سلام. در وضعیت فعلی بهترین راه استفاده ازهست ، البته اگه نتونستی با ie آنلاین بشی ، از firefox استفاده کن! کم دردسر ترین راه همین هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. در وضعیت فعلی بهترین راه استفاده ازهست ، البته اگه نتونستی با ie آنلاین بشی ، از firefox استفاده کن! کم دردسر ترین راه همین هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته راحت ترین راه تنظیم تنظیمات یاهو به شکل زیر است
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
servername می پرسه.
با این روش هی قطع میشه
یاهو رو میبندم دوباره باز میکنم On میشه دوباره بعد چند لحظه قطع میشه
بهترین روش استفاده از سایت زیر هست :
webmessenger.yahoo.com
نه. وقتی مخابرات پورت های یاهو رو بسته کلا، این هم کار نمیکنه دیگه... این با مسنجر اصلی فرقی نمیکنه که آنلاینه فقط.
برای من به راحتی وصل میشه..نه. وقتی مخابرات پورت های یاهو رو بسته کلا، این هم کار نمیکنه دیگه... این با مسنجر اصلی فرقی نمیکنه که آنلاینه فقط.
میتونید برای وصل شدن خود مسنجر از تنظیمات زیر استفاده کنید
![]()
دوستان اين روشی كه من ميگم صد در صد عملی هست خودم امتحان كردم چند تا از دوستام هم امتحان كردن جواب داده :
ما به يه ف.ي..لتر شكن سبك و سريع احتياج داريم مثل نرم افزار Free Gate كه ميتونيد اين نرم افزار كم حجم رو از اينجا دانلود كنيد :
http://satttanism.persiangig.com/other/fg684p.exe
وقتی اين برنامه رو دانلود كرديد و اجرا كرديد صبر كنيد تا تنظيمات رو خودش اتوماتيك انجام بده ( با Adsl اين تنظيمات 3 ثانيه بيشتر طول نميكشه ! )
بعد از اون برنامه اتوماتيك چند تا سرور پيدا ميكنه مانند شكل زير ابتدا به تب سرور وارد شويد و در آنجا سريع ترين سرور را انتخاب كنيد
بعد از اين تنظيمات شما نبايد برنامه رو ببنديد در حالی كه برنامه در حال اجرا هست ياهو رو باز كنيد و از منوی Messenger گزينه ی Connection Preferences را انتخاب كنيد
حالا مطابق شكل زير تنظيمات مربوط به كانكشن رو انجام بديد :
حالا ميتونيد بدون هيچ مشكلی Login بشيد توجه داشته باشيد كه نبايد برنامه ی Free Gate رو ببنديد
پايان![]()
Last edited by saeed_cpu_full; 19-06-2009 at 18:15.
سلام
این روش برای من که yahoo messenger 8 دارم جواب نداد![]()
شما که یاهوتون 8 هست توی قسمت سرور ------سلام
این روش برای من که yahoo messenger 8 دارم جواب نداد
127.0.01
و قسمت پورتش 8580
رو وارد کنید باید درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)