آهان ... گرفتم ... الان ثبت نام رو لغو می کنم ... دوباره ثبت نام می کنم لینک رو هم می دم به شما ...
آهان ... گرفتم ... الان ثبت نام رو لغو می کنم ... دوباره ثبت نام می کنم لینک رو هم می دم به شما ...
فعال یعنی روی لینک فعالسازی کلیک کردی!!
یعنی SPAM نیستی
یعنی Robot نیستی
یعنی انسانی
یعنی قصد بازی کردن داری
فعال سازی لینک یعنی سر یک ساعت خاص و از پیش تعیین شده بری روی لینک کلیک کنی و لینک رو اکتیو کنی !فعال یعنی روی لینک فعالسازی کلیک کردی!!
من نفهمید چی گفتید ... ولی این اون لینک فعال سازی هست و هنوز هم فعالش نکردم ...
هر کی خواست با بقیه فعال بکنه ، برای من هم این آدرسش هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای وای چرا اینجا گذاشتی؟
الان یکی اگه این رو بزنه که.... D:
باید پیغام خصوصی میکردی!
به قول بر و بچ baw! تو كه ابرو نزاشتي براي خودت! فعال كرده يعني دهكده اش تثبيت شده يك جا ربطي نداره به شروع بازي!
ماشاا... لومینا!!
از ما حمایت کرد!!
فکر نمیکردم
دوستان با این دوستمون شوخی شهرستانی نکنید لطفا!!من نفهمید چی گفتید ... ولی این اون لینک فعال سازی هست و هنوز هم فعالش نکردم ...
هر کی خواست با بقیه فعال بکنه ، برای من هم این آدرسش هست :
کد:
http://speed.travian.ir/activate.php?id=e87d05903d![]()
سلام
دوتا درخواست در مورد بازی تراویان داشتم
1- greasemonkey که با نسخه 3.5 بازی رو کار کنه از کجا باید گیر بیارم؟
2- بسته گرافیکی برای نسخه 3.5 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون
آها ؛ بعد میشه بگی فرق این فعال با فعال سازی استارت بازی چیه ؟ !به قول بر و بچ baw! تو كه ابرو نزاشتي براي خودت! فعال كرده يعني دهكده اش تثبيت شده يك جا ربطي نداره به شروع بازي!
غرررررررررررر! شما حواست نيست مثل اين كه!
نگاه كن داداش من اين فعال سازي قبل از شروع بازي يعني اين كه دهكده رو استارتشو ميزنه و يك جا تثبيتش ميكنه و بازي كه شروع شد دهكده هستش . ولي اگر بازي شروع شد و اكانت رو فعال نكني دهكده اي هم در كاااااااااار نيست. حالا شما باز هم بگو فرقش چيه! خسته نشيدا ! بگو بازم!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)