همه راه هایی رو که گفته بودید امتحان کردم اما باز هم درست نشد
این هم عکسی هست که از یکی از برنامه هایی که شما معرفی کردید گرفتم
همه درایو هارو چک میکنه اما به فلش مموری که میرسه اینو میده:
![]()
همه راه هایی رو که گفته بودید امتحان کردم اما باز هم درست نشد
این هم عکسی هست که از یکی از برنامه هایی که شما معرفی کردید گرفتم
همه درایو هارو چک میکنه اما به فلش مموری که میرسه اینو میده:
![]()
منو ببخشید که دوبار پست می فرستم تو سایت ... هم پست ساختم و هم اینجا پست میزنم ... گفتم شاید اینجا توجه بیشتری بشه :
system.exe یا به عبارت دیگه searchclip.exe
سلام دوستان ... من همچنین فایلی رو یک جا پیدا و اجرا کردم و این کار باعث شد که این برنامه تمام عکسام به علاوه ی فایلای ویدیویی با پسوند mp4 DAT 3GP رو ظاهرا از رو کامپیوترم پاک کنه (در نگاه اول حتی با فعال کردن نمایش فایلای سیستمی فایلامو نمی دیدم ولی همونطور که در ادامه هم خواهید خوند ،،، گویا فایلام پاک نشدن) ... این برنامه یک ویژگی جالب داشت که حتی اگر شیفت + دیلیت هم می کردینش باز از بین نمی رفت و بعد از 2-3 ثانیه دوباره ظاهر می شد .
من ویندوزم رو عوض کردم و آنتی ویروس رو آپ کردم و سپس با یک برنامه ی ریکاوری فایلا رو برگردوندم ... من فهمیدم فایلا پاک نشدن چرا که حجم فولدر نگه دارنده ی فایلا تغییر نکرده بود ... بعد از ریکاوری فهمیدم به پسوند همه ی فایلام با این برنامه یک searchclip اضافه شده مثلا : (P30.jpg(searchclip ... وقتی که این فایلا رو ریکاوری کردم دیدم بعضی عکسا با تغییر پسوند مشکلشون حل می شه و بعضی نه ! فیلمها اما با اینکه حجمشون همون حجم اصلیه اما باز نمی شن و اینم بگم که کدک های فیلما روی کامپیوترم نصبه (اگر نمونه خواستین بگین تا بزارم) ... می خوام دوستان راهی رو پیشنهاد کنن که بعد از ریکاوری بازم مثل سابق بتونم از فایلام استفاده کنم ...
در ضمن اگر موضوع تکراریه بهم آدرس جایی رو که قبلا در موردش صحبت شده رو بدین و بهم خرده نگیرین که نگشتم ... من در این مورد توی نت جستجو کردم و یک نتیجه از همین سایت P30world به دستم اومد که یک مدیر fبه سوال کننده گفته بود موضوع تکراریه اما آدرس جایی رو که قبلا در موردش بحث شده بود رو نداده بود ...
دوستان منتظرم
با تشکر
Last edited by nimaz; 12-02-2009 at 16:37.
دوست عزيز در تايپ اسم فايل اشتباه رخ داده و صحيح systemm.exe هست
راه هاي پاك كردنش رو هم در اين آدرس ها مي توني ببيني
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza41; 13-02-2009 at 19:24.
سلام دوستان من تازه عضو شده ام
لطفاً روش پاک کردن ويروس autorun رو به من بگين
خيلی ممنون
چند وقتیه سیستم رو اگه خاموش یا ریست کنم هنگام راه اندازی مجدد ویندوز هنگ میکنه (همون ثانیه های آغازین) و دیگه بالا نمیاد تا اینکه ویندوز رو فرمت کنی یا اینکه اونو آپگرید کنی و به خاطر همین مجبورم رو حالت hibernate خاموش کنم تا مشکلی بوجود نیاد
پیشاپیش ممنون.
سلام دوستان کامپیوتر من یه مدتی هست که کار رایت cd و dvd رو خیلی خیلی کند انجام میده مثلا حدود یک ساعت واسه رایت یه dvd می خواستم بدونم یه وسروسی چیزی مربوط میشه؟واگر جواب بله هست باید چطوری از بین بردش؟
با سلام
منظورتون از batchFile چیه ؟
میشه یه توضیح کامل بدید !
مرسی از تلاشتون واقعا![]()
Last edited by waveblue; 17-02-2009 at 00:50. دليل: الکی
سلام دوستان
من سیستمم ویروس Kazme Gheyze گرفته. آنتی ویروسشم گیر آوردم
ویروسو پاک کردم ولی باز میاد. فایل autorun رو هم پاک کردم
چیکارش کنم؟
یه سوال دیگه:
من یاهو مسنجرم خود به خود یه send to all میزنه.
اینم مربوط میشه به همین ویروس؟
دوستان من یه برنامه دارم که خوراک فایل های Hidden هست و برای ویروس هایی که Folder Option رو Disable می کنند خیلی کارآیی داره. این برنامه بدون نیاز به چیزی فایل های Hidden شما رو به حالت قبل بر می گردونه. البته برنامه قابلیت های بسیار زیادی داره. پیشنهاد می کنم که یک بار تستش کنید. می تونید از سایت زیر دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه به انجمن شما وارد شدم
راستش يه مشكلي براي home page ام توي internet Explorer ام پيش اومده . يعني نا خواسته يه آدرس توش هست و حالت غير فعال داره و تغيير نمي كنه ! حالا چيكار كنم؟ ممكنه ويروس باشه؟ البته من Nod32 دارم و هرروز آپديتش مي كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)