تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 196 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من فقط به مطالب بالا این رو اضافه کنم که NIS کمتر از KIS سیستم رو کند میکنه. و بگم چون نورتون behavior blocker سرمایه گذاری میکنه به نظرم بهتره جای NIS رو به NAV ندی که فایروال جدا استفاده کنی. اما در هر صورت سونار رو هردو محصول دارند.
    -------------
    چون شما نظر شخصی رو هم پرسدید من هم یک نظر شخصی میدم : فکر میکنم از لحاظ ویروس یابی نورتون بهترین گزینه است.

اما سبک کار KIS کلا جدای این بحث هاست. به نظرم هرکس بخواد بره دنبال KIS حتما باید با
    App Control یا HIPS آشنایی داشته باشه. توی این کلاس هم یه KIS وجود داره و یه CIS فقط این دو هستند.

مطئن باشید اگه آنتی ویروس خوبی انتخاب کنی توی این تاپیک باید حرف برای گفتن داشته باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه وارد این تاپیک بشی میبینی نورتون چقدر حرف برای گفتن داره. اما KIS کمتر از نورتون ( در صورت استفاده نکردن از APP CONTROLL کسپرسکی که صحبت شد )

2. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اول بگم که هوش مصنوعی نورتون خیلی از کسپر سرتره و کسپر دیتا بیس قوی داره. که با آپدیت امنیت کامل برقرار می کنه.
    ولی خیلی از منابع سیستم استفاده می کنه. البته توی نسخه های جدید خیلی بهتر از قبل شده.

نورتون 360 با نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون آنتی ویروس فرق داره؟

4. این کاربر از shayan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اول بگم که هوش مصنوعی نورتون خیلی از کسپر سرتره و کسپر دیتا بیس قوی داره. که با آپدیت امنیت کامل برقرار می کنه.
    ولی خیلی از منابع سیستم استفاده می کنه. البته توی نسخه های جدید خیلی بهتر از قبل شده.
    نورتون 360 با نورتون اینترنت سکیوریتی و نورتون آنتی ویروس فرق داره؟
    هوش مصنوعی نورتون خیر کمتر از کسپرسکی هست اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:
    کد:
    نورتون آنتی ویروس یعنی انتی ویروس خالی که البته تکنولوژی سونار رو هم داره مثل بقیه. اینترنت سکوریتی یعنی آنتی ویروس + فایروال و 360 درجه بک سری امکانات اضافی مثل بهینه سازی و بک اپ گیری بهش اضافه شده.
    که یعنی کامل ترین نسخه هست.

6. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

هوش مصنوعی نورتون خیر کمتر از کسپرسکی هست اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:
    کد:
    نورتون آنتی ویروس یعنی انتی ویروس خالی که البته تکنولوژی سونار رو هم داره مثل بقیه. اینترنت سکوریتی یعنی آنتی ویروس + فایروال و 360 درجه بک سری امکانات اضافی مثل بهینه سازی و بک اپ گیری بهش اضافه شده.
    که یعنی کامل ترین نسخه هست.
    خوب نورتون و کسپر توی آنتی ویروس در یک رده هستند اما فایروال کسپر بهتره.
    حالا اگه فاکتور سرعت هم بهش اضافه کنیم آدم می مونه توش که کدوم بهتره. یعنی در کل کدوم بهتره.

استفاده از مثلا nis در کنار یه فایروال خوب چطوره؟ سرعت به همون اندازه ی استفاده از kis پائین میاد؟

8. این کاربر از shayan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب نورتون و کسپر توی آنتی ویروس در یک رده هستند اما فایروال کسپر بهتره.
    حالا اگه فاکتور سرعت هم بهش اضافه کنیم آدم می مونه توش که کدوم بهتره. یعنی در کل کدوم بهتره.

استفاده از مثلا nis در کنار یه فایروال خوب چطوره؟ سرعت به همون اندازه ی استفاده از kis پائین میاد؟
    nisخودش فایروال داره
    ولی از ائونجا که معلومه اصلا فایروال خوبی نداره و در کل فایروال هم برنامه ای نیست که از ورود ویروس ها به سیستم جلوگیری کنه
    میتونی باهاش دسترسی برنامه ها به اینترنت رو تنظیم کنی
    که در نتیجه سرعت ینترنت بهتر میشه
    و از خارج شدن و.. فایل های ناخواسته از سیستم جلوگیری میکنه و.
    پس اگه امنیت بالایی لازم داری میتونی کسپر اینترنت سکیوریتی که فایروال بسیار خوبی هم داره استفاده کنی
    یا نورتون انتی ویروس نهnis استفاده کنی همراه با یه فایروال مناسب مانند کمودو
    و..

10. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

nisخودش فایروال داره
    ولی از ائونجا که معلومه اصلا فایروال خوبی نداره و در کل فایروال هم برنامه ای نیست که از ورود ویروس ها به سیستم جلوگیری کنه
    میتونی باهاش دسترسی برنامه ها به اینترنت رو تنظیم کنی
    که در نتیجه سرعت ینترنت بهتر میشه
    و از خارج شدن و.. فایل های ناخواسته از سیستم جلوگیری میکنه و.
    پس اگه امنیت بالایی لازم داری میتونی کسپر اینترنت سکیوریتی که فایروال بسیار خوبی هم داره استفاده کنی
    یا نورتون انتی ویروس نهnis استفاده کنی همراه با یه فایروال مناسب مانند کمودو
    و..
    البته منظورم Nav در کنار فایروال خوب بود.

کسپر که دارم ولی خیلی اذیت میکنه ویندوز رو

12. این کاربر از shayan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته منظورم Nav در کنار فایروال خوب بود.

کسپر که دارم ولی خیلی اذیت میکنه ویندوز رو
    شما اگر امنیت بسیار بالایی میخواید اویرا فری در کنار فایروال کمودو
    در کنار نرم افزار مالور بایت

14. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    اقا nis
    چیه منظورتون نورتون اینترنت سکیوریتی هست یا نود اسمارت؟
    من تا حالا استفده نکردم
    راستی همین الان هم کسپر رو پاک کردم به نظرتون ویندوز عوض کرد نورتون خوبه یه تستی کنم؟ یا همون کسپر؟
    چون من معمولا تنظیمات هوش مصنوعی فایروال و.. تغیر میدم و در حد بالا میزارم
    من فقط یه باز نورتون 360 رو نصب کردم ورژن 2007
    خیلی سنگین بود
    اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم
    سلام.

بله منظور Norton Internet Security هست.
    راستش Kaspersky آنتی ویروسی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت.من قبلا هم اینو گفتم.
    اگر برای تست میخواهید که مانعی نیست.

شما نسخه اول N360 رو نصب کرده بودید.
    برای شروع بهتره NAV رو نصب کنید.
    چون تنظیمات رو روی حداکثر قرار میدید پس از قسمت تنظیمات Heuristic Protection و SONAR Advanced Mode را روی Aggressive تنظیم کنید.
    موفق باشید.

اون مفهومی که شما می خواهید استفاده کنید درسته اما نامش رو به فارسی میگن رفتارشناسی. لینک زیر در این مورد صحبت شده:
    با تشکر من مطالب اون تاپیک رو خوندم. اما هنوز هم تفاوت هوش مصنوعی و رفتارشناسی رو درک نکردم.
    ممنون میشم اگه توضیح بدید چرا از این دو مفهوم دو برداشت جداگانه میشه ؟

آخه در رفتارشناسی نوعی هوشمندی وجود داره و یا هوشمندی لازمه ی رفتارشناسیِ درسته.
    من شخصا معتقدم این دو یک مفهوم با هم همپوشانی دارن و یک مفهوم کلی ازشون حاصل میشه.
    یعنی یه جور بازی با کلماته.
    Last edited by *Batman*; 17-07-2010 at 21:19.

16. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با تشکر من مطالب اون تاپیک رو خوندم. اما هنوز هم تفاوت هوش مصنوعی و رفتارشناسی رو درک نکردم.
    ممنون میشم اگه توضیح بدید چرا از این دو مفهوم دو برداشت جداگانه میشه ؟

آخه در رفتارشناسی نوعی هوشمندی وجود داره و یا هوشمندی لازمه ی رفتارشناسیِ درسته.
    من شخصا معتقدم این دو یک مفهوم با هم همپوشانی دارن و یک مفهوم کلی ازشون حاصل میشه.
    یعنی یه جور بازی با کلماته.

بتمن جان شما استاد مایی پس من جواب رو با این شروع میکنم: نظر من ==>

بله این جمله که بگیم در رفتار شناسی نوعی هوش مصنوعی وجود داره درسته اما این ها اصطلاحات هستند و همین شکل انتخاب شده اند اما از هم جدا هستند. حالا باز من ساده مطلب رو بگم لغت هوش مصنوعی زمانی به کار برده شده 2 آنتی ویروس آپدیت یک ویروس رو دریافت میکنند فردا از همون مدل ویروس ، یک نوع دیگه ساخته میشه آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی داره اون ویروس رو بدون اینکه آپدیتش بیاد شناسایی میکنه چون یکم از اون کد عوض شده اما آنتی ویروسی که هوش مصنوعی خوبی نداره خیر نمیتونه شناسایی کنه. توی همین جا یک نکته هست که این حرف ها فقط از روی دیتابیس و نتیجه اسکن هست.

مثلا این ویروس در این پست که جدیدا مهران جان گذاشتن:

کد:
    همان ویروسی هست که در پست های ابتدایی گذاشته شده:

کد:
    دقت می بینید که در گذشته که من این نوع رو گذاشتم 11 آنتی ویروس شناسایی میکرده حالا که یکم از کدهاش تغییر کرده فقط 5 تا آنتی ویرس شناسایی کرده.

مجموع بحث بالا هوش مصنوعی اصطلاحی هست که میگن توی ریپروتی که انتی ویروس به شما میده هم این مطلب ارائه میشه و یه جور اشاره میشه مثلا هیستوریک.

رفتار شناسی هم که میدونید یعنی مخرب اجرا بشه رفتارش شناخته شده باشه شناسایی بشه درسته این هم یه نوع هوش مصنوعی هست اما اصطلاحی که به کار برده میشه این رفتار شناسی هست. حالا نورتون توی این اول هست اما توی اصطلاح هوش مصنوعی خیر اصلا رتبه ی خوبی نداره. پس هم پوشانی ندارند و 2 بحث کاملا متفاوت هست. دقیقا هم همین مورد باعث میشه که 2 لغت جدا گانه در نظر بگیرند.

18. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    وبرای تکمیل حرف های دکتز:
    کد:

20. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •