تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 127 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

پروفشنال MEMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    IN HELL

پيش فرض

سلام رفقا
    آقا 4 تا سوال:
    من گوشیم Samsung SGH F-480 هست. اصله و یه 10 ماه پیش یا بیشتر بود دقیق یادم نیست، 420 خریدم با گارانتی.الان این نسخه نرم افزاری که روی موبایل نصب هست بصورت اورجینال "SW VER> F480JPHG3" هست.(این ورژن فارسی رو هم همونطور که میدونین ساپورت میکنه). حالا میخوام اگر بشه آپدیتش کنم.حالا:
    1: چطوری از این فریموری که روی گوشیم هست بک آپ بگیرم که بعدا بتونم RESTORE کنم؟ اگه برنامه ای داره لطفا اسمش و اینکه از کجا دانلودش کنم.
    2: از کجا من باید جدیدترین فریمورهایی که میاد رو دانلود کنم؟و از کجا بفهمم که اصلا مال گوشیم هست یا نه.همه جا سرچ میکنم میزنه : F480 TOCCO به نظرم این با مال من فرق داره درسته؟
    3: یکی از دوستان میگفته که یکی از دوستانش یه گوشی F480 داره که وقتی به سمت راست یا چپ تکون میده،آهنگ پلیر هم عوض میشه.این یه نرم افزار هست یا باید فریمور برنامه آپدیت بشه؟ چون تو این ورژن من هر جاش رو دیدم همچین خاصیتی نداره.
    4: آقا بازی یا برنامه های تاچ اسکرین مخصوص این موبایل از کجا میتونم گیر بیارم. از اینها که انتهاش صفحه کلید مجازی میسازه نه.میخوام کلا بازی و برنامه تاچ باشه.همچین سایتی کسی سراغ داره؟
    خلاصه اینکه فدائی دارین
    Last edited by MEMA; 05-12-2009 at 14:31.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام رفقا
    آقا 4 تا سوال:
    من گوشیم Samsung SGH F-480 هست. اصله و یه 10 ماه پیش یا بیشتر بود دقیق یادم نیست، 420 خریدم با گارانتی.الان این نسخه نرم افزاری که روی موبایل نصب هست بصورت اورجینال "SW VER> F480JPHG3" هست.(این ورژن فارسی رو هم همونطور که میدونین ساپورت میکنه). حالا میخوام اگر بشه آپدیتش کنم.حالا:
    1: چطوری از این فریموری که روی گوشیم هست بک آپ بگیرم که بعدا بتونم RESTORE کنم؟ اگه برنامه ای داره لطفا اسمش و اینکه از کجا دانلودش کنم.
    2: از کجا من باید جدیدترین فریمورهایی که میاد رو دانلود کنم؟و از کجا بفهمم که اصلا مال گوشیم هست یا نه.همه جا سرچ میکنم میزنه : F480 TOCCO به نظرم این با مال من فرق داره درسته؟
    3: یکی از دوستان میگفته که یکی از دوستانش یه گوشی F480 داره که وقتی به سمت راست یا چپ تکون میده،آهنگ پلیر هم عوض میشه.این یه نرم افزار هست یا باید فریمور برنامه آپدیت بشه؟ چون تو این ورژن من هر جاش رو دیدم همچین خاصیتی نداره.
    4: آقا بازی یا برنامه های تاچ اسکرین مخصوص این موبایل از کجا میتونم گیر بیارم. از اینها که انتهاش صفحه کلید مجازی میسازه نه.میخوام کلا بازی و برنامه تاچ باشه.همچین سایتی کسی سراغ داره؟
    خلاصه اینکه فدائی دارین
    1-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- به قسمت بازیهای جاوا برید

3- نمیدونم

4- اکثر بازیهای که دیدم به همون صورته

اقائی
    Last edited by pulp_152; 05-12-2009 at 15:10.

3. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا
    آقا 4 تا سوال:
    ...
    !- نمیدونم چطوری میشه ازش بک آپ گرفت اما فکر میکنم امکان بک آپ گرفتن از فریم ور فعلی وجود نداره و شما میتونید دوباره بعدا اگر خواستی همین ورژن رو از انجمن بگیر و دوباره نصبش کن.
    2- آخرین ورژن فریم ور که ماه سپتامبر اومده tocco هست اما فارسی ساپورت نمیکنه من نصبش نکردم اما طبیعتا باید با فریم ور فعلی شما تفاوت هایی داشته باشه مثلا فارسی دیگه نیست و منو هاش احتمالا و رنگش و گجت کنارش تفاوت هایی داره.
    3-من تا حالا f480 با سنسور حرکتی ندیدم مطمئنی f480 بوده ؟؟؟ !!!
    4- سایت خود سامسونگ fun club احتمالا باید داشته باشه ولی پولی هست

خیلی آقایی
    مخلصیم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من F480 خودم رو شهریور 87 خریدم اما اون موقع روی این گوشی منشی تلفن نداشت . امروز تو یک سایت دیدم نوشته بود f480 منشی داره!! سوال: از چه زمانی F480 منشی دار شده؟ اصلا واقیعت داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای اینکه این گوشی sms فارسی را هم بتونه load کنه و به شکل مربع تبدیل نشه و قابل خواندن باشه چکار باید کرد ؟؟ میشه یک فایل بهم بدین که بشه فارسیش کرد.ممنوع

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من F480 خودم رو شهریور 87 خریدم اما اون موقع روی این گوشی منشی تلفن نداشت . امروز تو یک سایت دیدم نوشته بود f480 منشی داره!! سوال: از چه زمانی F480 منشی دار شده؟ اصلا واقیعت داره؟
    بله منشی تلفنی داره . فکر میکنم از امسال اینطوری شده .

برای اینکه این گوشی sms فارسی را هم بتونه load کنه و به شکل مربع تبدیل نشه و قابل خواندن باشه چکار باید کرد ؟؟ میشه یک فایل بهم بدین که بشه فارسیش کرد.ممنوع
    پست اول .

مخلصیم .

8. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

f480 معمولی منشی تلفنی نداره اما کمپانی سامسونگ روی f480i منشی تلفنی هم گذاشته به علاوه تشخیص لبخند برای دوربین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه f480 رو داشتم روش فریمور میریختم که وسط کار ارور داد و حالا گوشی روشن نمیشه .... مشکل از چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم گوشیمو همون موقع که تازه اومده بود خریدم 470 و چند بار فریمور جدید روش ریختم ولی یه یکی دوماهی میشه که با ریختن فریمور jphk1 الان هم منو فارسیم برگشته هم منشی تلفنی دارم.

12. این کاربر از nesta1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه f480 رو داشتم روش فریمور میریختم که وسط کار ارور داد و حالا گوشی روشن نمیشه .... مشکل از چیه ؟

راستی اینم بگم که فریمور یه گوشی دیگ رو روش ریختم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •