستم زیر می تونم رو high بازی کنم ؟؟
    cpu : 3
    Ram :1 gig
    Graphic : nvidia FX5500 --- 256/DDR
    no
    cpu: خوبه
    ram:باید یه 1 گیگ دیگه اضافه کنی بشه 2 گیگ.
    graphic:باید 512 بشه مثلا مدل 8500

فکر کنم با این سیستمی که گفتم بتونی سر هایق بازی کنی.

ولی اگه 400 هزار تومان پول داری...برو یه xbox360 بخر. حداقل تا pes 2012 رو راحت اون تو انجام میدی
    Last edited by pishmac0la; 29-09-2008 at 16:06.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دمو در 2 اکتبر
    --------------

کونامی امروز تأیید کرد دموی PES 2009 در تاریخ 2 اکتبر برای Xbox 360 , PC و PS3 انتشار خواهد یافت.دمو شامل یک بازی 5 دقیقه ای خواهد بود و در آن تیم های منچستریونایتد،لیورپول،رئا ل مادرید و بارسلونا قابل بازی کردن خواهند بود.به علاوه دو تیم ملی ایتالیا و فرانسه نیز حضور خواهند داشت.دمو همچنین مشتمل بر چند ویدئو است که به توضیح جزئیات مربوط به مد "Become a Legend" و مدهای آنلاین "Legends" خواهند پرداخت.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sasanjfr; 29-09-2008 at 16:19.

9. 5 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

sasanjfr جان مرسی
    دمو بازی 2 اکتبر!

3 روز دیگر

نمیدونم چرا این جوری شد یه دفعه گی کونامی دمو میده بیرون ؟!

خوب این خبره خیلی خوشایندی برای ما ساکر دوستان است

اینم متن خبر

Konami Digital Entertainment has announced the availability of a playable demo of its forthcoming PES 2009 title for PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC on 2nd October.

Due for release on 17th October, PES 2009 marks the triumphant return of what is regarded as the most realistic football title for any format. Users will be treated to an expansive playable demo of the new title, with the bespoke version offering a full five-minute Exhibition multiplayer match.

Players will be able to select fully licensed Manchester United, Liverpool, Real Madrid, and Barcelona club teams, or the licensed Italian or French national sides. The demo will allow users an early taste of the all-new elements set to further bolster PES 2009’s reputation as the definitive football game. All new visuals with completely remodeled players and animations, and new physics routines to ensure the ball behaves more realistically have been included, while the AI of the CPU sides has been enhanced to provide an ever evolving challenge.

The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new game’s ‘Become a Legend’ and online ‘Legends’ modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europe’s biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released.

Last edited by google_boy07; 29-09-2008 at 16:22.

11. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم عکسهایی از مد become a legend بازی

برای دیدن ادامه عکسها لینک زیر ...............72 عکس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ..................

راستی نمیدونم چرا امسال تو نسخه دمو فقط 2 تا تیم ملی هست و بر خلاف دمو سال قبل که هیچی تیم باشگاهی نداشت این نسخه تیم باشگاهی هم داره.

Last edited by google_boy07; 29-09-2008 at 17:24.

13. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    میتونم با این سیستم بازی رو روی High اجرا کنم ؟
    Cpu : Intel pentium 4 3.2GHZ
    VGA:Geforce 7300 GT DDR3 256mb
    RAM:2Gb fsb 800
    ???? ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم چلسی در pes 2009

Last edited by google_boy07; 29-09-2008 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •