ترم تابستون که داره ولی زمان ثبت نام امسالش هنوز مشخص نشده انگار.
ترم تابستون که داره ولی زمان ثبت نام امسالش هنوز مشخص نشده انگار.
27 تیر ماه الی 5 مرداد ثبت نام و حذف اضافه پیام نور در ترم تابستان
شروع امتحانات 8 شهریور الی 14 شهریور
کسی نبوووووووووووود که پارسال ارشد کامپیوتر (فراگیر) داده باشه و قبول شده باشه؟؟؟؟؟ :-((((
عزیز جان مگه نمی دونی پذیرش در مقطع ارشد اونهم گرایش کامپیوتر چقدر سخته-تازه اونهایی که قبول شدن اکثرا شاغل هستند و وقت ندارند درس بخوانند و مجبورند مرخصی بگیرند چه برسه بیان توی همچن جایی چت کنند. بهر حال توی گوکل سرچ کنی شاید یه مسلمونی رو پیدا کنی .
این لینکها رو جستم برات ببین خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من با ذیق امکانات مواجه هستم. بچه شهرستان هستم
قربونت اگر تو نت پبدا کردی لینک بزار دمت گرم
نمیدونم والاااااا یعنی انقد سخته پس من که هنوز یک سوم کتابمم نخوندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ :-(((((((((((((
ممنوم ninabina جان دنبال آیدی بودم ولی بازم ازت ممنونم
اگر منابع درسی شما همان( درک مفاهیم 1 و فنون یادگیری زبان است بهترین راه تهیه کتابهای استادی این دروس است که دارای نمونه سوال و مطالب مهم آن است). در پایان کتاب اصلی درک مفاهیم 1 لغات کتاب به همراه معانی آن به انگلیسی آمده حتما آنها را حفظ کن بسیار مفید است)
راهنمای استادی برای دروس عمومی هم معرکه است و با خواندن آن می توانی از قبول شدن مطمئن باشی .
عزیز اگه بود که کسی مجبور نمیشد بره بخرهاگه به مراکز معتبر کتابفروشی تو شهرتون سفارش بدید یکی دو هفته ای براتون میارن..حتی تو اینترنت هم اگه سرچ کنید سوالات یه صورت فروشی هم هست و می تونید سفارش بدید با پست پیشتاز براتون ارسال بشه
دانشجویان مشروط در دانشگاه پیام نور اخراج می شوند
دانشگاه پیام نور در حالی تصمیم به اجرای این قانون خواهد گرفت که قوانینی همچون میان ترم برای دروس عمومی،حذف نمره منفی و حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد و معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استبر اساس این گزارش این تصمیمات فقط در جهت کم کردن مشروطی ها در دانشگاه گرفته شده است و قانون چهار ترم مشروط مساوی است با اخراج دانشجو از دانشگاه به زودی به اجرا در خواهد آمد اگر چه اطلاعات دقیقی از این موضوع و قوانین این تصمیم مهم در اختیار نیست اما شواهد امر حکایت از این موضوع داردکه باید شاهد یک تحول در دانشگاه پیام نور پیام نور باشیم
آیا میشه فیزیک 1 و 2 رو با هم برداشت ؟؟؟
من الان ترم 3 هستم و هیچ کدوم رو پاس نکردم این ترم میخوام اگه بشه هر دوشو با هم بردارم این کار شدنیه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)