295 تمن بدون گارانتی
بچه ها واقعا چرا قیمتا داره سقوط می کنه؟...اگه اینطوری باشه که وحشتناکه..
فقط این دو تاس اینطوری داره سقوط می کنه یا بقیه ی موبایل هام همینطورین؟..
فک کنم ببرم ایران دست دومشو مجانی نمی گیرن![]()
اوه اوه عجب خبرايي
بابا اينجور كه داره پيش ميره تا عيد ميشه 200تومن
مرز سكته ...
اره جدا
كساني كه زود خريده بودند بايد بيشتر سكته كنند
اره خداييش
ولي نوكيا هم الكي گرونه
گوشي بايد كارايي داشته باشه تا گرون باشه
سلام
اینکه ارزون شده ناراحتی داره؟
من 415 خریدم اما به هیچوجه ناراحت نمیشم از اینکه گوشیم ارزون شده الان
من 415 تومن پول علاقه و خواسته خودمو دادم
و این خیلی خوب هم هست که آدم به خودش اهمیت بده و واسه خودش خرج کنه
شما هم که دارید گوشی رو ناراحت نباشین
اونایی هم که میخوان بگیرن باید خوشحال هم باشن
در ضمن بعد از معرفی محصولات جدید تو mwc ممکنه قیمتها کمتر هم بشه
در باره ی این مشکل من یجایی خوندم که البته اون در مورد p990 بود که گفته بود مشکل از سوکت هایی که رو برد گوشی هست و دوربین بهش وصل هست مربوط میشه
این یه پیشنهاده
منم با آرمین موافقم آدم پول یه چیزی رو داده که باهاش حال کرده و نوبر بوده حالا شما بخای بری یخری درسته که ارزونه ولی هم زیاد شده هم چیزای بهتر اومده دل آدمو میزنه ...
منم ج700 رو خریدم 305 تومن حالا ج900 از اون ارزون تره ولی اصلا ناراحت نیستم.
در مورد قیمت هم سونی همیشه همین جوره وقتی تازه میاد تو بازار قیمتش نجومیه بعد یه ذره کم میشه و یه چند ماهیی قیمتش تقریبا ثابت میمونه بعد دوباره یهو میکشه پایین و دوباره ثابت میمونه.
به نظر من این قیمت ها تقریبا قیمت های ثابتش باشه دیگه پایین تر نمیره. شاید هم روزی که تولیدش متوقف بشه یه نمه هم بکشه بالا
دوستان اصلا نگران نباشید قیمت تا ی حدی می اد پایین و از اون حد دیگه پایین تر نمی ره
دقیقاً مثل w950 که یه زمانی 240 تومن بود و بعدش نایاب شد و به زور پیدا میشد (تازه زیره 320 اینا نمیدادن!)
ولی الان دیگه تو هر مغازه ای پره...
امیدوارم ارزونتر هم بشه ! حیف که پول تو دست و بالم نیست وگرنه درنگ نمیکردم!
مخصوصا از وقتی 990 خودم خراب شده! (هر 4 دقیقه و نیم مکالمه کلا قطع میشه ! )
آقا من توی کلوپ 960 ی سوال پرسیدم ولی انگار کسی این 1 روز نرفته توش جواب ندادن دیدم همه ی uiq 3 ها یجورن گفتم اینجا مطرح کنم برو بکس جوا بدن
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)