ببخشید تو winrar نام فایلها کوچیک بود ندیدم.
ببخشید!!!
ببخشید تو winrar نام فایلها کوچیک بود ندیدم.
ببخشید!!!
سلام یونس جان. ببین. سجاد هم که پچ رو نصبید ان-گیجش بالا نیومد مثل من.!!!![]()
خب منم جوابشو دادم ديگه...
اگه جواب نداد كه بايد حتما" مستر ريست كني...سكمن رو غير فعال كردي؟؟؟ يه بار ريست كن...N-Gage.Fixes.rar رو نصب كردي؟
آیا میشه بازیهای N-Gage1 را روی N-Gage 2 نصب کرد؟
خير...چون رزوليشن بازي هاي دو ورژن متفاوته...خودت بهتر ميدوني...![]()
سلام به تمام دوستان گلم...
آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II برای سيمبين 9.3 به پست اول اضافه شد....
شاد باشید
Last edited by Legend; 07-05-2009 at 11:49.
Ahmadreza0123,Alfredo,ali racer,Ali_BlueBoy,alireza_ap,amir1989,babialex,behnam karami,dr.vampire,Ehsanpark,Hadi King,Iman_m123,KINGTATu,L O V A B,m2stech,mahdi_ctr,Majid-6120,Majid393,mdk20,mehdi_08,mobilebaz,mohammadsajjad,MohandesMCD,Molibden,P A R S A,qo0oick,REGISTERED USER,SADEGH 7,SaoSao,sarmast65_ata,teza,tirdad_60,مورچه
خیلی عالی میشه! ان.گیج روی 6220 کلاسیک و ان.78.
این روش تست شده؟
کسی جواب گرفته؟
تو فروم هاي خارجي كه همه جواب گرفته بودند...فقط يه سري رو آخرين ورژن 6210 ناويگاتور ايراد داشتن...منم تو ليست نذاشتم...![]()
دوستان من وقتی با برنامه X-Plore میخوام اون فایلی که با پسوند .txt بود ( مربوط به رزولوشن ) را توی پوشه Private بریزمError میده ... اصلا خود Private باز نمیشه ... چه برسه به اینکه پوشه 10202be9 باز بشه !!! .... اصلا طوریه اونو فایل txt را نریزم ... من جنگ ستارگان را نصب کردم !!! اجرا هم شد !!! ... حالا اگه اونو روی درایو C نریزم مشکلی داره ؟؟؟
.... دوستان میشه یه نفر یه عکس از صفحه نمایشش هنگام بازی بزاره !!! میخوام بدونم کیفیت بازیهت در چه حدی هست .... واسه من کیفیت جنگ ستارگان خیلی خفنه....
Last edited by NikYar; 27-09-2008 at 17:08.
عزيز بايد گوشيت رو هك كني تا به پوشه private دسترسي داشته باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)