تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 506 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad
    Last edited by noisymind; 17-12-2010 at 19:43.

2. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

موتورTU5Gکه برروی 206 صندوقدار نصب شده نسل جدیدی از موتورهای 1600است..فناوری جدید بکار رفته در طراحی موتور باعث شده است که در حالت گاز فقط 8درصد افت توان رخ دهدکه عملا نامحصوص است..در این خودرو سیستمهای اکسل و بدنه متناسب با اضافه شدن وزن کپسول و همچنین موتورو متعلقات ان متناسب با سوخت سی ان جی طراحی شده و کلیه قطعات ان عمر و دوامی معادل خودروهای معمولی دارد..محصول 206اینبار نیز با همکاری مشترک فرانسه و ایرانخودرو با موتور پایه گاز سوز تولید شده و به تایید مراکز معتبر اروپایی رسیده است...این خودرو با استفاده از مخزن 85 لیتری حداقل 250کیلومتر بیشتر از خودروهای مشابه قابلیت پیمایش دارد...تولید و عرضه 206پایه گاز سوز جدید حرکتی عظیم در راستای تحقق سیاست تغییر حاملهای انرژی از بنزین به گازاست...حداکثر قدرت موتور در حالت گاز 95 اسب بخار...حداکثر گشتاور در حالت گاز125نیوتن متر است... حداکثر سرعت در حالت گاز 181کیلومترو در حالت بنزین188کیلومتر...شتاب اولیه در حالت گاز2/13ودر حالت بنزین2/12است...طراحی وساخت سیستم اکسل جدید...طراحی مشترک در موتور پایه گاز سوز..عمرو دوام بالای موتور با تغییر سیستم خنک کنندگی موتور..تایید مراکز اروپایی به عنوان اولین 206با موتور پایه گاز سوز...

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بفرمایید دوست عزیز ( البته عکس رو از یک جایی که نمیدونم کجاست قبلا کپی کرده بودم تو آرشیوم)

[U]
    ممنون دوست عزیز
    این معمولیشه؟از سفارشیه نداری؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    این معمولیشه؟از سفارشیه نداری؟
    نه سفارشی بود.(کنسول وسط به رنگ ماشین , روکش و تودوزی درب و فرمون چرم)

6. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلامن علیکم

آقا من میخوام 206 صندوقدار بخرم تا قیمت 12 تمن . سوالم اینکه این بنگاهیا در هنگام خرید ماشین در قسمت موتوری رو چه چیزایی تکیه می کنن که ما هم تکیه کنیم مثلا بدنه رنگ نداشته باشه با دید چشمی از بغل میفهمن اما موتوریشم مهمه دیگه . راهنماییم کنید چطوری سرحال بودن ماشینو بفهمم؟ من دیدم ماشینو میبرن یه جای خلوت و میگازونن ولی چی دستگیرشون میشه و از چه درکی نمیدونم.
    منتظر جوابای قشنگتون هستم.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

سلامن علیکم

آقا من میخوام 206 صندوقدار بخرم تا قیمت 12 تمن . سوالم اینکه این بنگاهیا در هنگام خرید ماشین در قسمت موتوری رو چه چیزایی تکیه می کنن که ما هم تکیه کنیم مثلا بدنه رنگ نداشته باشه با دید چشمی از بغل میفهمن اما موتوریشم مهمه دیگه . راهنماییم کنید چطوری سرحال بودن ماشینو بفهمم؟ من دیدم ماشینو میبرن یه جای خلوت و میگازونن ولی چی دستگیرشون میشه و از چه درکی نمیدونم.
    منتظر جوابای قشنگتون هستم.
    کاری نداره که ماشینو ببر به یه مکانیک ویه نقاش قابل اعتماد خودتون همه چیز را بهتون می گه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من می خوام خودم هم بفهمم که قضیه چطوریه و الا اینو که میدونستم. را هنمایی می خواستم که واسم شرح بدین.
    ممنون

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه سفارشی بود.(کنسول وسط به رنگ ماشین , روکش و تودوزی درب و فرمون چرم)
    ممنون مرسی
    عکس از معمولیم داری؟
    راستی این ضبط هایی که روشونه mp3 هم میخونه ؟قضیه چیه برای یکی ا آشناهامون فابریک فلش هم میخورد
    اما دوگانه بود

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

ممنون مرسی
    عکس از معمولیم داری؟
    راستی این ضبط هایی که روشونه mp3 هم میخونه ؟قضیه چیه برای یکی ا آشناهامون فابریک فلش هم میخورد
    اما دوگانه بود
    آره جدیدا" میذارن ، توی سه چهار صفحه پیش عکسشو گذاشتم خودم ، درسته که یو اس بی و آ یو ایکس داره ولی کیفیت بسیار پایینه ، خصوصا" باند های فابریکی که وقتی من عوضشون کردم طرف گفت از این کاغذی هاست که روی رادیو قدیمی ها میذاشتن ، هزار تومن هم نخرید طرف !

اگه مایه تیله باشه حتما" پخش رو عوض کن عزیز !

12. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آره جدیدا" میذارن ، توی سه چهار صفحه پیش عکسشو گذاشتم خودم ، درسته که یو اس بی و آ یو ایکس داره ولی کیفیت بسیار پایینه ، خصوصا" باند های فابریکی که وقتی من عوضشون کردم طرف گفت از این کاغذی هاست که روی رادیو قدیمی ها میذاشتن ، هزار تومن هم نخرید طرف !

اگه مایه تیله باشه حتما" پخش رو عوض کن عزیز !
    بگیر نگیر داره
    من دو ماه پیش خریدم نداشت
    دوستم چهار ماه پیش خرید داشت
    شاید کیفیت پایین باشه ولی اگه بخوای هم دسته کنترل و هم دیسپلی کار کنه یکی از معدود گزینه ها میشه

14. این کاربر از ashkan1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •