سلام میخواستم بدونم این پیغام یعنی چی ؟
سلام میخواستم بدونم این پیغام یعنی چی ؟
سلام.
برای دانلود از اون سایت خاص نمیشه از IDM استفاده کنی. IDM رو غیرفعال کن و دوباره دانلود رو انجام بده.
سلام خدمت شما
من نزدیک 1 ماه داشتم از یه نسخه idm 6.4 استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امشب هی میگه سریال جعلی هست و میره به سایت اصلی ای دی ام و میگهع 29 هزار تومن بخر- لطفا راهنمایی کنید . از هر کرکی کیه داشتم استفاده کردم اما بازم
- مشکل اصلیم اینه که تو همین ورژن چند تا صف دانلود دارم که فایل های حجیم هستن و حدود 80% بعد از 1 هفته دانلود شده . الان بزنمانیستال کنم و یهخ ورژن دیگه استفاده کنم همش میپره
لطشفا یه راهی معرفی کنید که فعلا تباهاش سر کنم تا این 2 تا دانلود تموم شه . بقیه صف ها به درک
کمکککککک
سلام
اگه کرک هایی که استفاده می کنید جواب نمیده و مجبورید که دوباره نصبش کنید میتونید دانلودتون رو تو IDM جدید ادامه بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال داشتم از دوستان من به عنوان مثال میخوام 5 تا فایل رو دانلود کنم و توی لیست idm ام دارم وقتی میزنم 5 تا با هم دانلود بشه سرعت خیلی پایین و خیلی طول می کشه و بعضی اوقتان برای لینک ها هم مشکل ایجاد می شه
میخواستم ببینم idm تنظیمی داره که مثلا من 5 تا فایل که تو لست دارم و دانلود نشکدن به ترتیب یکی یکی خودش دانلود کنه ؟
یعنی ممثلا وقتی فایل 1 رو دانلود کرد تموم شد خودش فایل 2 رو شروع کنه
(چون اینترنت شبانه ایگان نصب شب از دیر وقتی شورع می شه اینه که نمی شه آدم بشینه پای pc خودش یکی یکی بزنه فایل ها دانلود بشه )
من ا روش دانلود هم زمان استفاده میکنم ولی در این روش سرعت افتضاح می شه
با تشکر
Last edited by starn; 12-01-2011 at 22:34.
سلام
دوستان لطف کنن مباحث مربوط به کرک نرم افزار IDM رو در تاپیک مجزا و مخصوص خودش جویا بشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
من از موقعی که نسخه 6.4 نصب کردم موقع دانلود این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اکی کنم میره تو سایت اینترنت دانلود منیجر بعد فایل رو هم دانلود نمیکنه ولی نمیزنم اون فایل مورد نظر رو دانلود میکنه. حالا میخوام یه فیلم دانلود کنم همش این پیغام رو میاره و دانلود نمیکنه. مشکل از چیه؟؟؟؟
برنامه کرک شده هم هست.
برو به لینک زیر و آخرین کرک رو دانلود و نصب کن:
منم این کارو کردم و درست شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از IDM 5.9 build 4 استفاده میکنم.
می خواستم بدونم راهی هست که موقع دانلود هی مجبور نباشم speed limit کنم تا مرورگرم سریعتر صفحات رو باز کنه؟
از اپرا استفاده میکنم.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)