تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 905 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مصرفش همينه. نگران نباش. با توجه به كيفيت بنزين و كيفيت توليد الان 206 راحت صدي 10 مي سوزونه.

2. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شمارو بخدا کمک کنید فشار زیاد رادیاتور و لوله های انتقال آب در خودرو
    سلام

ماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی به خط اول هم نمیرسه اما وقتی ماشین را خاموش میکنی دما خود به خود بالا میره و میزنه از درب رادیاتور و محل اتصال شیلنگ ها حتی اگه بست هارا محکم میکنی بالاخره میزنه از یه طرف نشد میکنه سر سیلندر و واشرش را هم چند بار نشون دادیم به مکانیک و گفته مشکلی نداره و میگن اگه در این مدت سرسیلندر مشکلی داشت ماشین از حرکت میمونه و ... درب رادیاتور را هم عوض کردیم. تورو خدا یکی کمک کنه کلافه شدیم انقدر به مکانیک نشونش دادیم و هر روز کارمون شده اضافه کردن آب و ضد یخ به ماشین.
    هرکی هر راه حلی به نظرش میرسه لطفا راهنمایی کنید.
    فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های آب زمانی اتفاق میوفته که آب داخل رادیاتور کم باشه و یا ترموستات باز نشه . وقتی آب کم باشه ، فشار ناشی از بخار آب چگالیش و در نتیجه انبساطش بیشتر از خود آب میشه و همین موضوع باعث میشه تا شیلنگ های اب در حالت فشار باشن .
    من پست های شما رو خوندم و اکثر کارایی که باید چک بکنین رو کردید . فقط دو موضوع هم باعث داغ کردن ماشین میشه که اونم بهتره به مکانیک بگید تا چک کنه . اگه سیلندر ماشین تراشکاری بشه و بهش بوش بزنن باعث داغ کردن ماشین میشه که راه حل اونم تا حدودی فیلر زیاد گذاشتن سوپاپ ها هست که اونم تا حدودی نه کامل مشکل رو رفع میکنه . مورد بعدی همین عمل فیلرگیری سوپاپ ها هست . اگر سوپاپ ها بیش از حد تحت فشار باشن و عمل تخیله دود با سختی مواجه بشه ماشین داغ میکنه . شما فیلر گیری کردی ؟ (البته چون سرسلندر باز شده حتما فیلرگیری شده ) . از عملکرد صحیح فشنگی آب هم مطمئن شو . سیم اتصال موتور به بدنه رو هم چک کن که ارتباطش برقرار باشه .

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت اینارو هم امتحان میکنیم ببینیم چی میشه/
    البته فیلر گیری انجام شده/
    بازهم ممنون

داره خودمونی میشه mehdy206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)

چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
    باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)
    ویکی اینکه خیلی خشک شده و می کوبه . بیشتر عقب .

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستم یه 206 داره
    رنگ سپر و زه و کل بدنه سفید هست
    الان یه چند ماهیه رنگ سپر هاش داره میریزه
    از قیافه افتاده چیکار کنیم؟
    چجوری رنگش کنیم؟
    شنیدم یه چسبی باید بزنن زیرش که رنگش نریزه ولی اون چسبرو نمیزنن میریزه؟
    چیکار کنیم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سلام
    من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)

چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
    باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)

با تشکر
    وقتی ماشین گرم میشه این مشکل رو دارین ... یا کلا از زمان راه افتادن اینجوریه؟

حتما باید ببری یه جلوبندی ساز ببینه! میتونه از سیبک یا حتی پلوس باشه! شاید هم میزون فرمون بخواد...
    باید کارشناس ببینتش.
    سلام دوستم یه 206 داره
    چجوری رنگش کنیم؟
    چیکار کنیم؟
    بردین دادین رنگ کردن؟ زه میریزه یا کل سپر؟

باید ببری بتراشن و از نو رنگ کنن! من هرکس رو دیدم رنگ مرده این اتفاق براش افتاده! با ضربه یا با گرما و سرما میریزه

چیزی راجع به اون چسب نمیدونم ، ولی کلا" اگر نقاش ماهر باشه و بتونه یه زیرسازی خوب انجام بده ، شاید ریختنش به تاخیر بیفته.

موفق باشین

9. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

با تشکر
    تعميرات جلوبندي خودرو بايد توسط افراد ماهر انجام بشه. وقتي كه شما تمام قطعات رو عوض كرديد پس ديگه موردي باقي نمانده كه باعث ايجاد مشكل بشه و يكدست كشيدن فرمان به دليل عدم تنظيم صحيح اون هست كه اون تعميركار نتونسته دقيق انجام بده. با اينكه كار ساده اي هست اما نياز به دقت و تجربه كافي داره. به احتمال قوي قُرقُري هاي جعبه فرمان و سر روتها درست تنظيم نشده و سر چرخ سمت چپ به سمت داخل يا سر چرخ سمت راست به سمت بيرون انحراف داره.
    براي اينكه كاملا اين قضيه رو متوجه بشيد ميتونين ماشين رو در يك سطح تراز نگه داريد و فرمان رو كاملا مستقيم بگيريد( غربيلك فرمان كاملا مستقيم باشه) بعد انحراف مورد نظر رو خواهيد ديد ، البته اندازه گرفتن دهانه دو چرخ جلو نسبت به يك 405 ديگه كه مشكلي نداره ميتونه كمك بزرگي باشه. تمام اين موارد در صورتي هست كه خودرو تصادف شديدي كه باعث صدمه ديدن شاسي شده باشه رو نداشته باشه.
    كمك فنر ها اگر نتونند درست كار كنند باعث انتقال ضربه به اتاق شده و صداي شديدي توي دست انداز بوجود مياد.خراب بودن كمك فنر، خرابي بوش كمك فنرها و خرابي توپي سر كمك فنر( در كمكهاي جلو) از عوامل ديگه ايجاد صدا و انتقال ضربه به بدنه هست.همينطور خرابي فنرهاي مارپيچ جلو كه ممكنه حالت فنري اونها كم شده باشه و به قول معروف فنرها خوابيده باشند. يا اينكه زير اونها جنت گذاشته باشند تا ماشين بالاتر بياد.
    دوباره پيش همان جلوبندي ساز ببريد و مشكل رو نشون بديد..احتمالا مهارت لازم رو براي تنظيم فرمان نداره، بعضي جلوبندي سازها هستند كه حتي در يك خودرو با شاسي صدمه ديده ميتونن جوري تنظيم فرمان انجام بدند كه يكدست نكشه.
    سلام دوستم یه 206 داره
    چجوری رنگش کنیم؟
    چیکار کنیم؟
    كار خاصي نميشه انجام داد جز رنگ آميزي دوباره و اينبار با كيفيت بيشتر.
    Last edited by camaro lt; 01-01-2012 at 21:35.

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره این مشکل ماشین ما حل نشد نهایتا همه چیزشو از سر سیلندر واشر سر سیلندر بگیر برو پایین ردیفش کردیم ولی بازم حل نشد آخرش بردیم پیش یه مکانیک متخصص اونچیزی که به فکرش میرسید دلیل اینکه آب رادیات کم میشه و همیشه وقتی درب رادیاتور را باز میکنی با فشار هوا خارج میشه و علت باد کردن شیلنگ ها و لوله های آب. گفت داخل رگلاتور گاز وقتی آب و گاز از رگلاتور رد میشن احتمالا یه سوراخ به اندازه سر سوزن تو این رگلاتور هست که باعث میشه آب با گاز مخلوط بشه و آب کم کنه.
    میگم دوستان نظر شما چیه؟ آیا فشار هوای داخل رادیاتور و شیلنگ ها میتونه به رگلاتور ربط داشته باشه؟ چون این مشکل حدودا از همون زمان سه ماه پیش که ماشین را دوگانه سوز کردیم پیش اومده. نکنه ما بریم بازهم کلی هزینه کنیم و رگلاتور cng را عوض کنیم و باز هم مشکل حل نشه؟ اصلا هزینه این کار چقدر میشه؟ آیا شرکتی که دوگانه سوز کرده این قطعات را با گارانتی عوض میکنه؟
    کمک کمک کمک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

باید ببری بتراشن و از نو رنگ کنن! من هرکس رو دیدم رنگ مرده این اتفاق براش افتاده! با ضربه یا با گرما و سرما میریزه

چیزی راجع به اون چسب نمیدونم ، ولی کلا" اگر نقاش ماهر باشه و بتونه یه زیرسازی خوب انجام بده ، شاید ریختنش به تاخیر بیفته.
    موفق باشین
    نه خب هنوز رنگش نکردیم زه هاش رنگ دارن فقط سپر هاش میریزه زیرش اگه سمباده بکشن بعد رنگش کنن درست میشه؟

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    ماشین این چند روزا تو سرعت هایی مثل 100 به بالا خود به خود خاموش میشه!!
    بعضی وقتا هم تو سرعت کمتر!!
    بردمش تعمیرگاه استپ موتور رو 2جا عوض کردن بازم درست نشد!!
    مشکلش چیه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •