سلام
بسته به نظر شورای اموزشی داره .
سلام
بسته به نظر شورای اموزشی داره .
یعنی شورای آموزش چیکار میکنه؟
چی رو بررسی میکنه؟
قانون خاصی وجود داره؟
دو ترم مشروطی اخراجه
تنها راهش اینه که تا دیر نشده اساتید رو راضی کنی بهت نمره بدن
تحصیل داخل دوبی یا پاکستان چطوریه؟ مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟ اگه لینکی هم داری بزار لطفا
دوست عزیز، می توانید به سایت اداره کل دانش آموختگان وزارت علوم مراجعه کنید و لیست دانشگاههایی که وزارت علوم قبول دارد را ببینید البته به تفکیک کشورها، پاکستان و امارات متحده عربی هم هست (دوبی کشور نیست یک شهر از امارات متحده عربی است). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت درخواست اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تحصیل در خارج از کشور به سایت های applyabroad.org و مهاجرسرا سر بزنید. موفق باشید
اخراج از تحصیل افراد با توجه به مشروطی باید با تایید و یا عدم تایید شورای اموزشی انجام میشه.
باز هم کمیته موارد خاص هم شاید بشود کاری کرد.
با مسول اموزشی دانشگاهیتون صحبت کنید .
موفق باشید
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
سلام
طبق قوانینی باید تا اون موقه فارق التحصیل بشوید ...
ولی زیاد هستند افرادی که شرایط شما رو دارند..مشکلی پیش نمیاد.
ولی در مورد قبولی بستگی داره اگر ازاد باشه یک ترم مرخصی میگیرید.
اگر هم دولتی باشه بعضا بخشنامه میدهند و برای ورودی ترم بعد میتونید بروید. بستگی داره به شرایط
موفق باشید
کلید سئوالات آزمون کارشناسی ارشد 92 منتشر شد.
به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 92 سازمان سنجش طی روزهای 17، 18 و 19 بهمن ماه سال جاری شرکت کردند از هم اکنون می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به دریافت کلید سئوالات اقدام کنند. برای دسترسی به کلید سئوالات از دو طریق، جستجو بر اساس کد رشته امتحانی و گروه امتحانی و جستجوی کلید زبان های غیر انگلیسی امکان پذیر است.
بچه ها من یه سوال خیلی خیلی فوری برام پیش اومده که حتما باید محبت کنید زود جواب بدید.(وقتم رو به اتمام است.)
1)فرض کنید شخصی رشتش تجربی باشه و در حال حاضر مدرک پیش دانشگاهی همین رشته رو داشته باشه آیا می تواند در رشته های مهندسی مثلا مکانیک یا عمران در دانشگاه آزاد بدون کنکور ادامه تحصیل دهد؟
2)حالا رشته های مهندسی که مربوط به گروه ریاضی هستند یا رشته های روانشناسی که مربوط به گروه علوم انسانی هستند چه طور؟حالا چه با کنکور چه بی کنکور؟
می دونم که شاید زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی چون شما قبلا این مراحل رو گذروندید فکر کنم خیلی بهتر از هم سن و سالای خودم بتونید کمک کنید.
ازتون سپاسگزارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)