راستی این Navi Wheel رو درست حسابی توضیح بدین که پایه کار چی هست...(کاربردش رو می دونم)...بر اساس لمس انگشت هست یا حرکت فیزیکی یا ...؟
من هرچی با مال دوستم ور رفتم نفهمیدم چه طوریه!!!
راستی این Navi Wheel رو درست حسابی توضیح بدین که پایه کار چی هست...(کاربردش رو می دونم)...بر اساس لمس انگشت هست یا حرکت فیزیکی یا ...؟
من هرچی با مال دوستم ور رفتم نفهمیدم چه طوریه!!!
همچين كم هم نيست پارسا...تقريبا" نرماله...واسه 82 كه 90 مگ بود ...95 8 گيگ هم بايد 90 باشه...
آخرين ورژن هم 20 هست كه واسه بعضي پروداكت كد ها نيومده هنوز...
بر اساس لمس...هيچ فشاري نميخواد بياري..بر اساس لمس انگشت هست یا حرکت فیزیکی یا ...؟
شاد باشي![]()
یعنی Nokia map ورژن 2 که توی این گوشی هست نقشه ی ایران رو نداره و باید اون نقشه ها رو دانلود کنیم؟ یا فقط چند تا از شهرها رو نداره؟
مثلا من که مشهد هستم باید اون نقشه ها رو دانلود کنم؟؟
نوکیا مپ نقشه ایران رو به صورت درست و کامل نداره .
ار اسمارت کام استفاده کنید . :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشم سامان جان چرا میزنی. سر فرصت آپ میکنم. راستی فعلا دارم رو یه چیزی کار میکنم که بشه نقشه های routable کالیبره کرد. خیلی سخت و وقتگیره.. ولی اگر بشه خیلی باحال میشه.
آخه میخوام تفاوت رمش با 6120 داد بزنه!!!!!همچين كم هم نيست پارسا...تقريبا" نرماله...واسه 82 كه 90 مگ بود ...95 8 گيگ هم بايد 90 باشه...
آخرين ورژن هم 20 هست كه واسه بعضي پروداكت كد ها نيومده هنوز...
پروداکت کد فارسی ها چند هست؟
دوستان قیمت این گوشی الان چند هست؟
دوست شما حتی به خودتون زحمت نمیدین برای پاسخ به سوالتون یکی دو صفحه قبل رو بخونید .....
.
پاسخ در پست 1178
دوست عزیز توی اون بخش نوشته n78 ورژن12 به بالا هک نمیشه یه چند نفری هم توی همین تاپیک به این موضوع اشاره کردنبرو بخشه هک...هکش کن..HelloOX
در ضمن برنامه HelloOX اصلا روی گوشی دوستم نصب نمیشه ؟؟؟؟؟
و حالا در کل چجوری باید برش گردونیم به ورژن 10
کجا نوشته هک نمیشه؟تو اون تاپیک؟ امکان نداره...بدون استثنا همه گوشی ها هک میشند...شما هم ساینش نکردی با Cert که از OPDA میگیری...واسه همین نصب نشده...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)