تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 141 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه internet security رو سیستمم نصب هست
    ولی حس میکنم خیلی قوی نیست با اینکه اپدیت هم تقریبا هست.
    به عنوان مثال فلش من تروجان معروفی داره ولی بیت دیفیندر نمیشناسش.
    به نظرتون نسخه توتال بیت دیفیندر میتونه تمام مشکلات منو برطرف کنه؟
    در ضمن نسخه توتال هم قابلیت اپدیت داره؟
    این نسخه توتال کاملترین مورد هست؟
    به عنوان سوال اخر این نسخه توتال یه نرم افزار هست یا چندتا؟(مثلا فایروال + انتی ویروس + انتی اسپی وار)

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

این هم از یه سایت گرفتم....

BitDefender Total Security 2011 Build 14.0.29.354 این ابزار قدرتمند که تقریبا همه موارد لازم برای برقراری امنیت را در خود می بیند ؛ نسبت به نسخه 2009 بسیار سریعتر عمل خواهد کرد و این هم به دلیل بهینه شدن موارد متعدد در نرم افزار است که باعث جلب رضایت هرچه بیشتر کاربران می شود. امنیت بالاتر به دلیل وجود سه فیلتر برای اسکن سیستم این امکان را فراهم کرده که اگر فایل مخربی بخواهد به سیستم مشکلی وارد کند باید از این سه مرحله عبور کند که تقریبا غیر ممکن است. Total Security در نسخه ی جدید به واسطه وجود محیط کاربری جدید و سیستمی که برای 4 نوع کاربر مختلف تعریف شده است سهولت در استفاده از تمامی بخش های نرم افزار را در دستور کار خود قرار داده است. کنترل کامل بر روی عملکرد فرزندان در محیط خانه و همچنین کارمندان در محیط کار این امکان را فراهم کرده تا بتوان هر بخشی از سیستم را مورد کنترل و در صورت لازم آن را از دسترس خارج کرد.مجموعا 13 قابلیت برای بسته های امنیتی Bitdefender تعریف شده است که تنها Total Security است که تمامی این قابلیت ها را در بر می گیرد. آنتی ویروس ، دیوار آتش ، آنتی اسپای ، آنتی اسپم و مبارزه قدرتمند با حملات در سایت ها در بخش امنیتی قرار دارند که می توانند به هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین نهایت امنیت را فراهم کنند. با این 5 قابلیت خیال کاربر از هرگونه فایل مخرب راحت و آسوده خواهد بود.

قابلیت ها کلیدی نرم افزار BitDefender Total Security 2011 Build 14.0.29.354 :

• نهایت امنیت در سیستم با این بسته امنیتی
    • آنتی ویروس قدرتمند موجود در نرم افزار
    • به روز رسانی های سریع
    • اسکن مداوم اما سریع و بهینه شده نسبت به نسخه قبلی
    • سه مرحله کامل برای جلوگیری از ورود فایل های مخرب به سیستم
    • استفاده از آخرین تکنولوژی ها در شناسایی فایل های مخرب
    • 4 مجموعه کامل از نرم افزارهایی که در کنار هم برای برقراری امنیت جای گرفته اند
    • استفاده آسان از نرم افزار در نسخه ی جدید
    • واسط کاربری فوق العاده جذاب
    • امنیت بالا در شبکه
    • دیوار آتش قدرتمند موجود در نرم افزار
    • مناسب برای لپ تاپ ها به منظور کاهش مصرف باتری
    • کامل ترین ابزار موجود و ارائه شده از سوی Bitdefender
    • سازگاری کامل با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7

دومین مجموعه قابلیت ها مربوط به کارآیی سیستم است که به دو قابلیت خلاصه شده است. یکی ترفندی برای مدیریت هرچه بهتر سیستم که Tune-Up نامیده می شود و دومی هم که برای استفاده هرچه بهتر از منابع سیستم سخت افزاری تعریف شده و Special Operating Modes نام دارد. قابلیت دوم خیلی جالب و مفید است و کاربر می تواند برای مثال برای کاهش مصرف باتری لپ تاپ بسته امنیتی را طوری برنامه ریزی کند که کمترین میزان از سیستم را مصرف کند.
    مرحله بعدی امنیت مربوط به خصوصی سازی ارتباطات است ، ارتباطی خصوصی و ایمن در محیط های مختلف نظیر مسنجرها ، اشتراک گذاری فایل ها و مواردی از این دست که برای بسیاری از کاربران که زیاد در دنیای اینترنت به ارتباطات اهمیت می دهند مهم خواهد بود.
    آخرین مرحله هم به کنترل کامل کاربران توسط مدیریت سیستم ، امکان تهیه نسخه پشتیبان از فایل ها ، مدیریت شبکه و برقراری امنیت در آن ختم می شود. آخرین نسخه از Total Security با آخرین نسخه از ویندوز یعنی ویندوز 7 هم سازگاری کاملی دارد و در بسیاری از بخش ها با این ویندوز هماهنگ تر عمل خواهد کرد. شما کاربرانی که به امنیت سیستم اهمیت می دهید این بسته می تواند یکی از بهترین انتخاب ها باشد.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان
    من نسخه internet security رو سیستمم نصب هست
    ولی حس میکنم خیلی قوی نیست با اینکه اپدیت هم تقریبا هست.
    به عنوان مثال فلش من تروجان معروفی داره ولی بیت دیفیندر نمیشناسش.
    به نظرتون نسخه توتال بیت دیفیندر میتونه تمام مشکلات منو برطرف کنه؟
    در ضمن نسخه توتال هم قابلیت اپدیت داره؟
    این نسخه توتال کاملترین مورد هست؟
    به عنوان سوال اخر این نسخه توتال یه نرم افزار هست یا چندتا؟(مثلا فایروال + انتی ویروس + انتی اسپی وار)
    بیت دیفندر یکی از بهترین آنتی ویروس هاست. اما نمی تونه همه ی ویروس هارو شناسایی کنه ، یک سر به تاپیک زیر بزنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متوجه میشید که هیچ آنتی ویروس نمیتونه از روی دیتابیس شناسایی 100% داشته باشه. اگه یکم جست و جو کنید توی همون تاپیک راه های نزدیک شدن به امنیت 100% رو پیدا میکنید.

نکته: دیتابیس (میزان شناسایی) مخرب ها ( ویروس ، روت کیت ، اسپای ور و.... ) تمام نسخه های بیت دیفندر یکی هست. اون ویروسی که BIS نتوه شناسایی کنه BTS هم نمیتونه شناسایی کنه.

3. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اخرین کرک منتشر شده بیت دیفندر 2011:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان BitDefender Total Security 2011 دارم بعضی مواقع با Internet Download Manager نمی توانم دانلود کنم اجازه دانلود نمی دهد و زمانی که از اینترنت کرک یا پکیچ دانلودمی کنم به عنوان ویروس می شناسد و به صورت اتوماتیک پاک می کند و سریع پاک می کند کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام دوستان BitDefender Total Security 2011 دارم بعضی مواقع با Internet Download Manager نمی توانم دانلود کنم اجازه دانلود نمی دهد و زمانی که از اینترنت کرک یا پکیچ دانلودمی کنم به عنوان ویروس می شناسد و به صورت اتوماتیک پاک می کند و سریع پاک می کند کمک کنید
    بخاطر این هست که , دانلود منیجر شما کرک شده و الان بیتدفندر به عنوان ویروس شناسایی کرده و اجازه دانلود نمیده .

برای رفع مشکل دانلود کرک و پچ و از بین بردن اونا توسط بیتدفندر < باید گزینه Real-time protection را خاموش کنید

و بعد از دانلود کرک یا پچ , برای اینکه متوجه بشید ویروس هست یا نه ؟

بهتره در سایت زیر ان را با چند اسکنر , اسکن کنید.

کد:

8. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز حالا باید چکار کنم که دانلود منیجرکرک شده بیتدفندر آن را به عنوان ویروس شناسایی می کند و اجازه دانلود نمیده باید چکار کنم که با دانلود منیجر بتوانم دانلود کنم در ضمن بهترین تنظیمات را برای BitDefender Total Security می خواستم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز حالا باید چکار کنم که دانلود منیجرکرک شده بیتدفندر آن را به عنوان ویروس شناسایی می کند و اجازه دانلود نمیده باید چکار کنم که با دانلود منیجر بتوانم دانلود کنم در ضمن بهترین تنظیمات را برای BitDefender Total Security می خواستم ممنون
    میتونید از این پست برای ریجستر کردن دانلود منیجر استفاده کنید.

کد:
    فعلا تنظیمات بهینه ای در این تایپیک وجود ندارد که من بتونم پست ها را برای شما بگذارم.

دلیلش هم این هست چون افراد کمی از این محصول در انجمن استفاده میکنند , برای همین تنظیماتی از کاربرانش ارائه نشده.

موفق باشید.

11. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBARPARS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام. دوستان از ویروس کش BitDefender Internet Security 2010 که Version: 13.0.13 است استفاده میکنم.

برای اپدیت ویروس کشم به سایت بیت دیفندر رفتم در اینجا اپدیت EXE 2011 با حجم 100مگ قابل دانلود بود
    کد:
    و یک سری هم زدم به ادرس زیر که اپدیت 2011 را با حجم266 مگ برای دانلود گذاشته بود .
    کد:
    حالا سوالم اینه 1) کدام از اینها را دانلود کنم و اپدیت کدومشون جدیدتره (چرا حجم دومی 166 مگ بیشتر) 2) میشه ویروس کش 2010 خودم رو با فایل اپدیت 2011 اپدیت کنم.

با تشکر
    و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با عرض سلام. دوستان از ویروس کش BitDefender Internet Security 2010 که Version: 13.0.13 است استفاده میکنم.

برای اپدیت ویروس کشم به سایت بیت دیفندر رفتم در اینجا اپدیت EXE 2011 با حجم 100مگ قابل دانلود بود
    کد:
    و یک سری هم زدم به ادرس زیر که اپدیت 2011 را با حجم266 مگ برای دانلود گذاشته بود .
    کد:
    حالا سوالم اینه 1) کدام از اینها را دانلود کنم و اپدیت کدومشون جدیدتره (چرا حجم دومی 166 مگ بیشتر) 2) میشه ویروس کش 2010 خودم رو با فایل اپدیت 2011 اپدیت کنم.

با تشکر
    سلام

شما باید وارد این ادرس بشید تا بتونید به نوع ورژن خودتون // اپدیت را دانلود کنید.
    کد:
    ادرس دومی شما خوده برنامه را میتونید دانلود کنید نه اپدیت برنامه را.

اپدیت ها به صورت هفتگی هستن.

اپدیت های نسخه 2010 روی 2011 کار نمیکنه و این نسخه را بروز نمیکنه.

همچنین برای شما دوست عزیز

14. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

securityscan برنامه ای رایگان از بیت دیفیدر برای چک کردن ابزارهای امنیتی شما:
    AV QuickScan - scans your PC for running viruses, spyware and other online threats – usually in less than a minute!
    Registry Tuning - scans your PC for invalid registry entries that can cause slow downs, freezes or crashes.
    Update watcher - checks for Windows updates which have not been applied yet.
    ...
    دانلود:
    کد:
    l

16. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •