يادم مياد منم به يه همچين مشكلي برخورد كرده بودم ولي دقيق يادم نيست چي كار كردم درست شد! به هر حال اگه مشكل از وليد بودن آي پي هست ميتوني اين رو بخوني :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يادم مياد منم به يه همچين مشكلي برخورد كرده بودم ولي دقيق يادم نيست چي كار كردم درست شد! به هر حال اگه مشكل از وليد بودن آي پي هست ميتوني اين رو بخوني :
بازی رو باید چطور آپدیت کرد؟؟؟
لطفا جوابمو بدین
توی پست اول هست! با این حال :
1. بازی رو نصب میکنی.
2. پچ آپیدت 1.1 رو از اینجا دانلود میکنی و نصب میکنی :
3. کرک بازی رو از اینجا دانلود میکنی و کپی پست میکنی روی فایل اصلی اجرایی بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این بازی برای جنگهای 1 هم هست؟
من دیال آپم سرعتش خوبه!
میشه؟
بله هست.
ولی واسه دیال آپ سخته/
بابا دست از سر این دایل آپ بردارین تو رو خدا!
نه با دایل آپ نمیشه بازی کرد حی گیر میکنه این طوری هم بازی خودت خراب میشه هم بازی اونی که داری باهاش بازی میکنی. البته اگه توی محدوده یه شهر بخواهی بازی کنی یه راه دیگه هم هست. اگه خواستی بهت میگم.
چجوری؟نه با دایل آپ نمیشه بازی کرد حی گیر میکنه این طوری هم بازی خودت خراب میشه هم بازی اونی که داری باهاش بازی میکنی. البته اگه توی محدوده یه شهر بخواهی بازی کنی یه راه دیگه هم هست. اگه خواستی بهت میگم.
ممنون میشم بگی!
راستش این روش رو منم از یه تاپیک توی اینجا یاد گرفتم ولی الان هر چی گذشتم نتونستم تاپیکش رو پیدا کنم. ولی چون مطلب خوبی بود توی تکست فایل نگهش داشته بودم. بنابراین با اجازه نویسندش که اسمش رو هم یادم نمیاد این مطلب رو کپی پست میکنم تا تو هم استفاده بکنی :
باید این رو هم من اضافه کنم که توی این روش خط تلفن هر دو طرف اشغال میشه و هزینهش هم به عهده تماس گیرنده هست.
برقراري ارتباط بين دو كامپيوتر با استفاده از خط تلفن
اين روش 2 مرحله داره و هر دو طرف بايد اين 2 روش رو اجرا کنن يعني هم شما و هم دوستتون
مرحله اول :
start
control panel
network connection
creat a new connection
next
connect to internet
next
set up my connection manually
next
connect using a dial - up modem
next
esme
next
shomare
next
U & P = 1
next
finish
مرحله دوم :
start
control panel
network connection
creat a new connection
next
Set up an advanced connection
next
Accept incoming connections
next
اين تلفنه رو تيک دار کنيد
next
Allow virtual private connections
next
Add
next
esm
U & P = 1
ok
next
next
finish
اتصال
براي وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشني رو که ساختيد و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است بريد (توجه داشته باشيد که يوزر و پسوردش بايد يوزر و پسوردي باشه که دوستتون در مرحله دوم براي خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو 1 بذاريد) و dial بزنيد. اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تيک دار کرده باشه سريع وصل ميشيد اما اگه تيک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنيد به هم وصل نميشيد.
نکته :
همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تيک دار باشه هر کي با هر وسيله اي به شمارتون زنگ بزنه تلفون يه زنگ ميخوره و بعد کامپيوتر گوشيو برميداره و صدا هاي خيلي گوش خراشي ميکنه پس بعد از هر بازي به به کنترل پنل بريد بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنيد و تيک تلفنو برداريد (اگه يه دفه يادتون رفت تيکو برداريد و کامپيوتر سر و صدا کرد سريع بريد ايجا و تيکو برداريد بلافاصله همه چي درس ميشه)
بعد از اینکه اتصال بین دو کامپیوتر وصل شد یه کانکشن فعال میاد کنار ساعت سیستم. با استفاده از اون ای پی خودت و دوستت رو میتونی مشخص کنی. واسه بازی کردن هم توی قسمت مولتی پلیر دوستت هاست میزنه و تو هم ای پی دوستت رو وارد میکنی و جوین میشی بهش.
Last edited by Squall Leonhart; 08-03-2010 at 14:13.
من قبلا مشکل شما رو داشتم..
مشکل از isp بود ..از یه سرویس دهنده دیگه اینترنت گرفتم درست شد. لازم به ذکره که اگه از vp*n استفاده کنید میشه join شد
کسی FIFA 08 یا Stronghold خواست بازی کنه بگه من پایه هستم
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
FIFA 08 کسی شاخ نیست ؟؟؟ تاپیک زیر رو برای اطلاعات بیشتر بخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)