از این که همه دوستان رو ناراحت کردم معذرت میخوام...از ناظر محترم رامین گل هم به خاطر انحراف بحث در انجمن معذرت میخوام!
از این که همه دوستان رو ناراحت کردم معذرت میخوام...از ناظر محترم رامین گل هم به خاطر انحراف بحث در انجمن معذرت میخوام!
در ابان ماه پارسال كشنده سنگين سايپا ديزل با عنوان كاوه به عنوان كاميون ملي طي مراسمي رو نمايي شد اين كشنده بر اساس طرح كشنده چيني دانگ فنگ ساخته شده و پايه و بيس كا بين كاوه همان كشنده چيني است و عمده تفاوت اين كابين با دانگ فنگ چهره ان يعني جلو پنجره سپر چراغ ها و... سايپا با توجه به رقيبي مثل ماموت ديزل سعي دارد چهره ان را شبيه اسكانيا كند.
كاميون كاوه
خودروي سنگيني كه به عنوان برند ملي سايپا ديزل رونمايي و معرفي شد، محصولي است كه موتور آن مربوط به شركت رنو فرانسه و گيربكس اين محصول نيز از آن شركت ZF آلمان است. شاسي هم برگرفته از شاسي ولوو است. اما غير بومي بودن قطعات اين محصول محدود به موتور و گيربكس نيست، چرا كه برخي از ديگر قطعات كشنده ملي كاوه نيز متعلق به شركتهاي صنعتي خارجي است.
گفتني است كه كشنده كاوه قرار است در دو مدل 4*6 با توان كشش 70 تن و همچنين مدل 4*2 با توان كشندگي 56 تن توليد و عرضه شود
در مراسم رونمايي گفته شد كاوه با قيمت حداكثر 100 ميليون تومان به بازار عرضه شود. تقريبا 10 ماه از تاريخ رونمايي كاوه مي گذرد .
بر اين اساس چگونه مي توانيم به خودمان بقبولانيم كه كاوه يك محصول ملي است؟
آيا قرار است باز هم چشممان را بسته و با زدن مهر ملي به يك محصول غير ملي، خودمان را به بيراهه بزنيم؟
آيا با اتكا به توليد چنين محصولاتي واقعا مي توانيم مدعي آن باشيم كه صنعت خودروسازي ايران متحول شده است؟
به نظر شما دوستان ماشيني كه موتور فرانسوي گيربكس الماني اتاق چيني و...دارد مي توان نام ان را كاميون ملي گذاشت؟
ماشین 100% ضاهر اش از اسکانیا کپ زده
دیگه خواسته شبیه نشه به جای عقاب یه چیز دیگه زده
اگه به فراز هم دقت کنیدجلوش مخصوصا جلو پنجره اش شبیه اکتروس mp2
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 17-09-2011 at 22:38.
درسته فراز هم از اكتروس كپي شده
خودرو سازانه ما تا كي ميخوان از بقيه ماشين ها كپي بردارند خدا ميدونه
دوستان کسی میدونه که چرا فراز رو نمره نمیکنن؟به چیش گیر دادن؟
دوستان کسی اطلاعات کامل درباره کشنده آمیکو داره؟
اطلاعات دقیق میخام
اینکه موتور اسخت خود اشتایر هست یا نه؟
گیرباکس و دیفرانسیل چیه؟ و ...
کسی اطلاعی داشت ممنون میشم بگه.
در مورد فراز هم غلط بکنه کپی آکتروس باشه! فقط جلو پنجرش شبیهه! وگر نه همون هوو هست و بس
سلام من چند روز پیش تو روزنامه همشهری خوندم که قرار نیست پلاک بشهمیگن همون هوو فقط لباس اش رو عوض کرده
یه جا خوندم قرار به عراق صادر بشهآخه عراقی که با کمترین پول یه اکتروس شاخ میتونه بخره چرا باید بیاد یه ماشین ایارنی برخه
مگه این که مفت بدن بهشون
البته ایرانی نیست من یه کلیپ دیدم که فراز توسط یه راننده زن چینی تست میشه و در مورد اش توضیح میده![]()
حتی لباسشم عوض نشده یه جلو پنجره عوض شده و چند تا تغییر جزئی خود هووی
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
زمانی که اینو 100 تومن اعلام کردن اف هاش 145 بود قیمتش و دانگ فنگ 70 تومن!
اف هاش حالا شده 200 و دانگ فنگ 108 ! اینو زیر 140 50 نمیدن!
بچه ها مگه فراز اومده تو بازار؟
امروز یکی دیدم خوشگلتر از هوو هستن ولی هرکارش کنی همون هوو چینیه
منم از یه نفر شننیدم مثه اینکه شماره گذاریش شروع شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)