ببخشید بچه ها من وقتی تو بعضی از مکان ها میرم داخلش رو نشون نمیده. مثل:اداره پلیس،سینما،ورزشگاه و ... میخاستم بدونم مال همه اینجوری هست؟
ببخشید بچه ها من وقتی تو بعضی از مکان ها میرم داخلش رو نشون نمیده. مثل:اداره پلیس،سینما،ورزشگاه و ... میخاستم بدونم مال همه اینجوری هست؟
اره دوست عزيز اصلا برنامه ي بازي همينجور هست كه داخل فروشگاه ها و ادارات كاري رو نشون نميده.![]()
یک توضیحی برای فایل های دانلودی بدم
فایل های دانلود رو بعد از اینکه به پوشه ی دانلود منتقل کردید به این قسمت برید و گزینه ها رو فعال کنید و دکمه ی install رو بزنید تا توی بازی بیاد ، در غیر این صورت اجرا نمیشه ، ربطی به ورژن بازی هم نداره
![]()
خوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد)![]()
بازم میگم دقت کنید که همه ی فایل ها رو تیک بزنید بعد دکمه ی install رو اون پایین بزنید تا یک صفحه بیاد و درصدها پر بشه ، اینجوری قطعا توی بازی میاد
برای من که جواب داد ، در صورتی که قبل از اینکه install رو نزده بودم کار نمیکردن![]()
چجوری دانلود میکنین بچه ها؟
من همون مشکل که گفتم رو دارم
کد میخواد که میزنم قبولش نمیکنه
چی کنم؟
شاید شما Pattern دانلود کردینخوب ما هم همین کار رو میکنیم تو اون قسمت هم میاد اما وقتی تو بازی می خوایم استفاده کنیم هیچی نیست.(مال من که هیچی نیومد)
این مطلب رو بخونید اگه میخواین بدونین Pattern چیه و کاراییش کجاست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجاباید دانلودکنیم؟
ما که وضع بد تری داریم این شهر جدید رو که دانلود کردم وقتی زدم اینستال شه دو مرحله ای شد و در مرحله ی دوم سریع 100% پر شد و گفت اررور شما نیاز به برنامه ی آبدیت و اینا یه چیزی مثل این گفت دارید میشه بگید چی میخواد؟!
ببخشید من از شما یه سوال داشتم شما تا حالا بازی نصب نکردید؟!!!!!!!!!!!!!!!!خوب باید از اتوران برید الکی اسپم نکنید این که چیز معلومیه می خواید از داخلش برید؟!
برادر اين يكم فرق مي كرد ... ! به خاطر دي وي دي رامم فايل ها رو unrar نمي كرد ! بردم يه دي وي دي رام ديكه رايت كردم سرعت كم تر ! اومد !
ببين ! اين اتوران نداره ! دي وي دي اصلي(كه احتمالا دي وي دي 8 بوده ...) رو توي دو تا دي وي دي جا داده و بعد هم كه درايو مجازي مي زني سيستم فكر مي كنه بازي اصل هست ...
در ضمن ! توهين نكنين ! من ابدا اسبم نمي دم (حداقل يه جا هم كه بست درست و حسابي مي زاريم مي كن اسبم مي دي !!!!)
فعلا دارم نصبش مي كنم از طريق درايو مجازي !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)